Horoscop 2021. Cel mai cuceritor bărbat din zodiac. E și cel mai bun amant

Horoscop 2021. Cel mai cuceritor bărbat din zodiac. E și cel mai bun amant

Atâtea zodii, atâtea caractere și atitudini. Horoscopul are și un ”rege” într-ale cuceririlor, un el care are acel ”je ne sais qui”, ce poate aprinde călcâiele tuturor femeilor care îi apar în cale.

Horoscop 2021: cuceritorul zodiacului

Don Juanul horoscopului este nativul zodiei Balanță. Se comportă frumos cu prezențele feminine care-i calcă pragul vieții și își scoate așii din mânecă atunci când vine vorba de cucerit femeia pe care o dorește lângă el. Cunoaște o mulțime de trucuri pe care le pune în practică imediat ce iese la ”vânătoare” și se spune că nicio femeie nu se poate plânge că nu a cunoscut plăcerea alături de el.

Reprezentantul acestui semn astrologic nu impresionează numai prin felul în care știe să cucerească o femeie ori să facă amor, ci și prin grija pentru sine, aspectul lui fizic fiind un atuu în lupta pentru inima doamnelor. De asemenea, stilul vestimentar pe care îl abordează îl recomandă, lucru prin care plusează în fața femeilor.

Personalitate

Balanța este întruchiparea armoniei și echilibrului. În plus, nimeni nu vrea mai mult ca acest nativ să echilibreze totul. La fel cum semnul începe la echinocțiul de toamnă, când ziua este egală cu noaptea, tot așa el și-ar dori să cântărească fiecare vorbă, sentiment sau emoție.

De regulă, nativii Balanță sunt încântători, fapt ce se datorează privilegiului de a o avea pe Venus drept planetă guvernatoare. Cum balanța are două talere, așa privesc și aceste semne viața, din două unghiu diferite.

Sunt ființe sociale, gata să schimbe păreri și să realizeze colaborări. Sunt prietenoase, amabile și atrăgătoare. Pe de altă parte, pot părea uneori superficiale, nehotărâte și au multe momente când doresc doar să lenevească.

Acestor nativi le place să fie admirați și iubiți, oferind în schimb același lucru, exact în măsura în care primesc. În același timp, Balanțele pot părea dispuse spre flirturi și puțin exhibiționiste. De cele mai multe ori, folosesc această tactică pentru a sonda terenul și pentru a selecta partenerul potrivit, pe care intenționează să-l păstreze pentru tot restul vieții.

Acești nativi comunică facil cu semnele de aer, adică Gemeni și Vărsător, dar sunt atrași îndeosebi de pasiunea semnelor de foc, Berbec, Leu și Săgetător. Cu zodiile de pământ, anume Taur, Fecioară și Capricon, se pot simți în siguranță, iar semnele de apă, Rac, Scorpion și Pești, sunt o enigmă pentru ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI