29 dec. 2021 | 07:45

Horoscop 2022. Neti Sandu, vești bune pentru 2 zodii: una are noroc de bani, alta primește inelul

Horoscop
Horoscop 2022. Neti Sandu, vești bune pentru 2 zodii: una are noroc de bani, alta primește inelul
Horoscop Neti Sandu pentru 2022: două zodii sunt norocoase

Neti Sandu aduce vești bune pentru două dintre zodiile horoscopului. Una din ele are noroc la bani și alta primește în sfârșit inelul mult dorit. Află dacă ești printre norocoșii de anul viitor!

Horoscop 2022: Vești bune de la Neti Sandu pentru două zodii

Neti Sandu este deja o prezentatoare cunoscută, iar mulți dintre români nici că își pot vedea dimineața fără previziunile sale citite în astre. Oamenii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce spune aceasta despre fiecare semn, iar dacă lucrurile sunt bune, ei au clar o zi perfectă. Specialista susține că anul următor Jupiter va ajunge în zodia Pești.

Nativul din urmă va conduce evenimentul anului față de altele, urmând ca mai apoi să se mute în casa banilor în Vărsător, dar cu siguranță Balanța este cea care trage lozul norocos și ajunge cu un pas mai aproape în fața altarului pentru că se logodește.

Vești bune vin și la Taur, care ar putea să facă niște investiții care în orice moment ar putea să-i schimbe viața. Scorpionul ar putea într-un final să se îndrăgostească, iar Fecioara se poate căsători, dacă își dorește acest lucru.

„Anul următor o să fie în două feluri”

„Anul următor o să fie în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec. Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului.

(…) Vărsătorul o să aibă Jupiter în casa banilor. Taurul ar putea să facă niște investiții, în orice moment i se poate schimba viața. La dragoste, Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Scorpionul se poate îndrăgosti. Fecioara se poate căsători, dacă vrea”, a declarat Neti Sandu la podcastul lui Măruţă.

Celebra prezentatoare de la rubrica Horoscop din cadrul Pro Tv a povestit cum și-a început cariera de astrolog și a dezvăluit și faptul că s-a obișnuit ca deja de ani buni să se trezească la ora 2 dimineața. Iată că vedeta a subliniat că citește horoscoape din anul 1993, dar s-a apucat de acest domeniu în anul 1990.

„Din 1993 fac horoscoape, dar m-am apucat din 1990 să învăț. Până atunci, am lucrat la bibliotecă. Se terminase facultatea, mă plictisisem și voiam să învăț. Așa că m-am apucat de astrologie și s-a terminat cu bine.

Cel mai grozav lucru e faptul că nu am avut senzația că vin la serviciu pentru că nu făceam nimic, știam asta. Era un hobby pe care îl practicam în fiecare zi, aceasta era natura serviciului. Au trecut mulți ani până m-am familiarizat cu sentimentul că sunt cunoscută”, a mai declarat aceasta.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro