Horoscop 29 noiembrie 2021. Zodia care depășește problemele din trecut

Horoscop 29 noiembrie 2021. Zodia care depășește problemele din trecut
AStăzi una din zodii va depăși problemele din trecut

Horoscop 29 noiembrie 2021. Astăzi are loc o conjuncție între Soare și Mercur în zodia Săgetător. Este un aspect care ne stârnește curiozitatea, ne stimulează pofta de comunicare și cercetare și ne face mai interesați de aflarea unor răspunsuri. Adevărul ne luminează drumul, iar nevoia de înțelegere a unor situații la un nivel înalt este mare. Putem avea momente de revelație cu privire la credințele, convingerile și principiile noastre de viață. Pe de altă parte, această conjuncție ne poate stimula să învățăm lucruri noi. Sau să explorăm și să facem progrese pe calea cunoașterii. De asemenea, va crește dorința de a călători.

Horoscop zilnic 29 noiembrie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

Ziua de astăzi îți poate aduce discuții importante, conversații lămuritoare . Poate ai parte de acel dialog pe care-l așteptai de mai multă vreme, cu persoana iubită sau cu copiii. Totodată, poți vedea dintr-o altă perspectivă, mult mai înțeleaptă, niște situații de viață, crezuri, credințe, principii. Te poți manifesta mai puternic în zona spiritualității și dorința de cunoaștere te poate trimite la cursuri și seminarii

Horoscop 29 noiembrie 2021 Taur/ Ascendent Taur

Conjuncția de astăzi îți poate aduce idei financiare foarte bune. Ar putea fi idei de investiții sau poți descoperi soluții prin care să faci bani cu ajutorul altora. Pe de altă parte, dacă ești singur, s-ar putea să te îndrăgostești de cineva care împărtășește aceleași principii și convingeri. Cineva cu care te simți pe aceeași lungime de undă. În cuplu se pot purta discuții despre buget comun și intimitate, despre încredere, fidelitate și moralitate. Unii nativi pot descoperi unele secrete și pot vedea dintr-o altă perspectivă o relație intimă.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția dintre Soare și Mercur, guvernatorul tău, se petrece chiar în sectorul relațiilor tale. Prin urmare s-ar putea să ai parte de un dialog neașteptat cu partenerul de viață. Un dialog lămuritor în urma căruia se pot lua decizii importante despre relația voastră. Unii nativi aleg să se mute cu partenerul, în timp ce alții pot semna un contract profesional important.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Rac/ Ascendent Rac

Ziua de astăzi îți poate aduce discuții importante la locul de muncă, dialoguri cu colegii, și nu numai. În urma acestora s-ar putea să ai o altă perspectivă asupra unei situații profesionale. Poți avea idei strălucite care să te pună într-o lumină favorabilă. Poți lua o decizie importantă legată de stil de viață, rutină, program și sănătate. S-ar putea ca unii nativi să-și găsească un alt job, să meargă la un interviu de angajare.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția dintre Mercur și Soare, guvernatorul tău, se petrece în sectorul afectiv, prin urmare s-ar putea să devii mai expresiv cu ceea ce simți, să-ți exprimi la modul cel mai sincer iubirea și să porți discuții de la suflet l suflet cu partenerul. Dacă ești la începutul unei idile, este momentul să-ți împărtășești sentimentele. Și dialogurile cu copiii vor fi plăcute acum, iar zona creativă va fi la cote înalte, așa că lasă-ți inspirația să facă minuni.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Conjuncția de azi poate aduce discuții lămuritoare cu familia și nu este exclus să fie și o luptă de ego-uri la mijloc. S-ar putea să discutați despre casă, despre o tranzacție imobiliară. Poate chiar despre un bun de patrimoniu și fiecare să-și impună punctul de vedere. Unii nativi pot fi luați la rost de părinți în legătură cu construirea unui cămin. Alții pot avea momente de conștientizare importante în legătură cu viața de familie. Este un moment bun pentru iertare și depășirea trecutului.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

Conjuncția de astăzi se formează chiar în sectorul comunicării tale. Prin urmare s-ar putea să fii mult mai sociabil ca de obicei, să fii dornic de plimbări și activități intelectuale. Este o zi care-ți poate aduce revelații, momente de declick și poți vedea dintr-o altă perspectivă o situație. Poți lua o decizie înțeleaptă sau poți ierta pe cineva din trecut. Evită să crezi promisiunile celorlalți. Nu asculta prea mult sfaturile celor din anturaj și bazează-te pe ceea ce știi, pe raționamentul tău, care nu va da greș acum. Zi bună pentru negocieri.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Această conjuncție se formează în sectorul tău financiar. S-ar putea să-ți aducă niște idei foarte bune despre cum să-ți crești veniturile sau despre cum să-ți administrezi bugetul cât mai corect. Unii nativi pot primi un sfat înțelept legat de o investiție. Sau pot lua decizia să-și folosească talentele personale mai mult, să le monetizeze sau să se implicie într-un proiect de grup. Grijă mai mare astăzi la cheltuieli.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția Soare-Mercur se petrece chiar în zodia ta. Prin urmare s-ar putea să vrei să strălucești prin ideile tale, să ți le impui și celorlalți. Poți vorbi despre principiile tale, despre convingerile și valorile tale. Însă ai grijă să-i asculți și pe ceilalți. Poți avea idei bune. Poți lua decizii înțelepte și poți fi mai dornic să afli un adevăr despre o persoană. În cuplu se întrevăd discuții interesante, neașteptate cu partenerul, iar profesional poți semna un contract important.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o zi a conștientizărilor importante, a revelațiilor, mai ales dacă treci prin momente de introspecție și analiză. S-ar putea să vezi fața adevărată a unor persoane, a unui partener profesional sau coleg de muncă. Încearcă să nu te lași copleșit de gânduri negativiste și stări anxioase. Mai degrabă fă tot posibilul să depășești trecutul și să te vindeci emoțional, dar și fizic, dacă este cazul.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de astăzi îți poate aduce discuții importante în cuplu și poți avea ocazia să vezi dintr-o altă perspectivă relația în care te afli. Pe de altă parte, unele dialoguri cu prietenii pot veni cu soluții și sfaturi demne de luat în seamă. Și tu poți avea idei bune și poți găsi soluții pentru a debloca un proiect sau pentru a face progrese într-o anume direcție. Este o zi favorabilă planurilor de viitor îndrăznețe. Cei singuri ar putea fi atrași de cineva din anturaj.

Horoscop 29 noiembrie 2021 Pești/ Ascendent Pești

Este o zi foarte importantă în cariera ta. Este o zi în care o discuție îți poate schimba direcția profesională sau o idee strălucită te poate ajuta să te pui în lumină și să te bucuri de aprecieri. Ceilalți te pot sprijini să-ți conturezi strategii de avansare. În cuplu se poate pune problema oficializării unei relații sau partenerul poate veni cu pretenții destul de serioase, poate chiar impunătoare.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI