Horoscop 22 august 2021. Zodia care încheie o relație de lungă durată

Horoscop 22 august 2021. Zodia care încheie o relație de lungă durată
Horoscop pentru 22 august 2021

Astăzi se formează a doua Lună Plină în zodia Vărsător, un fenomen astrologic mai rar, dat fiind că și luna trecută lunația a avut loc tot în acest semn. Evenimentul are și o conotație karmică, atât pentru că se repetă, cât și ca urmare a faptului că se petrece pe ultimul grad al zodiei Vărsător. Cu alte cuvinte, vine cu schimbări și încheieri ale unor situații pe care nu am reușit să le ducem la bun sfârșit la prima Lună Plină din Vărsător. Este o lunație revoluționară care aduce transformări în viața noastră, unele impuse de Destin. Este important de punctat că această Lună Plină aduce încheieri ale unor acțiuni începute în februarie 2021 sau culegerea roadelor unor semințe plantate atunci.

Horoscop zilnic pentru 22 august 2021

Cei mai impactați sunt Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii, în special cei născuți în a doua jumătate a zodiei sau care au ascendentul aici. Totodată, efectele sale vor fi resimțite puternic și de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, însă de cei născuți în primele trei zile ale zodiei. Luna Plină va avea impact puternic două săptămâni, însă efectele sale pot să apară până la jumătate de an. Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

A doua Lună Plină din Vărsător îți cere să faci curățenie în sectorul prietenilor, să cauți să vezi adevărul din spatele unor relații și să faci schimbări acolo unde este nevoie. Poți culege roade frumoase de pe urma unei asocieri sau de pe urma unor proiecte în care ești implicat, însă totodată poți simți și nevoia să ieși dintr-un proiect, dintr-un grup sau să intri într-un alt anturaj.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

A doua Lună Plină din Vărsător îți cere să faci schimbări profesionale, fie să-ți schimbi atitudinea față de carieră, față de modul în care lupți pentru atingerea unui obiectiv, fie să analizezi rațional ideea de a-ți schimba complet cariera. Te interesează foarte mult imaginea, statutul și ascensiunea profesională, însă trebuie să ai răbdare și să faci lucrurile pas cu pas. Poți primi laude și aprecieri, poți avea parte de expansiune, însă doar dacă acestea ți se cuvin.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

A doua Lună Plină din Vărsător îți aduce ocazia să faci transformări la nivel de convingeri și credințe, la nivel de principii de viață. O călătorie îți poate schimba viziunea asupra unei situații, asupra viitorului. Totodată, poți conștientiza că este nevoie să mai înveți ceva, să mai studiezi pentru a ajunge acolo unde-ți dorești. Zo0da de educație și spiritualitate sunt amprentate acum și se cer schimbări.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

A doua Lună Plină din Vărsător poate aduce situații financiare neprevăzute, neașeptate și cere schimbări legate de modul în care-ți administrezi banii, mai ales fiind vorba de bani care vin de la alții sau pe care îi deții la comun cu alții. Poate fi vorba de un credit, o moștenire, un litigiu, în unele cazuri, situații care ajung la apogeu și se încheie, astfel culegând roadele. Este o perioadă în care sensibilitatea este crescută, iar o altă latură la care ar trebui să ai grijă este cea intimă. O reevaluare a unei relații pasionale, a unei aventuri sau chiar a vieții intime a cuplului este de bun augur acum.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

A doua Lună Plină din Vărsător se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce multe evenimente neașteptate și situații neprevăzute care să te determine, voit sau nu, să pui punct unei legături. Sunt afectate relațiile profesionale, relațiile financiare, dar mai ales relațiile de cuplu. O reevaluare a situației poate fi benefică dacă nativii renunță la ego și orgolii. Nu este deloc exclus ca relații de lungă durată să se încheie.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

A doua Lună Plină din Vărsător îți cere în mod expres să aduci îmbunătățiri stilului de viață, să-ți schimbi rutina zilnică și modul în care-ți desfășori sarcinile cotidiene. Totodată, poate fi vorba de schimbări care au legătură cu locul de muncă, poate schimbări de program, poate de sarcini sau poate reușești să te angajezi într-un alt loc.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

A doua Lună Plină din Vărsător se resimte la nivel afectiv și poate aduce schimbări în viața ta sentimentală. Poate fi vorba de o relație care ajunge la apogeu și pornește pe o direcție de creștere, dar poate aduce și încheierea unei relații toxice. Unii nativi abordează teme care țin de copii, fie că sunt sau nu părinți. Schimbări pot să apară și în modul în care-ți petreci timpul liber și un hobby avut poate trece la un nivel superior.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

A doua Lună Plină din Vărsător poate aduce schimbări și transformări legate de casă, de familie și poate încheia un context care era apăsător pentru sufletul tău. Relația cu trecutul, cu strămoșii, cu bunurile de patrimoniu poate fi reanalizată acum în vederea găsirii unor soluții de rezolvare a unor probleme de neam. Posib il ca unii nativi să se gândească la posibilitatea de a se muta în străinătate.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

A doua Lună Plină din Vărsător se petrece în sectorul comunicării tale și te poate ajuta să porți niște dialoguri evitate până acum, să iei anumite decizii de care te temeai, dar și să-ți schimbi modul de a comunica cu cei din jur. Pot să apară schimbări legate de o deplsare sau de niște acte, documente. Unii nativi se pot împăca cu rudele sau cu vecinii, în timp ce alții pot încheia sau culege roadele unei negocieri importante.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

A doua Lună Plină din Vărsător se petrece în sectorul tău financiar și-ți cere schimbări legate de modul în care-ți câștigi și administrezi banii. Poți simți nevoia de a face altfel lucrurile pentru a câștiga mai mult sau poate decizi că un talent pe care-l ai merită valorificat. Oricum, se poate schiba complet modul în care te raportezi la banii câștigați, dar și la abilitaea ta de a face bani.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Plină se petrece consecutiv în zodia ta și poate veni cu o mare nevoie de transformare a vieții personale, profesionale și relaționale. Nevoia acută de schimbare poate să apară în orice domeniu din viața ta, inclusiv legat de stil de viață și sănătate. Vrei ceva nou în viața ta, altceva, și pentru asta va trebui să închei un capitol care nu te mai reprezintă. Este o perioadă în care poți culege roadele acțiunilor tale din ultima jumătate de an.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

A doua Lună Plină din Vărsător va fi puternic resimțită la nivel interior, emoțional și poți culege roadele unor emoții schimbătoare, nesigure, roadele unor iluzii. Poți scoate la suprafață secrete, poți vorbi despre trecut și te poți ierta pe tine sau pe cei care ți-au greșit. Mai multă grijă la vicii și la starea de sănătate, mai ales psihică și cardiovsculară. Odihnește-te mai mult! Unii nativi pot apela la meditație sau la ghizi spirituali.

Horoscopul zilei de 22 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2200 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI