Horoscop chinezesc 3-9 mai 2021. Zodiile care vor face performanță în această săptămână

Horoscop chinezesc 3-9 mai 2021. Zodiile care vor face performanță în această săptămână
Horoscop chinezesc 3-9 mai 2021

Săptămâna 3-9 mai aduce vești foarte bune pentru zodiile care sunt născute sub trei dintre semnele primordiale. Zodiile de lemn, foc și apă vor fi răsfățații zodiacului chinezesc, întrucât toate energiile pozitive se vor concentra asupra lor. Începutul lunii mai aduce veselie, bani mulți, relații consolidate de prietenie și multe satisfacții, atât pe plan profesional cât și pe plan personal, pentru majoritatea nativilor. 

Horoscop chinezesc 3-9 mai 2021

Zodiile de apă, lemn și foc au o conexiune specială, iar legăturile dintre ele sunt mai mult decât armonioase, întrucât Apa susține Lemnul, iar Lemnul, la rândul său, dă viață focului. Cu toate acestea, zodiile născute sub semnele primordiale chinezești Apă și Lemn trebuie să fie foarte atente. Sentimentele care vor predomina în următoarele zile vor fi frica și furia.

Este foarte posibil să intre în anumite conflicte mai vechi sau să se certe cu persoane de la locul de muncă. Sfatul astrelor este să fiți cât se poate de relaxați, cu diplomație se rezolvă lucrurile mult mai repede.

Pe de altă parte, nativii născuți sub semnul Focului pot răsufla liniștiți, deoarece astrele le-au prevăzut numai surprize plăcute și lucruri bune. Zodiile de Foc vor fi foarte optimiste, cei mai norocoși dintre nativi vor primi o mărire de salariu sau vor pleca în excursia aceea pe care o tot plănuiesc de câteva săptămâni.

Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2021

Bivol

După cum se știe deja, 2021 este anul Bivolului de metal, iar cei născuți sub semnul acestui animal vor avea parte de multă prosperitate. Prietenii și partenerii de viață vor trebui să aștepte, pentru că în acest an familia va fi pe primul loc pentru nativii din Bivol. Pe parte spirituală, Bivolii au de dus un război lăuntric foarte greu. Ține minte, totul se va rezolva în timp, cu liniște și răbdare.

Șarpe

Vești bune pentru nativii născuți sub semnul Șarpelui. Aceștia vor avea un an benefic, plin de satisfacții. Le merge bine pe plan financiar și vor avea parte de surprize plăcute.

Cal

Pentru cei născuți în anul Calului, 2021 aduce vești extraordinare. Îți va merge bine pe toate planurile: vei avea parte de iubire, noroc și o situație financiară de indiviat. Multe surprize te așteaptă după 12 februarie. Fii pe fază!

Cocoș

Nativii Cocoș au multe de recuperat în anul 2021, deci numai lucruri bune îi așteaptă. Anul Bivolului de metal le aduce acestor nativi mult noroc pe plan financiar. Cocoșii vor câștiga mulți bani. E cazul să vă bucurați!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI