Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie. Zodia care are mare noroc

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie. Zodia care are mare noroc
Horoscop pentru 29 noiembrie - 5 decembrie

Specialiștii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii pentru perioada cuprinsă între 29 noiembrie și 5 decembrie? Unul dintre semne are mare noroc. Află dacă pe strada ta urmează să răsară soarele sau nu!

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie

Berbec – Săptămâna asta ai chef să flirtezi și să îți marchezi teritoriul unde este nevoie. Atmosfera de cuplu, dacă ești într-o relație, va fi la extremă. Te așteaptă noi oportunități în cariera profesională.

Taur – Dacă vrei să scapi de tot și toate, află că nu se poate pentru că vei putea sfârși cu o dispoziție foarte proastă. Săptămâna asta există multe tentații de ordin profesional. Ai tendința de a cheltui nechizbuit, lucru pe care îl poți regreta.

Femeni – Ia-ți măsuri de precauție dacă nu vrei să intri într-o relație pentru că îi faci pe mulți să înțeleagă faptul că asta îți dorești și îi faci să fie confuzi. Astrele sunt de partea ta în sectorul banilor.

Rac – Limitele emoționale create tot de tine sunt puse la încercare chiar când primești o veste șocantă. Ai o stea norocoasă în ceea ce privește bugetul. Ai încredere că poți rezolva totul la locul de muncă.

Leu – Consumi multă energie pentru că ții la toți cei din preajma ta și uiți din păcate de tine. Intuiția te va conduce în cele din urmă la iubirea mult dorită. Săptămâna asta ai putea să te grăbești să tragi concluziile greșite.

Fecioară – În săptămâna aceasta simți nevoia să îți regăsești echilibrul în relație. Imaginația ta crește, iar fanteziile sunt la ordinea zilei. Ești foarte activ și optimist la locul de muncă.

Balanță – Este momentul să te uiți în adâncul tău și să te întrebi serios pe unde vrei să mergi. Nu trebuie să planifici totul detaliat pentru că surprizele fac și ele parte din plan.

Scorpion – Ai mai mult control asupra vieții tale sentimentale. Faci pași mici către o atmosferă pe care o dorești. Se poate să te simți foarte obosit și împovărat de sarcinile de la locul de muncă.

Săgetător – Vrei să arăți latura ta ambițioasă și efortul pe care îl depui atunci când vine vorba despre viața amoroasă. Ai parte de o atmosferă incitantă și ai toate șansele de succes.

Capricorn – Ai parte de o relație care este mereu serioasă, dar tu vrei să te mai și distrezi puțin. Echilibrul este cheia și acum încerci să-l atingi. Ești foarte protector cu cei pe care îi iubești.

Vărsător – Aspiri să regăsești semnificația iubirii sau să găsești pe cineva special. Nu întâmpini dificultăți în ceea ce privește exprimarea și pui capăt relațiilor nesănătoase fără regrete.

Pești – Ai o abordare atentă și răbdătoare în discuțiile pe care le vei avea în problemele inimii. Evită disputele legate de bani, proprietăți sau afaceri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI