12 apr. 2024 | 14:00

Horoscop 15-21 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care trebuie să își curețe karma negativă sau se îmbolnăvește VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop 15-21 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care trebuie să își curețe karma negativă sau se îmbolnăvește VIDEO EXCLUSIV
Horoscop 15-21 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru

Horoscop 15-21 aprilie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna aprilie 2024.

Horoscop 15-21 aprilie 2024

Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere. Navitii nu par a fi afectuoși. Mercur retrograd este conjunct cu Chiron, revin probleme sâcâitoare de destin din trecut care nu mai suportă amânarea. La unii apar cangrele pe suflet și spirit, chestiuni neînțelese, nedescifrate pe astrograma personală. Soarele are o energie bună și este într-o zodie de Foc.

Este o săptămână în care tot ce ține de dorința de eliberare, dacă vă simțiți constrânși, dacă ați făcut anumite compromisuri (mai mici, mai mari), dacă au meritat sau nu, cu siguranță vor pune o piedică în evoluție. Doriți să vă eliberați de constrângeri sau veți avea senzația că nu puteți respira la capacitate maximă. Trebuie să stați drept și să judecați corect înainte de a lua o decizie radicală.

Este important acest lucru, mai ales în zona de sănătate. S-a acumulat multă energie negativă și trebuie eliminată. Există căi care țin de eliminarea ei, dar sunt diferite de la om la om. E important să o faceți deoarece, neeliminate la timp, se acumulează pe sănătate, acolo unde este echilibrul psihic, emoțional, unde se spune că discutăm de lucruri pe care le purtați și pe karma vieților viitoare.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Izbucniri. Fie demarați un proiect nou și ambițios și nu vă stă nimeni în cale, fie declanșați nucleara, un conflict constructiv de idei sau, la unii, distructiv. Fiți cu băgare de seamă cât întindeți coarda. Un soi de brainstorming la lideri.

Taur / Ascendent Taur

Mobilizare, sună trompeta a mobilizare generală. Decizii instant legate de studii, carieră sau întrevederi, deplasări. Vreți brusc să faceți altceva, să demarați ceva nou, dar vă este teamă. Există grad de risc și cum arată, cum a fost înscris la naștere acest grad de risc. Unii încearcă norocul în altă parte, localitate sau țară. Alții vor o nouă filosofie de viață, din perspectivă spirituală.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Se creionează o nouă strategie financiară, plasare de economii sau vinderea unui bun cu un grad foarte mare de risc. Punerea averii la adăpost, dacă puteți sau aveți din ce. Alții vorbesc despre acumulări, pierderi sau de investiții care să fie cât mai sigure. Cheltuieli neașteptate sau risc pentru unii să fie înșelați, deposedați, atenție la buzunare, la bunuri de valoare sau acte. Atenție la creanțe, moșteniri, chestiuni care nu trebuie tratate cu superficialitate.

Rac / Ascendent Rac

Se anunță dame în tango pentru domnițe și inițiative pline de pasiune la domni. Un soi de instincte mascate sau dezlănțuite, declarații sau gelozii izbucnite din senin. Sfatul este să nu turnați gaz pe foc în relația de cuplu, poate izbucni un incendiu. Pot apărea tensiuni sau certuri cu asociații, colaboratorii, cei din zona de business, zona câștigurilor, a carierei.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Leu / Ascendent Leu

Aspectele pot anticipa conflicte la locul de muncă. Presiune pe sănătate, intervenții chirurgicale sau stomatologice. Risc de boli profesionale și la alții accidente de muncă. Fiți foarte atenți la instalațiile electrice, în mod deosebit.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Copiii vă pot solicita ajutorul sau vă pot da bătăi de cap, dacă nu sunt cuminți. Vă pot creea probleme, nu îți scăpați din ochi. Vă declarați dragostea față de cineva sau intenția de a părăsi, acolo unde nu este iubirea la care visați. Aici este vorba de gradul de compatibilitate între parteneri, care se poate afla cu ajutorul unei astrograme de cuplu. Este important să fiți atenți la tot și la toate.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Puncte pe ordinea de zi în agenda săptămânii: risc de accidente domestice, puneți punctul pe i în relația de cuplu, cine și ce sarcini trebuie să onoreze. Ce tensiuni pot scăpa de sub control în familie, posibile defecțiuni în casă.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Confesiuni în adevăratul sens al cuvântului, spuneți deschis ce aveți pe suflet. În funcție de situație, vă dezlănțuiți. Comunicarea vă ajută să vă eliberați. Risc de accidente din neatenție sau aglomerație. Nu îi provocați pe cei din jur! Sunteți ca păsările Phoenix acum, dar vă puteți autoincendia.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Nu este o perioadă favorabilă investițiilor și cheltuielilor, ci o perioadă cu maximă cumpătare. Este o perioadă bună cererii de drepturi care vi se cuvin pentru munca prestată și neremunerată. Cine vă este dator trebuie să i se reamintească să vă și plătească. Dacă sunteți sfătuiți cum trebuie, fără să deranjați sau să ațâțați, puteți să vă primiți drepturile.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Asocierile planetare ale săptămânii vin cu tot soiul de vibrații magnetice spre zodia dvs. Prudență maximă! Reacționează doar dacă ești provocat sau atacat. Pot fi conjuncturi care pun o presiune psihică. Risc de luxații, entorse, tăieturi cu obiecte ascuțite.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Săptămâna te vrea foarte diplomat! Nu dați curs provocărilor invidioșilor. Cei cu afecțiuni cronice nu trebuie să își neglijeze tratamentul. Pot apărea posibile afecțiuni de sezon.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Pești / Ascendent Pești

Veți afla vești de la sau despre cineva. Posibile tensiuni, certuri cu un amic, un prieten sau o rudă de gradul II, poate cu vecinii. Tensiuni în grupul socio-profesional, în breaslă, asociații, partide. Iubirile foarte tinere și incompatibile nu vor sta pe roze. Se vrea un semnal de alarmă important, care nu trebuie tratat cu superficialitate.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.
Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro