19 apr. 2024 | 14:00

Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru

Horoscop 22-28 aprilie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna aprilie 2024.

Horoscop 22-28 aprilie 2024

Soarele iese din Berbec și întră în Taur, cu dans de flamingo și coride pentru centauri! Este o constelație activată, Uranus este plin de noroc magic. Jupiter este purtător de noroc pentru spiritele superioare și inițiații de zeci de ani. Ne dorim un plan inițiatic pentru săptămâna care vine. Noroc pot avea Taurii, Vărsătorii, unele Balanțe, unii Berbeci și unii Capricorni. Ghinion vor avea cei certați cu Mercur retrograd.

Cei cu restanțe chironiene sau karmice nu vor avea parte de lucruri bune. Dacă nu sunt atenți, o pot lua razna. Uranus rade pentru a pregăti terenul să construiască ceva nou, metaforic. El vine, uneori, ca o explozie și pregătește un nou edificiu. Este o săptămână în care toate soluțiile au la bază elementul Pământ, pentru că vorbim de Taur, și de structura uraniană cu element Aer din Vărsător.

Face în așa fel încât să declanșeze ceva, să inventeze ceva ce să îi fie omului de folos. Nu vom avea zile în care să ne mulțumim cu puțin. Vom dori să ne răsfățăm, să atragem beneficii de partea noastră, să discutăm parteneriate în care lucrurile să evolueze ascendent.

Horoscop 22-28 aprilie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Axa karmică este activă, vie, prin urmare unii pot avea acum noroc și beneficii, trag linie la ceva. Alții pot constata că ceva se întâmplă și că este un blocaj, o cumpănă, o lipsă de noroc. Asta trebuie să vă pună pe gânduri. De ce se întâmplă așa ceva? E bine de știut că există cicluri existențiale și ele au niște semnificații aparte pentru fiecare Berbec. Cei care au înțeles de ce au venit pe pământ și își fac treaba pot primi bonusuri acum, ceva parcă li se împlinește, ca destin. Alții pot avea momente grele, care ascund subtil un mesaj pe care trebuie să îl înțeleagă foarte bine. Dacă nu îl va debloca, nu va putea înainta.

Taur / Ascendent Taur

Primiți vizita Soarelui în constelația dvs, vine un plus de energie pozitivă și nu e de ici, de colo! Destinul vă ia la întrebări aspectele care țin de karma personală cu care ați venit. Este o chestiune esențială pentru că poate anunța schimbări care țin de carieră, de loc de muncă, iar la alții pot anticipa chestiuni care țin de sănătate. Atenția trebuie să se mute mult în partea unde sănătatea este un punct esențial. Corpul trage semnale de alarmă, încearcă să vă spună ceva. Dacă îi veți înțelege nevoile, lucrurile se vor așeza frumos. Dacă nu, e o problemă și va trebui să găsiți căi de a înțelege blocajele karmice legate de sănătate, care pot anticipa anumite afecțiuni pe care să se cronicizeze.

Horoscop 22-28 aprilie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Chestiuni care țin de singurătate, pentru cei care au trecut prin diverse evenimente. Anumite sincope care țin de carieră, iar la unii pot fi chiar cumpene greu de depășit. Pentru cei mai mulți, pot fi greu de descifrat în sensul karmic. E importantă săptămâna pentru că, partea care ține de demararea unor acțiuni vrea și anticipează o presiune care nu e de ici, de colo. Atenție la riscurile care țin de accidente de muncă pentru cei care lucrează în anumite zone. Atenție la persoanele bârfitoare și invidioase, vă pot face zile fripte. Cu cât sunteți mai diplomați, cu atât va fi mai bine.

Rac / Ascendent Rac

Datorită progresiilor solare și anumitor conflicte marțiene de pe astrograma generală perioadei următoare, trebuie să rămâneți în expectativă. Vigilență maximă! Voi aveți un soi de intuiție nativă care vă ajută să dibuiți anumite chestiuni, dar nu puteți să studiați tot mecanismul, în ansamblu. Intuiția este bună în momentele cheie.

Horoscop 22-28 aprilie 2024. Leu / Ascendent Leu

Discutăm despre niște pasiuni ascunse de ceva vreme, care acum pot să își arate beneficiile sau colții, depinde de statutul vostru (singur sau nu). Reversul medaliei arată altfel și nu e tocmai simplu. Pentru alții se pot anunța trădări în zona carierei, în așa fel încât faptul că știți cum să faceți și să desfaceți lucrurile în așa fel încât să picați ca motanii, în picioare. Dacă vă agitați mai mult decât este cazul pentru cauze care sunt fără perspectivă, atunci este numai problema dvs. dacă au finalitate pozitivă.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Dualitățile vă pot da de furcă. Ele vizează fie dragostea, fie cariera (aici este vorba și de finanțe, dar și de bani, facturi restante, beneficii). Mercur are tendința să revină la sentimente mai bune și, ușor, ușor, rezolvați ce aveți de rezolvat. Nu amânați pentru că, dacă nu, veți avea tinichele de coadă până la următoarea mișcare retrogradă a lui Mercur.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Se văd nori negri pe destin. Avertizările sunt pentru cei care au anumite probleme. Celui care îi merge bine nu mai stă să se gândească ce face, cum face. Va urma o perioadă și mai grea. Pot apărea repede și raze de speranțe, dar și Soarele senin din Taur. Deci se mai pot regla anumite mecanisme. Pe viitor, se spune că va fi o acumulare și mai mare.

Horoscop 22-28 aprilie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Se întoarce roata! La unii pot apărea cutremure existențiale, ce țin de trecut. Pot fi chestiuni care nu au fost rezolvate, amânate sau unde ați bruscat destinul în așa fel încât să dați un tun, cum spun și cum visează mulți români.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Problemele sau întrebările/testele de destin țin de partea emoțional-sentimentală. De ce? Pentru că se referă la chestiuni ce țin de cuplu, dragoste. Deci sunt vizați cei care au relații, nu cei singuri. Acolo anticipează ceea ce se poate prefigura pe o sinastrie, unde sentimentele vor fi luate la întrebări sau la control.

Horoscop 22-28 aprilie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pluto din Vărsător face niște aspecte foarte interesante de cuadratură cu planetele din Taur, iar Saturn din Pești ne atenționează asupra presiunilor care pot să fie puse pe voi. Nativul se descurcă bine și singur, nu are nevoie de proptele, de nimic. Din punctul acesta de vedere știți cum să traversați marea și cu sarea sau știți cum să treceți puntea cu ajutorul cuiva.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Răspântie de destin, unde există o intersecție și trebuie să alegeți în ce direcție o luați. Este important să stați bine, să judecați bine, să cântăriți bine. Prin urmare, la unii Vărsători pot apărea cumpene, restricții, constrângeri care nu vă plac. Va trebui să fiți atenți cum faceți să împăcați și capra, dar și varza. Greu, dar nu imposibil!

Horoscop 22-28 aprilie 2024. Pești / Ascendent Pești

Veți fi debusolați sau veți avea debusolări pe destin. Veți avea nevoie de suportul celor din jur, de un sfat sau de o informație valoroasă care să vă ajute să depășiți situațiile mai delicate.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.
Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cele mai aspectuoase aperitive pentru masa de Paști. Se prepară în 20 de minute
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Capital.ro
Joia Mare, tradiţii şi obiceiuri. Începând cu această zi, Iadul şi Raiul sunt deschise, iar sufletele celor adormiţi circulă libere
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
ROMÂNIA a luat FAȚA UNGARIEI
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro