Horoscop 5 iulie 2022. Zodia care face un progres profesional

Horoscop 5 iulie 2022. Zodia care face un progres profesional
Horoscop 5 iulie 2022

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia Rac, zodie pe care o va tranzita până pe data de 19 iulie. În toată această perioadă vom da dovadă de un raționament mai sensibil și putem fi impresionați mai ușor, iar amintirile ne pot năpădi. Totodată, ne apărăm ideile, mai ales dacă tema este legată de casă și familie.

Horoscop zilnic 5 iulie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur în Rac te susține să-ți îmbunătățești relația cu familia, cu părinții, și să ajungi la idei comune în  privința unor bunuri de patrimoniu. Se pot stabili noi reguli în gospodărie și te poți apropia de cei dragi mai mult.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur în Rac te face comunicativ, sociabil, vocal, dar îți aduce și idei bune și te susține în negocieri și în procesul de învățare. Ai toată susținerea acum dacă dai examene, interviuri sau trebuie să-ți susții punctul de vedere într-o dezbatere.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, în tranzitul său prin Rac îți îmblânzește comunicarea și modul de a-ți expune ideile. În plus, te susține puternic în zona financiară. Poți avea idei bune despre cum să-ți crești veniturile și poți negocia cu tact niște condiții salariale.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur întră chiar în zodia ta, prin urmare urmează o perioadă în care ai toate șansele să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur și să fii mai clar cu privire la viața personală, să-ți trasezi direcții noi și să iei decizii.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur în Rac poate aduce multe gânduri ciudate și poate activa niște amintri pe care le voiai uitate. S-ar putea să treci prin frământări și să te gândești mai mult la trecut. Urmează o perioadă, în care ești invitat la un bilanț, să-ți asculți vocea interioară, să apelezi la intuiție atunci când iei decizii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Profită de tranzitul lui Mercur pentru a-ți face planuri de viitor clare și solide și pentru a analiza mai de aproape niște asociați, intențiile pe care le au aceștia. Poți avea idei bune despre cum să conduci la succes niște proiecte de grup sau personale, online. Relațiile de prietenie se îmbunătățesc.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur în Rac va tranzita sectorul carierei tale și te va susține să comunici mai ușor cu superiorii, dar și să iei decizii importante legate de ascensiunea ta profesională. Poți să-ți construiești strategii solide și sigure acum de atingere a unor obiective.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur în Rac te stimulează să înveți lucruri noi, să studiezi și să cercetezi mai mult, să explorezi noi domenii. Te poți înscrie la un curs acum, la un seminar. Este posibil ca principiile tale să se modifice, în urma unor experiențe de care vei avea parte.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur te susține să găsești cele mai bune soluții pentru a-ți administra veniturile, poți avea idei de investiții și poți demara acțiuni care vizează o moștenire, un partaj. Este o perioadă bună să îți reorganizezi situația financiară.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur va tranzita sectorul relațiilor tale și te va susține să aduci îmbunătățiri în dialogul cu partenerul de viață și să ajungeți la un consens. Puteți lua decizii cu privire la viitorul relației. De asemenea, este o perioadăbună pentru negocieri cu partenerii de afaceri sau cu cei cu care desfășori activități profesionale.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur în Rac vine cu idei și soluții la problemele profesionale pe care le ai. Poți găsi cele mai bune mijloace să-ți eficientizezi munca și poți negocia niște sarcini sau poate chiar programul de lucru. Totodată, Mercur vine cu preocupări pentru stare de sănătate și pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur în Rac va tranzita chiar sectorul iubirii tale și-ți va aduce ocazia de a face declarații de dragoste persoanei iubite sau de a-ți recunoaște niște sentimente față de cineva. Tranzitul vine cu clarificarea unor aspecte în viața amoroasă și cu o mai bună comunicare cu copiii.

Horoscopul zilei de 5 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog