Cele mai ipocrite zodii din horoscop. Ferește-te de ele, nu trebuie să le ai aproape

Cele mai ipocrite zodii din horoscop. Ferește-te de ele, nu trebuie să le ai aproape
Care sunt cele mai ipocrite zodii

Ele sunt zodiile de care trebuie să te ferești, cu orice scop. Cine sunt cei cinci nativi prefăcuți din horoscopul european. Ei ar face sau spune orice pentru a te păcăli, să crezi că sunt de partea ta. Acesta este clasamentul la care puțini oameni se așteptau.

Top 5 zodii ipocrite ale horoscopului

Berbec

Nativii din zodia Berbec se joacă mereu cu vorbele și sentimentele oamenilor. Regele autoproclamat al zodiacului, reprezentantul zodiei Berbec are carismă, este puternic și dominant. Nu acceptă un refuz și face tot ce este necesar pentru ca lumea să-l asculte și să-l respecte.

Gemeni

Nu degeaba se spune că Gemenii au două fețe. Această zodie de aer este temută de toți ceilalți 11 nativi deoarece niciodată nu-ți poți da seama de ce gândește cu adevărat. Cei mai mulți nativi născuți sub semnul zodiei Gemeni sunt persoane prefăcute, care ar spune sau face orice doar ca să te lase cu impresia că sunt de partea ta.

Nativii din Gemeni sunt persoane periculoase, care te pot amăgi datorită șarmului lor natural. Extrovertiți, zgomotoși și mereu în centrul atenției, acești nativi fug de responsabilitate și fac orice pentru a-ți intra pe sub piele.

Leu

Nativii născuți sub semnul Leului sunt colerici, temperamentali și extrem de certăreți. Deși spun de cele mai multe ori tot ce le vine în minte, fără a trece cuvintele prin filtrul diplomației, reprezentanții zodiei Leu știu cum să se dea bine pe lângă persoanele care-i ajută, pentru a avea parte de mai multe foloase de pe urma lor.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn se cred cei mai importanți oameni din Univers. Deși sunt persoane inteligente și au o mare putere de muncă, reprezentanții acestei zodii de pământ sunt extrem de ipocriți atunci când vor să obțină anumite beneficii de la interlocutorii săi.

Un nativ Capricorn inventează mai multe personalități, iar pe fiecare dintre ele o folosește așa cum îi convine cel mai mult, pentru a intra pe sub pielea oamenilor.

Vărsător

Inima rece a unui Vărsător face cele mai multe victime. Nativii acestui semn de aer sunt vicleni, parșivi și prefăcuți, meritându-și cu prisosință locul în acest clasament al celor mai ipocrite zodii.

Persoanele născute în zodia Vărsătorului nu stau la discuții, fug de responsabilități și te mint în față pentru a evita o confruntare directă cu tine. Lașitatea lor este întrecută doar de incapacitatea lor de a-și exprima sentimentele.