Horoscop rune 23 – 29 august 2021. Mihai Voropchievici, despre zodia care își schimbă viața

Horoscop rune 23 – 29 august 2021. Mihai Voropchievici, despre zodia care își schimbă viața
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru 23-29 august

Astrologii aduc noi previziuni despre cei 12 nativi. Ce se va întâmpla cu zodiile din horoscop în perioada dintre 23-29 august? Unii dintre ei își schimbă viața, alții fac pași înapoi.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru 23 – 39 august 2021

Berbec – Pășești ca pe gheață în perioada aceasta. Se poate să iei câteva hotărâri greșite și să acționezi la impuls. Tot ce gândești pe moment este greșit și este recomandat să nu acționezi atunci când ești provocat.

Taur – Ai o săptămână în care ești protejat foarte mult de forțele divine. Nu vei simți niciun rău în această perioadă și ești gata pentru fapte mărețe. Ai protecția totală.

Gemeni – Urmează să ai parte de belșug. Visele tale se împlinesc și simți că ești din ce în ce mai aproape ca viața ta să arate așa cum ți-ai dorit tot timpul.

Rac – Ești pe punctul de a începe o nouă viață. Renaști pe toate planurile și ai parte de bucurii sufletești, dar și financiare. Ai un sentiment de bine psihic și fizic și simți că ești în cea mai bună formă a ta.

Leu – Urmează să ai o săptămână plină de comentarii și de mesaje. Este o perioadă în care trebuie să comunici poate și de nevoie, dar ești o persoană oricum vorbăreață.

Fecioară – Ai parte de o săptămână plină de putere. Te simți extraordinar și ai capacitatea să treci de testele oamenilor care intră în viața ta să-ți demonstreze inversul. Ai multă răbdare și depășești cu brio orice obstacol.

Balanță – E bine să te mobilizezi acum ori niciodată. Ai parte de o mică bătălie înauntrul tău, dar asta te va aduce mai aproape de suflet și spirit. Trebuie să rămâi calm și să crezi în lecțiile care vin.

Scorpion – Dai lovitura în sfârșit! Ai parte de o săptămână calitativă. Ai avut nevoie de câteva luni să te acomodezi cu câteva stări, iar acum e momentul tău să strălucești.

Săgetător – Trebuie să te îți aduni toate forțele și să îți consolidezi poziția. Se pare că ai cam neglijat niște aspecte importante – rolul tău în viața oamenilor pe care îi iubești.

Capricorn – Ești pe punctul de a te muta din casă sau de a-ți schimba locul de muncă. Vrei să îți iei viața de la zero și ai decis să începi cu aceste schimbări.

Vărsător – Trebuie să te relaxezi și să nu mai intri în karma celorlalți. Nu îți mai face griji pentru alții, bucură-te de tine și ajută-i când ai realmente nevoie.

Pești – Urmează o mică bătălie pentru tine pe care o să o câștigi detașat. Ești foarte încercat în perioada asta, dar tocmai aceste lecții îți vor aduce noi perspective de care să te folosești pe viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI