Horoscop 28 noiembrie 2022. Zodia care are mult ghinion astăzi

Horoscop 28 noiembrie 2022. Zodia care are mult ghinion astăzi
Află care este zodia care are mult ghinion astăzi

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022. Săptămâna începe sub auspicii bune și ar trebui să profităm din plin de acestea, dat fiind că ulterior vom avea parte de contexte astrologice mai tensionate. Marte retrograd din Gemeni formează un sextil cu Saturn din Vărsător, aspect care ne oferă șansa de a pune în practică ideile avute, de a reconsidera unele decii și acțiuni, de această dată cu mai multă maturitate și înțelepciune.

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 28 noiembrie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Revii asupra unor proiecte de grup și asocieri, nativule din Berbec. Le privești din alt punct de vedere asti. Acest aspect te va ajuta să le pui în practică mai ușor, să le dai o formă concretă, în cazul în care se află la stadiul de plan. Profită de cunoștințele tale, de prietenii tăi pentru a face pași înainte spre succes. Popularitatea este de partea ta, lumea din jur te place.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Situația ta financiară este cam întortocheată, neplăcută, însă astăzi se întrevede o rază de lumină. Fie obții un bonus, o șansă să-ți crești veniturile pe moment, fie îți reorganizezi bugetul, prioritățile și încerci să reduci cheltuielile fără să te simți constrâns.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte retrograd din zodia ta, susținut de Saturn, te poate ajuta să-ți structurezi niște idei. Te poate ajută să-ți pui în ordine niște planuri, decizii luate anterior. Azi ai mai multă răbdare și cu tine și cu cei jur. Energia de care dai dovadă te ajută să rezolvi tot ce ți-ai propus.

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Te bucuri de o stare de spirit mai bună și reușești să te mobilizezi exemplar, chiar dacă nivelul de energie nu este la cote înalte. Profită de contextul astrologic pentru a rezolva niște probleme mai vechi, pentru a depăși niște frământări avute, posibil chiar amintiri sentimentale.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Se petrec lucruri bune, constructive în viața de cuplu și-ți faci planuri de viitor alături de partener. Relațiile aflate la început se pot consolida dacă se rezolvă neînțelegeri mai vechi și se ajunge la viziuni comune. Pe de altă parte, și în proiectele profesionale, în relația cu colaboratorii ai parte de înțelegere și sprijin.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Saturn în casa uncii și Marte în sectorul carierei, apar șanse de a te remarca profesional, de a-ți îmbunătăți imaginea și de a face pași către un obiectiv pe care ți-ai propus de ceva vreme să-l atingi.Preiei noi responsabilități și dai dovadă de curaj, de încredere în tine și în abilitățile tale.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Profită de energia zilei de astăzi, fă lucruri care-ți plac, care te fac fericit și te împlinesc. Petrece timp cu partenerul, consolidează-ți relația, iar dacă ai copii, stai mai mult în preajma acestora. Dacă îți place o persoană și până acum nu ai îndrăznit să o abordezi, azi ai putea face un prim pas cu succes.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei te susține în dialogurile cu familia, nativule Scorpion, mai ales dacă vei relua teme de discuție care până acum au creat tensiuni. De această dată le vei aborda cu mai multă maturitate și înțelepciune și vei avea răbdare cu cei mai în vârstă. Puteți ajunge la un numitor comun în privința unor investiții legate de locuință.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022

Horoscop zilnic 28 noiembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă până acum ai fugit de anumite teme de discuție, astăzi trigonul Saturn-Marte te cam obligă să le abordezi. Nu ai motive să te temi, dat fiind că rezultatele vor fi constructive. Ajungeți mai ușor la aceleași viziuni de viitor. În plus, și în relațiile profesionale se rezolvă situații mai întortocheate care au creat tensiuni până acum.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 28 noiembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi te bucuri de energie în rezolvarea unor probleme la locul de muncă care trenau de ceva vreme. În plus, ești motivat financiar să finalizezi niște proiecte. Este posibil să revii asupra unor proiecte mai vechi, să investeți în ele și să astfel să le repui în mișcare.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 28 noiembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită de energia acestei zile pentru a dedica timp copiilor și persoanei iubite sau chiar hobby-urilor tale. Lucrurile se mișcă în direcția dorită și asta te încântă. Dacă ești singur, profită de energia zilei pentru a face o invitație romantică, pentru a cuceri persoana care-ți place, mai ales dacă până acum nu ai avut curajul necesar.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 28 noiembrie Pești/ Ascendent Pești

Situații din trecut, amintiri, poate chiar întrebări fără răspuns își pot găsi acum rezolvarea dacă vei sta de vorbă cu familia sau cu persoane de încredere, apropiate de sufletul tău. Poți primi sfaturi bune și poți vedea dintr-o nouă perspectivă lucrurile, aspect care te ajută să le depășești, să ierți, să te simți bine.

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 28 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe