04 ian. 2022 | 23:51

Horoscop 5 ianuarie 2022. Zodia care își îmbunătățește stilul de viață

Horoscop
Horoscop 5 ianuarie 2022. Zodia care își îmbunătățește stilul de viață

Venus, planeta iubirii și a banilor, aflată în retrogradare în Capricorn se întâlnește cu Neptun, planeta viselor, din Pești, iar aspectul este unul constructiv și plăcut. Vom fi mai iertători astăzi, mai dispuși să cedăm în fața altora și să trecem cu vederea unele greșeli. Totodată, putem fi mai sensibili și mai visători.

Horoscop zilnic 5 ianuarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Ziua de astăzi te face mai înțelegător din punct de vedere profesional și poți ajunge mai ușor la pace cu superiorii. Pe de altă parte, dacă partenerul ți-a greșit, acum ești mult mai dispus să-l ierți și să treci peste. Poți ierta chiar și un fost partener care te-a trădat. Este o zi bună să treci peste deziluziile trăite de-a lungul ultimilor 8 ani, fie că au fost profesionale, fie sentimentale.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Taur/Ascendent Taur

Dacă te vei întâlni cu prietenii, vei vedea că sfaturile acestora te vor ajuta foarte mult în reconstruirea unor principii pierdute. Este o zi foarte bună să te împaci cu tine și cu niște decizii luate, chiar dacă acum le consideri greșite. Nu te judeca prea aspru, ci mai degrabă vezi totul ca fiind un pas în evoluția ta.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Este momentul să lași ceva toxic să iasă din viața ta. Acum poți înțelege că orice pierdere trăită aduce cu sine un câștig ulterior, chiar dacă pe moment nu-l percepi. În cuplu poți avea tendința de a închide ochii la greșelile partenerului. Unii nativi se fac că nu văd pe moment minciunile, infidelitățile și comportamentele bolnăvicioase.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Rac/Ascendent Rac

Azi vei da dovadă de foarte multă înțelepciune în privința unei situații de cuplu sau care vizează un partener profesional. Chiar dacă lucrurile nu au mers perfect între tine și ceilalți, ești mult mai dispus la împăcare și poți trece cu vederea unele minusuri. În relațiile unde au existat tensiuni, acum pot să apară împăcări.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Leu/Ascendent Leu

Astăzi ar trebui să pui pauză puțin în activitățile pe care le desfășori și să te întrebi cât ești de mulțumit de locul de muncă. Poți găsi niște căi subtile prin care să aduci îmbunătățiri stilului de viață, și prima ar fi o schimbare de program sau de responsabilități. Unii nativi chiar se gândesc la schimbarea jobului.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Dacă până acum doar ți-a plăcut o persoană și n-ai îndrăznit să-i faci curte, astăzi poți prinde încredere să o inviți în oraș. De asemenea, este o zi bună să-ți exprimi sentimentele și față de partener, indiferent că ești la începutul unei povești de iubire sau într-o relație de lungă durată. Poți ierta o fostă mare iubire care te-a dezamăgit.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

S-ar putea să vrei să faci unele reamenajări în locuință, maia les dacă lucrezi de acasă. Unii nativi își reorganizează chiar și biroul de la locul de muncă. Pe de altă parte, este o zi bună să ierți pe cineva din familie care consideri că ți-a greșit. Traumele din trecut au șansa astăzi să fie conștirentizate și vindecate.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Dacă în ultima perioadă ți-ai reprimat niște sentimente sau trăiri, azi vei avea puterea să vorbești despre ele. Este o zi bună să recunoști ce simți pentru o persoană pe care o placi. În alte cazuri, unii nativi iartă un fost partener care i-a dezamăgit. Dacă te temeai de anumite discuții sau nu aveai curaj să iei unele decizii, azi o poți face.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Familia te poate susține astăzi, chiar dacă între voi au existat tensiuni de-a lungul timpului. Posibil să primești o sumă de bani pe care o așteptai de ceva vreme sau, în alte cazuri, chiar familia să fie cea care le oferă sprijin financiar nativilor. Cei care au fost în conflicte cu rudele, se pot împăca acum.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Dat fiind că Venus eeste retrogradă în zodia ta s-ar putea ca multe sentimente, emoții și trăiri să ți le fi reprimat în ultima perioadă. Ei bine, sextilul de astăzi te stimulează să vorbești despre ceea ce este în interiorul tău, despre ceea ce te apasă sau te nemulțumește la tine. Poți ierta mai ușor o persoană care te-a rănit.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Apăsările sufletești și introspecțiile aduse de retrogradarea lui Venus te pot face astăzi să iei o decizie importantă și anume să mergi la un terapeut. Mai mult de atât, poți face chiar și plata ședințelor pentru a te asigura că urmezi planul. Unii nativi aleg să facă masaj sau apelează la alte tehnici de relaxare.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Pești/Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei te susține să reiei niște relații de prietenie și chiar să ierți persoane din anturaj care te-au dezamăgit în ultimul timp. Dacă ești implicat în proiecte de grup, azi vei fi mai visător ca de obicei, dar asta te va ajuta să îți conturezi niște planuri de viitor mărețe.
Horoscopul zilei de 5ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Digi24
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
Cancan.ro
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Stirile PROTV
Un șofer și-a mai verificat o dată TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune imediat la 112
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
EVZ.ro
Bill Gates pariază pe aceste locuri de muncă. Nu vor dispărea niciodată
Adevarul
Marea Britanie este „pe picior de război”. Ce anunț a făcut premierul Rishi Sunak din Polonia | VIDEO
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Sancțiuni dure pentru angajatorii români. Legea s-a schimbat, se dau amenzi grase
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro