Cea mai zgârcită zodie din horoscop. Nu ți-ar da un ban nici dacă ești într-o situație disperată

Cea mai zgârcită zodie din horoscop. Nu ți-ar da un ban nici dacă ești într-o situație disperată
Cea mai zgârcită zodie din horoscop

Care este cea mai zgârcită zodie din horoscop. Acești nativi nu ți-ar da bani nici dacă te-ai afla într-o situație disperată. Sunt genul de persoane care vânează doar reducerile de la supermarket. Nici pentru propriile pofte nu ar da bani, ci le temperează până găsesc oferte mai bune. Asta, în timp ce alți nativi sunt extrem de generoși cu cei din jur. Iată care este cea mai zgârcită zodie din horoscop și cum stau zodiile la acest capitol.

Cea mai zgârcită zodie din horoscop

Cea mai zgârcită zodie este zodia Capricorn. Nativii sunt zgârciți și fac concurență puternică Racilor. Ei au în plan doar reducerile la orice produse și nu lasă să scape niciun leu la voia întâmplării. Dar să vedem cum stau și alte zodii cu zgârcenia.

Pe locul doi la acest capitol sunt Racii. Deși sunt foarte romantici și vor să ofere tot ce e mai bun pe lume, ei ajung în final să opteze pentru varianta cea mai ieftină. Racii nu-ți vor lua niciodată un cadou scump și vor fi fericiți să ofere chilipiruri.

Pe locul trei sunt nativii din zodia Scorpion, deși ei ar putea cădea pradă totuși șantajului emoțional. Cu alte cuvinte, se întâmplă să se mai lase înduplecați de rugăminți, chiar dacă nu fac un obicei din asta.

Cum se comportă restul zodiilor în relația cu banii

Berbec

Berbecii nu sunt deloc zgârciți, ba dimpotrivă ei cheltuie peste măsură. Asta le-ar putea aduce însă și datorii, așadar chiar li se recomandă să fie mai cumpătați cu cheltuielile.

Taur

Taurii economisesc bani, de obicei, dar dacă se îndrăgostesc, atunci nu se uită la bani când vine vorba despre cadouri pentru persoana iubită.

Gemeni

Și Gemenii sunt foarte darnici, dar au și măsură. Știu să se oprească. Totuși, dacă ai tact, ai putea obține de la ei tot ce îți dorești.

Leu

Leii aruncă cu banii doar pe ei înșiși. Dar dacă doresc să impresioneze pe cineva, ei apelează la toate armele și aruncă cu banii. Însă mereu păstrează o limită și aleg să se bucure ei de anumite beneficii.

Fecioară

Fecioarele știu să fie cumpătate fără a fi zgârcite. Dar totul depinde de starea de spirit. Dacă sunt euforice, Fecioarele nu se uită la bani, dar dacă au o zi proastă, situația se schimbă la 180 de grade.

Balanţă

Balanța este calculată cu banii și analizează dinainte orice mișcare din punct de vedere finaciar. Ea se gândește de trei ori înainte să facă o investiție.

Săgetător

Săgetătorii cumpără din impuls. Ei se aruncă cu capul înainte și nu sunt deloc precauți în privința investițiilor. Unele dintre ele, se pot dovedi a fi păguboase.

Vărsător

De departe, Vărsătorii sunt cei mai cheltuitori. Dar deși nu se uită la bani, totuși, reușesc, sau cel puțin încearcă să nu facă datorii.

Peşti

Peștii sunt echilibrați când vine vorba de bani, uneori chiar zgârciți. Ei preferă să economisească, dar dacă ceva neprevăzut apare, nu se dă în lături de la a cheltui banii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI