30 dec. 2021 | 07:42

Horoscop 30 decembrie 2021. Zodia care încheie anul cu o problemă

Horoscop
Horoscop 30 decembrie 2021. Zodia care încheie anul cu o problemă
Horoscop pentru 31 decembrie

Planeta comunicării, Mercur, se întâlnește astăzi cu Pluto, planeta transformărilor profunde, în zodia Capricorn. Acest context poate aduce discuții intense, o mare putere de convingere, dar și posibilitatea de a afla unele secrete.

Horoscop zilnic 30 decembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.
Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec
Este o zi bună să porți noi negocieri cu superiorii sau să te impui în cadrul unui context profesional. Poți obține ceea ce-ți dorești, fără prea mare bătaie de cap. Ai grijă la unele dedesupturi care pot deveni publice. Grijă și la secrete care pot ieși la suprafață, dar și la ceea ce spui pentru a nu-ți strica reputația.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Este o zi bună să rezolvi situații ce țin de acte sau să negociezi un contract din punct de vedere financiar, poate chiar un comision. Unii nativi pot primi vești din străinătate sau pot discuta despre o călătorie. Nu este exclus nici ca unii nativi să primească un răspuns important, pote chiar legat de un curs, poate o aprobare.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Pot continua discuțiile în cuplu prin care îi ceri unele lămuriri partenerului. Unii nativi pot afla fel și fel de secrete, lucruri mai puțin știute despre perechea de viață. Din altă perspectivă, poate fi o zi bună pentru discuții legate de o investiție sau legate de modul în care sunt administrați banii în cuplu sau într-o asociere.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția Mercur-Pluto are loc în sectorul relațiilor tale și poate aduce un dialog profund, serios și sincer cu partenerul de viață. Puteți clarifica ceva sau puteți adânci niște suspiciuni. Alți nativi pot face negocieri pe ultima sută de metri și ar trebui săp lupte și să se mențină pe poziție. Au putere de convingere și ei, dar și ceilalți.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea ca unele discuții cu colegii de muncă să fie constructive și chiar să ajungeți la o înțelegere în privința programului, însă nu este deloc exclus să apară și reproșuri din partea unora. Important este că ești pregătit să le faci față. Unii Lei au curajul să spună exact ceea ce gândesc, chiar dacă asta îi deranjează pe cei din jur.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este o zi foarte bună să discuți cu persoana iubită, să ajungeți la o înțelegere în privința programului și a timpului liber. Totodată, și discuțiile cu copiii sunt constructive și plăcute. Cei singuri se pot lămuri într-un context sentimental, cu privire la o idilă avută. Posibil să nu fie prea încântați de unele răspunsuri primite.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce discuții intense cu familia, cel mai probabil legate de bani și bunuri materiale. Este posibil ca dialogurile să fie mai încordate, însă totodată sunt șanse mari să ajungeți la o înțelegere. Abordează tactul și diplomația și fii mai îngăduitor, chiar dacă cei dragi par să aibă toane.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Profită de această zi pentru a convinge pe cineva să te urmeze într-o anume direcție sau pentru a negocia ceva avantajos pentru tine. Te bucuri de o mare putere de convingere și ai toate cuvintele la tine. Ți se pot clarifica multe în minte și poți lua decizii foarte curajoase. Unii nativi caută să afle niște răspunsuri.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția dea stăzi se petrece în sectorul tău financiar și-ți poate aduce discuții legate de bani, însă nu sunt tocmai acele dialoguri care să te încânte. Unii nativi pot face socoteli detaliate și pot deveni acizi dacă trebuie să scoată bani din buzunar. Totuși, s-ar putea să fie nevoiți să apeleze la unele economii pentrua depăși cu bine o situație.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur și Pluto se întâlnesc din nou în zodia ta, de această dată în preajma lui Venus retrogradă. Acest context te poate stimula la revizuiri și reanalize legate de viața personală, de stilul abordat. Poți fi foarte direct în discuții și nu prea stai pe gânduri dacă trebuie să lupți pentru un drept profesional.

 

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi care te stimulează la introspecție și s-ar putea ca amintirile și gândurile să te macine. Posibil să te gândești mai mult decât trebuie la o persoană care ți-a furat inima. În alte cazuri, nativii se gândesc la persoane care au ieșit de multă vreme din viața lor. Încearcă să porți și un dialog interior. Ve primi răspunsuri dure, dar necesare.

Horoscop zilnic 29 decembrieHoroscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să nu te pui prea ușor de acord cu asociații sau cu persoanele cu care ești implicat într-un proiect. Asta se întâmplă din cauza unor suspiciuni pe care le ai. Bine ar fi să nu amesteci munca cu distracția și prietenie cu iubirea. Dacă vei dori să-ți aperi punctul de vedere, vei avea putere de convingere astăzi, însă nici ceilalți nu se vor lăsa mai prejos.

Horoscopul zilei de 30 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al

momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro