Horoscop 3-9 mai cu Minerva. Gemenii au probleme în carieră iar Balanțele vor întâlni pe cineva

Horoscop 3-9 mai cu Minerva. Gemenii au probleme în carieră iar Balanțele vor întâlni pe cineva
Horoscop pentru 3-9 mari cu Minerva. Ce spune specialistul?

Specialiștii vin cu noi previziuni pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Ce spun astrologii despre ceea ce vor întâmpina zodiile în perioada cuprinsă între 3 și 9 mai? Află dacă ești printre cei care au parte de lucruri bune în viitorul apropiat sau nu!

Horoscop pentru 3-9 mai cu Minerva

Berbec – Trebuie să ai mai multă încredere în acțiunile tale. Nu trebuie să simți frică, ci să îți oferi timp să te bucuri de ceea ce simți și să conștientizezi cu adevărat fiecare emoție pe care o emani. Timpul de calitate urmează.

Taur – Dragostea vieții tale poate să stea chiar în fața ta. Fii atent la detalii și dă-ți voie să trăiești așa cum merită fiecare să o facă. Persoana perfectă pentru tine e chiar după colț.

Rac – Îți petreci din ce în ce mai mult timp cu oameni care au interese comune cu ale tale. După o vreme de singurătate în care ai respins anumite persoane, acum îți oferi șansa să încerci.

Leu – Săptămâna asta strălucești și primești toată atenția de care ai nevoie. Ai o capacitate aparte să atragi toți ochii către tine, lucru care îți place la nebunie. Vrei ca toată lumea să fie curioasă de tine.

Fecioară – Există o persoană nouă care este interesată de tine în mod special în viitorul apropiat. Aveți conversații foarte interesante, naturale și exact potrivite pentru etapa în are se află fiecare.

Balanță – Există o comunicare foarte intensă între tine și partener, cel mai probabil despre viitorul împreună. Discuțiile sunt pozitive și se referă la nivelul următor – căsătorie sau copil.

Scorpion – Un prieten sau o rudă are probleme de sănătate sau legate de job-ul său. Îți dorești să faci tot ce îți stă în puteri, dar nu ține de tine, lucru care te frustrează.

Săgetător – Un eveniment sau o întâlnire e posiibil să te pună în legătură cu câțiva oameni care îți vor schimba viața.

Capricorn – Schimbările de carieră sunt anunțate în viitorul apropiat. Acceptă cu brațele deschise situațiile ce au să vină și bucură-te de prezent.

Vărsător – Nu trebuie să intri în panică pentru nimic din ceea ce urmează să se întâmple în săptămâna asta. Tratează totul cu calm și vei vedea că va fi bine.

Pești – Se anunță modificări în grupul în care ești. S-ar putea să fie nevoie să evaluezi în plus toată situația pe care o credeai sub control. Gândește-te de două ori înainte de a acționa și fii atent la detalii pe care le-ai scăpat din vedere în ultima perioadă. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI