Horoscop 3 octombrie 2021. Zodia care se redresează cu banii, cine devine mai chibzuit

Horoscop 3 octombrie 2021. Zodia care se redresează cu banii, cine devine mai chibzuit
Horoscop pentru 3 octombrie

Luna traversează astăzi zodia Fecioară și ne înzestrează cu simț practic și organizatoric, cu logică și atenție la detalii, iar toate acestea pot fi chiar ușor exagerate, având tendința de a diseca un context de viață pe care-l trăim.

Horoscop zilnic 3 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Muncești cu spor astăzi, indiferent căror activități te dedici, fie că țin de gospodărie, fie că sunt sarcini de muncă nefinalizate. Ai răbdare și nervi de oțel, iar rezistența ta fizică este de invidiat, așa că ceea ce ți se părea obositor înainte, azi duci la capăt. Vei vrea să termini săptămâna pe plus și cel mai probabil vei reuși asta.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Taur/ Ascendent Taur

În plan sentimental poți fi cuprins de anumite regrete, însă vei face un efort să te menții în echilibru și să nu te lași copleșit de stările afective tulburătoare. În cazul unor nativi, un flirt prinde din ce în ce mai mult contur și are toate șansele de a se materializa într-o poveste de dragoste. Zi favorabilă și pentru cei care fac parte dintr-un cuplu pentru că pot petrece timp împreună, dedicându-se unor activități distractive în doi.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Sarcinile casnice pe care le ai în program pentru astăzi te pot enerva. Nu ești deloc dispus să-ți strici ziua ocupându-te de astfel de activități. În unele cazuri pot să apară și reproșuri din partea familiei pntru că nu ai făcut ceva ce ai promis pentru casă. Nu prea îți pasă astăzi, dar dacă stai totuși acasă, nu ar strica o reorganizare a garderobei – asta te va mai liniști.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Azi ești foarte atent la discuțiile cu cei din jur, foarte prudent la dialog. Nu vrei să deranjezi pe nimeni cu intervențiile tale, dar și tu, la rândul tău, ai pretenția ca nimeni să nu intervină cu sfaturi nesolicitate în viața ta. Poți căuta să te documentezi mai mult în anumite situații care-ți ridică semne de întrebare, cauți lămuriri, verifici și nu te bazezi pe ceea ce spun alții. Este de preferat să nu crezi promisiunile care ți se fac.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Este o zi bună pentru calcule și asta pentru că vei căuta să fii cât mai rațional și chibzuit cu banii tăi. Nu te mai arunci în cheltuieli și chiar te critici pentru unele cumpărături făcute în trecut. Poți găsi soluții financiare bune pentru a te redresa pe moment. Unii nativi s-ar putea vedea nevoiți să restituie o datorie ce nu poate fi amânată.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Te lupți să fii diplomat cu cei din jur, deși mulți te pot provoca vrând, nevrând. Luna trece prin zodia ta și te susține emoțional, dar și mental pentru că vei fi extrem de rațional și analitic cu tot ce se petrece în jurul tău. Caută să atragi în jurul tău persoane mai optimiste și pozitive pentru că azi le poți capta mai ușor stările celorlalți.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi te poți enerva foarte ușor. Ești irascibil, iar dacă activitățile pe care le desfășori impun și un nivel de stres, atunci poți exploda foarte ușor. Ai grijă la tendința de a consuma alimente pe fond emoțional. Menajează-ți mai mult sănătatea și odihnește-te corespunzător. În cazul unor nativi, stresul poate fi declanșat de situații mai vechi care nu au fost rezolvate la timpul lor și acum au dedline.

 

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul prietenilor și te poți întâlni cu vechi cunoștințe, dar nu te va entuziasma prea tare contextul, ci mai degrabă vei fi amabil și vei zâmbi de fațadă. Dacă ai un interes comun cu aceștia, atunci situația se poate schimba și poți deveni mai prezent. Planurile de viitor pe care ți le faci acum sunt deosebit de raționale și lucide. Notează-le pe hârtie să nu le uiți.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă trebuie să te expui public, să ieși în fața unei mase de oameni, ai grijă să o faci cu tact și diplomație pentru a nu-ți strica imaginea. Pe de altă parte, nu ar strica să petreci timp mai mult pentru a-ți reface niște strategii de atingere a unor obiective, profesionale sau personale. Grijă mai multă la tensiunile cu autoritățile statului.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea să vină peste tine o sumedenie de informații, propuneri, să ai parte de dialoguri pe teme principiale și tot acest context să te obosească și să te irite. Va trebui să depui un efort să vezi ce este adevărat și ce nu, cu ce convingeri mergi mai departe și la care renunți și, mai ales, să vezi cu ce fel de oameni te înconjori pentru progres și care sunt cei care te trag în jos.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi mai degrabă de dedici unor discuții în cuplu despre bugetul comun și încerci să ajungi la o cale de mijloc cu partenerul în privința unei investiții. Unele discuții despre moralitate, respect, fidelitate pot creea confuzie și tensiuni. Nu da și nu lua bani cu împrumut și ai grijă că poți pierde unele mici oportunități financiare din neatenție.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te poate stimula să revii asupra unor situații din trecut petrecute în cuplu, să reiei unele discuții într-o manieră mai blândă, să mai dai o șansă, să fii mai iertător și împăciuitor, însă crizele de gelozie ale partenerului sau suspiciunile nefondate te vor deranja la culme și nu prea le vei tolera.

 

Horoscopul zilei de 3 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI