Horoscop zilnic 28 decembrie. Zodiile care vor fi căutate de foști parteneri din trecut

Horoscop zilnic 28 decembrie. Zodiile care vor fi căutate de foști parteneri din trecut
Zodiile care vor fi căutate de foști parteneri din trecut

Horoscop zilnic 28 decembrie. Venus, planeta iubirii, aflată în mers aparent retrograd în Capricorn, face astăzi o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării. Acest context astrologic ne stimulează să vorbim despre ceea ce ne doare în plan sentimental, dar mai ales să căutăm parteneri din trecut. Putem avea intenția de a relua un dialog cu un fost partener sau putem doar să ne rezumăm la amintiri și la rememorarea trecutului.

Horoscop zilnic 28 decembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, cel mai probabil va fi greu să te abții să nu cauți pe cineva din trecut, mai ales în condițiile în care ești singur. Dacă ai o relație, poți aborda niște subiecte de discuție din trecut. Și profesional este foarte probabil să reiei niște discuții sau să renegociezi un contract.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Taur/ Ascendent Taur

Venus te guvernează, iar conjuncția cu Mercur te poate face să analizezi și reanalizezi niște situații cu care te-ai confruntat, niște principii de viață pe care te bazezi. Este foarte probabil să reiei o discuție cu cineva de la distanță sau cu un fost partener de altă naționalitate. S-ar putea ca unii nativi să plece într-o călătorie pentru a se întâlni cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur fiind guvernatorul tău, s-ar putea ca astăzi să te lași măcinat de suspiciuni mai vechi sau să reiei niște discuții în cuplu legate de modul în care este administrat bugetul comun. Din nou revin în actualitate secrete și discuții legate de încredere și respect. Evită să faci investiții și să crezi promisiunile altora.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Rac/ Ascendent Rac

În cuplu se discută pe teme mai vechi și se pot relua dialoguri din trecut care nu au ajuns la niciun rezultat. Și profesional poate fi o zi a renegocierilor. Amintirile unei foste relații s-ar putea să nu-ți dea pace, iar dacă ești singur, tendința de a căuta o persoană din trecut este mare. Nu ese nimic rău în asta, atâta timp cât nu te grăbești.

Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să te gândești destul de serios să te întorci la un fost loc de muncă. În alte cazuri, nativii discută din nou pe tema salarizării și a comisionului. Nemulțumiri și neînțelegeri există și mulți pot simți din ce în ce mai puternic dorința de a schimba jobul. Niște discuții cu colegii legate de program și sarcini te pot scoate din zona de confort.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Conjuncția Venus retrograd-Mercur se petrece chiar în sectorul iubirii tale. Dat fiind că Mercur îți este guvernator, tu ai cele mai mari șanse să cauți pe cineva din trecut. Te macină niște amintiri, ai semne de întrebare prea multe și atunci nu vei ezita prea mult. Unii nativi pot fi căutați de foști parteneri. Pe de altă parte, îți poți reanaliza unele principii sentimentale pe baza cărora intră în noi relații.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei poate aduce discuții serioase în familie pe tema unor bunuri materiale, bunuri de patrimoniu. Unii nativi redeschid răni mai vechi legate de familie. În plus, este foarte probabil să se discute despre trecut și să iasă la suprafață niște secrete de familie, niște situații care se voiau uitate.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjuncția Venus retrograd-Mercur se petrece chiar în sectorul comunicării, deci poți fi foarte vulnerabil la amintiri. De aici și până la a pune mâna pe telefon sau la a trimite un mesaj nu mai este decât un pas. În cuplu se pot relua subiecte de discuție mai vechi și se pot reanaliza decizii. Profesional, ai șansa de a renegocia un contract.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să ai parte de discuții mai puțin plăcute cu partenerul de viață pe tema cheltuielilor, mai ales dacă acesta a exagerat. Este momentul să schimbi niște reguli în administrarea finanțelor. Unii nativi pot reanaliza o idee financiară de creștere a veniturilor. Pe de altă parte, nu este exclus ca cineva să-ți returneze astăzi o datorie.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția Venus retrograd-Mercur se petrece chiar în zodia ta și te stimulează să-ți reanalizezi viața personală, stilul de viață abordat, sănătatea și tot ce ține de tine, de persoana ta și de înfățișarea ta. Și o situație sentimentală, poate o poveste de dragoste poate fi acum analizată dintr-o altă perspectivă.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția dintre Venus retrograd și Mercur din Capricorn te stimulează să te reîntorci în trecut. Te poți lăsa furat de amintiri, poți rememora o poveste de dragoste și nu este deloc exclus să fii tentat să cauți o fostă mare iubire. Dacă te simți copleșit de acest context, cel mai bine ar fi să cauți sfaturile și ajutorul unui psihoterapeut.
Horoscop zilnic 28 decembrie

Horoscop zilnic 28 decembrie Pești/ Ascendent Pești

Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, dragă Peşti, nu este deloc exclus să fii tentat să cauți pe cineva din trecut. Cel mai probabil vrei să reiei legătură cu un fost soț/soție cu care încă mai ai de împărțit ceva. Unii nativi se pot reîntâlni cu prieteni pe care nu i-au mai revăzut de multă vreme sau pot reveni asupra unor asocieri, negocieri, acte semnate.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 28 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă.