Horoscop 4 ianuarie 2022. Zodia care obține ce își dorește, cu orice preț

Horoscop 4 ianuarie 2022. Zodia care obține ce își dorește, cu orice preț
Horoscop pentru 4 ianuarie 2022

Luna traversează astăzi zodia Vărsător și va forma două conjuncții, atât cu Mercur, cât și cu Saturn. Acest context, pe de o parte ne face foarte comunicativi, iar pe de altă parte, ne poate pune unele limite în exprimare. Dacă vom apela la înțelepciune și vom avea grijă la cuvintele folosite, vom trece cu bine peste orice provocare venită.

Horoscop zilnic 4 ianuarie

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ziua de azi te aduce în fața prietenilor și poți avea parte de discuții interesante cu aceștia, poate chiar de vești neașteptate. Puteți stabili o excursie împreună. Unii nativi își fac planuri de viitor, discută cu angajații sau asociații, și pun bazele teoretice, poate chiar și practice, ale unor proiecte.

 

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Este o zi mai agitată în plan profesional. Ai parte de multe cerințe, responsabilități și tot acest context te coplșește, dar te și stimulează la schimbări, cel puțin la schimbări de atitudine. Unii nativi analizează ideea unei renegocieri salariale. Discuțiile cu superiorii sunt destul de rigide deocamdată.

 

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Te simți destul de bine astăzi, ai chef să ieși din cotidian, să faci o plimbare și poate chiar planifici o călătorie. Ai grijă la tendința de a fi prea rigid în fața unor opinii diferite de ale tale. Asta nu te face mai puțin comunicativ, însă te face mai aspru cu cei care nu-ți împărtășesc ideile. Unii Gemeni sunt dornici să învețe ceva nou, să citească sau să se documenteze în anumite privințe.

 

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Te macină o chestiune financiară, legată cel mai probabil de bugetul comun cu partenerul sau de o situație patrimonială. Azi ai șanse mari să negociezi ceva destul de convenabil pentru tine, dar deloc ușor. Posibil ca ceilalți să fie mult prea rigizi la propunerile tale, dar vei avea putere de convingere. Sunt și cazuri în care Racii ajung la un compromis în cuplu.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să ai parte de niște dialoguri cu partenerul de viață care să te surprindă și să te scoată din zona de confort. Posibil să fie vorba și de discuții profesionale sau de negocieri care-ți testează limitele. Cu toate astea, te vei folosi de toate atuurile în comunicare pe care le deții și vei încerca să obții ceea ce-ți dorești. Deși mai greu, vei reuși.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

La locul de muncă s-ar putea să te trezești cu situații neprevăzute, fie vești, fie sarcini care vin pe nepusă masă. Dacă vei cere ajutorul colegilor și o vei face fără a te impune, cel mai probabil îl vei primi. Ai mai multă grijă la starea de sănătate și încearcă să nu stai peste program. Luna te vulnerabilizează astăzi, așa că nu exagera cu munca.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin casa iubirii tale și îți stimulează zona afectivă. Poți avea parte de trăiri intense, dar răscolitoare și asta te poate stimula să-ți analizezi dintr-o altă perspectivă sentimentele. Dacă ai o relație, profită și ieși cu persoana iubită. Cei care sunt părinți pot petrece timp mai mult cu copiii, dedicându-se activităților distractive.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi alegi, cel mai probabil, să petreci timpul acasă, în intimitatea căminului. Posibil să deschizi niște dialoguri mai sensibile cu familia, să spui ceea ce te nemulțumește sau să vorbești despre ceea ce te apasă. Nu este exclus să fii surprins de unele vești care vin din partea celor dragi sau să ai parte de evenimente neprevăzute care vizează locuința.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Veștile pe care le primești, informațiile care-ți ajung la ureche, chiar și în treacăt, te pot lua prin surprindere. Posibil ca și un dialog purtat cu partenerul să te ia pe nepregătite. Configurația zilei nu este deloc neplăcută, așa că dacă ești înțelept în discuții, poți ajunge la o înțelegere cu cei din jur. Posibil ca și o negociere să se încheie în favoarea ta.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea ca niște vești despre salarizare să te ia prin surprindere astăzi, însă orice ar fi, partea cu plus este că ai susținere să găsești rezolvări. Poți avea idei financiare foarte bune pentru a-ți creștere veniturilor. Unii nativi chiar se bucură de un bonus. De preferat ar fi să ai încredere mai multă în tine și să te pui în valoare mai mult.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să ai parte de situații de viață care te iau pe nepregătite și te pun în fața unor evenimente surprinzătoare. Oricum, le vei face față cu tact și diplomație, dar și grație modului în care comunici. Față de zilele trecute, starea emoțională este mult mai bună și chiar poți vorbi despre ceea ce te apasă și ai ținut în tine.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Poți avea revelația unor situații din trecut care la momentul respectiv păreau imposibil de înțeles. Sunt posibile discuții sincere, dar reci cu partenerul de viață. Unii nativi simt o mai mare nevoie de interiorizare, de dialog interior și de aceea se pot retrage din agitație și pot prefera liniștea. Sunt sfătuiți să-și asculte intuiția și mesajele care sosesc pe căi subtile.

Horoscopul zilei de 4 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!