Horoscop 28 mai 2022. Zodia care se îndrăgostește și începe o nouă relație

Horoscop 28 mai 2022. Zodia care se îndrăgostește și începe o nouă relație
Horoscop 28 mai 2022

Planeta iubirii și a banilor, Venus, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Taur, pe care o va tranzita până pe 23 iunie. În toată această perioadă, Venus ne susține să ne consolidăm și îmbunătățim relațiile și viața sentimentală, dar și situația financiară. Relațiile începute în timpul acestui tranzit se vor dovedi a fi de lungă durată.

Horoscop zilnic 28 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul lui Venus prin sectorul tău financiar îți poate aduce ocazia de a-ți îmbunătăți veniturile. Pot să apară șanse de creștere a bugetului, avantaje materiale sau chiar creșteri salariale sau creșterea unui comision. Cum Venus îți guvernează relațiile, te poți aștepta la o îmbunătățire a vieții de cuplu. Nu este exclus sa semnezi un contract profesional avantajos.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te bucuri din plin de intrarea lui Venus în zodia ta și vei observa că îți vei îmbunătăți starea generală. Farmecul personal va crește, te vei preocupa mai mult de felul în care arăți și îi vei cuceri pe cei din jur cu simpla ta prezență. Este o perioadă în care ar trebui să investești mai mult în tine și să te preocupi de îmbunătățirea stării de sănătate.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Profită de tranzitul lui Venus prin Taur pentru a te detașa de trecut și a ieși dintr-o relație toxică. Este o perioadă foarte bună de vindecare sentimentală. În unele cazuri un fost partener poate să revină în viața ta. Iartă și mergi mai departe. Pe de altă parte, Venus te susține să-ți rezolvi niște probleme de sănătate, ale tale sau ale celor dragi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Acest tranzit este plăcut pentru tine, dat fiind faptul că îți reactivează viața socială și te ajută să-ți îmbunătățești relațiile cu prietenii. Vei simți nevoia să păstrezi alături acei oameni cu care împărtășești aceleași valori și principii. Pe de altă parte, un proiect în care ești implicat are șanse să crească.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu  

Venus va tranzita sectorul tău profesional și îți poate aduce șanse de creștere și de afirmare în carieră. Relațiile cu superiorii se pot îmbunătăți și poți avea susținere din partea acestora pentru a-ți atinge niște obiective. Nu este exclus să fii atras de o persoană cu funcție sau din autoritatea statului, în cazul în care ești singur.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Îți este favorabil acest tranzit pentru că îți deschide pofta de călătorii, dar îți trezește și curiozitatea. Poți studia, poți explora noi domenii și îți poți consolida niște principii de viață convingeri și credințe. Sunt nativi care se pot înscrie la un curs, nativi care obțin o diplomă, totul din dorința de progres profesional.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este chiar guvernatoarea ta, iar acest tranzit va aduce pasiune în intimitate și îmbunătățirea relației cu partenerul de viață. Totodată, te susține în afaceri și investiții și poți obține beneficii materiale de la alții, inclusiv în urma unei moșteniri sau partaj. În alte cazuri, veniturile partenerului vor crește.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus va tranzita sectorul relațiilor tale și îți va aduce o reală îmbunătățire a conexiunii cu partenerul de viață. Dacă ești singur, ai toate șansele să începi o nouă relație de lungă durată. Totodată, este un tranzit care te susține și în relațiile profesionale și poți semna un contract important în perioada următoare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus îți va aduce îmbunătățirea relației cu colegii de muncă, dar și mai multă plăcere în desfășurarea activităților profesionale. Vei observa că lucrezi cu mai mult spor, iar dacă îți cauți un loc de muncă acum te poți angaja. De asemenea, este un tranzit bun dacă vrei să faci schimbări legate de stilul de viață. Starea de sănătate se va îmbunătăți considerabil.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus va tranzita chiar sectorul iubirii tale și va aduce o reală îmbunătățire a vieții sentimentale. Dacă ești singur, ai toate șansele să te îndrăgostești și să începi o nouă relație. Sunt nativi care se bucură de reușitele copiilor și nativi care pot deveni părinți. Este o perioadă în care creativitatea va ajunge la cote înalte și poți culege laurii unui proiect artistic.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Venus în Taur te susține să-ți îmbunătățești relațiile cu membrii familiei și să reașterni armonia în cămin. Vei observa că ajungi mai ușor la viziuni comune cu părinții. Pe de altă parte, este o perioadă în care îți dorești să aduci confort în locuința ta și te poți preocupa de redecorarea casei. Din punct de vedere emoțional, te vei simți mai bine și vei găsi armonia interioară.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Venus în tranzit prin Taur, comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți, iar acest aspect te va ajuta să te faci mai bine înțeles, dar și să câștigi în negocieri. De asemenea, este o perioadă bună pentru excursii, plimbări și pentru a rezolva situații ce țin de acte sau pentru a da un examen. Informațiile care îți ajung acum la urechi se pot dovedi importante și necesare.

Horoscopul zilei de 28 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!