Zodiile cu cea mai rece inimă. Nimic nu le poate emoționa. Chiar sunt de piatră

Zodiile cu cea mai rece inimă. Nimic nu le poate emoționa. Chiar sunt de piatră
Zodiile cu cea mai rece inima. Nimic nu le poate emotiona. Chiar sunt de piatra

Dintre toate cele 12 zodii ale horoscopului european, patru dintre nativi sunt cei mai calculați oameni. Au inima de piatră, nu se lasă înduioșați de vorbe dulci și gândesc mereu rațional. Nu se lasă niciodată pradă sentimentelor, verifică dacă te numeri printre ei, mai jos.

Top 4 cele mai reci zodii

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător este una dintre cele mai reci persoane pe care o vei întâlni. E calculat, introvertit, mereu în gardă, reticent și ușor paranoic.

De cele mai multe ori, persoanele din jurul tău ajung să plece, deoarece le alungi prin felul tău de a fi. Fugi de responsabilități și nu vrei să te complici cu angajamente serioase.

Ești o fire răzbunătoare. Nu ierți și nu uiți niciodată ceea ce ți-au făcut adversarii. Ai inima rece, puține lucruri te emoționează. Preferi să trăiești singur, izolat, decât înconjurat de oameni.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară este renumit pentru răceala cu care-i tratează pe cei din jur. Ești perfecționist, ambițios și extrem de responsabil, atunci când vine vorba de viața ta profesională.

Pui cariera pe primul loc și nu consideri iubirea a fi o prioritate. Ești rece cu cei din jurul tău, deoarece te consideri superior lor. Nu vrei să te implici în relații amoroase de lungă durată, fugi de romantism și eviți să te apropii de prea multe persoane.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn este o persoană rece și calculată. Nu îl vei vedea niciodată că face primul pas pentru a începe o relație, indiferent de natura ei, fie de prietenie, colegialitate sau amoroasă.

Acest reprezentant al zodiei de pământ trăiește doar pentru carieră și satisfacțiile sale profesionale. Pentru tine, banii sunt cei mai importanți, nicidecum relațiile. Te plictisesc lucrurile superficiale și nu tolerezi ca oamenii să te critice.

Taur

Deși este guvernat de planeta Venus, nativul din zodia Taur va prefera întotdeauna viața de noapte, luxul, opulența și călătoriile scumpe în locul iubirii. Îți place să trăiești clipa și te bucuri de tot ce este mai bun.

În ceea ce privește viața personală, îți place să fii cucerit la maxim și îți place să ți se vorbească clar. Ești impulsiv și hotărât. Odată ce ai plecat, nu te mai întorci.