28 nov. 2020 | 18:52

Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Zodiile care vor fi fericite

Horoscop
Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. Zodiile care vor fi fericite
Horoscop pentru 30 noiembrie - 6 decembrie

Astrele aduc noi previziuni pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Ce se întâmplă cu semnele horoscopului în perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2020? Cum va fi pentru ele la finele anului curent?

Horoscop pentru 30 noiembrie – 6 decembrie. Previziuni pentru zodii

BerbecTrebuie să nu mai ții în tine toate sentimentele. Asta te va dezavataja în multe dintre situații și îți poate faci chiar și rău. Trebuie să te concentrezi pe problemele familiale și să fii sprijinul acelor membri care sunt afectați cel mai mult.

Taur – Trebuie să fii mai optimist, pentru că doar așa vei atrage ceea ce-ți dorești. E o săptămână bună pentru afaceri și în general pentru carieră. Norodul tău depinde de modul în care comunici acum.

Gemeni – Săpămâna asta reușești să faci față tuturor obstacolelor cu care te confrunți. Dacă îți planifici totul, vei vedea că-ți va fi foarte ușor. Se paote să ai parte de o săptămână romantică.

Rac – Generozitatea și banii trebuie să fie îmbinate, pentru că așa vei avea parte de o săptămână aparte. Condiția e să fii calculat și să faci totul cu calm. Ai așteptări mari, dar pe primul plan trebuie să știi că trebuie să fii atent la atmosfera în care stai.

Leu – Ești recompensat pentru munca pe care o depui. Ai parte de zile fantastice și câteodată nu-ți va veni să crezi că poți să trăiești asta. Obiectivul tău nou e legat de o relație stabilă.

Fecioară – Munca dusă până la final și fără diferite incidente îți va oferi o liniște sufletească. Poți rezolva totul foarte simplu, trebuie doar să-ți planifici pașii.

Balanță – Îți place mult echilibrul. Nu uita să dai înapoi ceea ce primești. Ești într-un moment sensibil și foarte important al carierei tale.

Scorpion – Săptămâna asta atragi oamenii din jurul tău printr-un mod anume cred ei, dar tu ești doar simplu și natural. Ai multe cunoștințe, intuiția ta e grozavă, iar viitorul sună bine. Nu e exclus ca relațiile începute acum să se finalizeze cu o căsătorie.

Săgetător – Ai multe șanse să te îmbogățești. Pentru asta e nevoie să fii atent la fiecare detaliu în cariera ta și să îți păstrezi buna dispoziție. Energiile negative atrag numai rele.

Capricorn – Fii creativ și determinat pentru a-ți putea atinge obiectivele. E nevoie de mai multă dedicare pentru a ajunge la succesul visat.

Vărsător – E o perioadă bună pentru tine la locul de muncă. Te bazezi pe intiuiție când vine vorba de dragoste. Discută cu partenerul tău deschis când despre situația în care vă aflați.

Pești – Calmul tău îi va ajuta pe cei mai mulți în această săptămână. Generozitatea ta e la cote maxime, astfel poți face pe toată lumea fericită, dar și pe tine.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro