Horoscop 28 februarie. Zi sfântă pentru o zodie. Energiile o vor schimba radical de azi

Horoscop 28 februarie. Zi sfântă pentru o zodie. Energiile o vor schimba radical de azi
Horoscop 28 februarie. Zi sfanta pentru o zodie

Horoscop 28 februarie. Ziua de duminică se anunță a fi una plină de surprize și schimbări pentru câteva dintre aceste zodii. Cine sunt nativii care vor primi vestea pe care o așteptatu de ceva timp. Energiile se vor schimba radical începând din acest moment pentru tine. Pentru cine se simte norocos și vrea să joace la LOTO, astrele te sfătuiesc să alegi numerele 2,14,9,22,43,45. Culorile care îți vor purta noroc duminică, 28 februarie, sunt alb și auriu.

Horoscop 28 februarie. Care este zodia care va primi o veste excelentă

Berbec

Pentru nativul din zodia Berbec ziua de duminică aduce mici provocări. Nu uita că poți cere oricând ajutorul celor din jurul tău. Când simți că problemele te copleșesc, cel mai bine este să ai cu cine să vorbești despre lucrurile care te apasă.

Astrele te sfătuiesc să te implici mai mult în viața socială. Ieși la plimbare, la o cafea sau invită-ți prietenii la o seară de jocuri de societate. Izolarea socială nu îți face bine. Profită de prezența oamenilor frumoși din viața ta.

Taur

Pandemia de coronavirus a scos micul monstruleț mâncăcios din tine. Pentru că lucrezi tot timpul de acasă simți nevoia, în permanență, să mănânci sau să ronțăi câte ceva. Profită de vremea frumoasă de afară și fă puțină mișcare în aer liber. Îți va crește nivelul de energie și te vei putea odihni, mai ales că în ultimul timp ai fost foarte stresat din pricina locului de muncă.

Horoscop 28 februarie. Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de duminică 28 februarie vine ca o pauză de la cotidian. Ia-ți puțin timp pentru tine și încearcă să te detașezi de toate problemele pe care le-ai înfruntat în ultimul timp.

Rac

Astrele spun că nativii din zodia Rac vor avea parte de schimbări de energii duminică, 28 februarie. Ce înseamnă asta? Vălul de pe ochi ți se va ridica și vei vedea, în sfârșit, cum sunt persoanele din jurul tău cu adevărat.

Leu

Oamenii dragi au nevoie de tine astăzi. Duminică 28 februarie este ziua în care nativii Leu se transformă în psihologii grupul de prieteni și ai familiei lor. Ascultă-i și ajută-i cum poți pe cei care vin spre tine. Ești persoana cea mai potrivită pentru a face acest lucru.

Citește continuarea pe impact.ro