Horoscop Urania 27 februarie–5 martie. Zodia care va avea o creștere de salariu mare

Horoscop Urania 27 februarie–5 martie. Zodia care va avea o creștere de salariu mare
Horoscop Urania 27 februarie–5 martie

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie. O zodie va avea parte de o creștere de salariu mare, în timp ce alta s-ar putea confrunta cu un moment dificil legat de comportamentul unui apropiat. Iată previziunile pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie. Berbec și Taur

Berbecii s-ar putea confrunta cu o problemă de sănătate în această perioadă. Ar putea fi vorba despre o reacție neplăcută la ceva de mâncare, dar nimic grav. Nativii acestei zodii se vor bucura de momente bune în relații legate de muncă, mai ales în serile de duminică, 28 februarie, și marți, 2 martie.

Pentru Tauri există riscul de a se intensifica unele conflicte și de a se naște unele antipatii ori confruntări ce vor fi greu de remediat mai târziu. Pe de altă parte, încep să apară oportunități de discuții pe tema salarizării, chiar și în afara perioadei menționate, până pe 23 aprilie.

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie. Gemeni și Rac

Persoanele născute în zodia Gemeni ar putea fi puse în situații în care va fi nevoie să fie atente, subtile și să se adapteze ușor pe nuanța unei discuții. În plus, acestea vor trebui să se bazeze mult pe intuiție. Este posibil să apară un eveniment ori un soi de provocare cu o importanță deosebită pentru viitor.

Racii vor di deosebit de atenți în privința impresiei pe care vor dori să o facă în fața unor persoane. Nativii acestei zodii vor apela la farmecul lor pentru a-și exprima unele idei sau pentru a-și pune în aplicare o strategie fără să deranjeze pe cineva și fără să provoace valuri prea mari, potrivit Libertatea.

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie. Leu și Fecioară

Carismatici din fire și dornici să fie remarcați mai tot timpul, indiferent de împrejurare, cei născuți în zodia Leu își vor folosi talentul din plin, mai ales în seara de duminică, 28 februarie, și marți, 2 martie. Aceste persoane vor apela la diplomație, ca să iasă victorioase din unele conversații sau întâlniri importante.

Se anunță o perioadă încărcată pentru persoanele născute în zodia Fecioară. Joi, 4 februarie, și chiar după finalul săptămânii, până pe 23 aprilie, acești nativi vor întâmpina tot felul de provocări ce îi va obliga să se mobilizeze pe plan profesional.

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie. Balanță și Scorpion

Balanțele vor fi puse în situații speciale la locul de muncă. Unele dintre acestea s-ar putea dovedi în favoarea lor, urmând să aducă efecte bune în carieră. Pentru unii dintre acești nativi este posibil să apară noi oportunități din punct de vedere profesional.

Scorpionii vor trece printr-o perioadă în care vor avea un plus de intuiție, dar și inspirație artistică din belșug. Cele mai bune momente pentru creativitatea lor vor fi seara de marți, 2 martie, și începutul zilei de vineri, 5 martie.

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie. Săgetător și Capricorn

Se anunță o perioadă dificilă pentru Săgetători. Acești nativi își cunosc responsabilitățile și vor trebui să le respecte indiferent de cât de dificil va fi. În plus, ei vor fi expuși judecății echipei lor sau opiniei publice. Puțini oameni vor fi dispuși să le arate indulgență.

Persoanele născute în zodia Capricorn nu vor avea parte de mai mult noroc. Acestea vor trăi un moment dificil. Un apropiat va avea un comportament ingrat peste care nativilor le va fi greu să treacă. Cele mai neplăcute momente ar putea avea loc în seara de marți, 2 martie și începutul zilei de vineri, 5 martie.

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie. Vărsător și Pești

Cei născuți în zodia Vărsător riscă să izbucnească. Aceștia ar putea avea reacții sincere și deranjante pentru familie, colegi sau prieteni. Într-un moment de intuiție, ei vor putea atinge un punct sensibil, spunând un adevăr dureros.

Începând din dimineața zilei de vineri, 5 martie, Peștii vor trebui să se gândească bine cum vor proceda în calitate de lideri sau decidenți economici, politici sau sociali. Acest lucru va face ca asumarea răspunderii să fie și mai dificilă.