Horoscop 10 octombrie 2020. Balanța rămâne fără prieteni, dar o altă zodie va avea o zi de vis

Horoscop 10 octombrie 2020. Balanța rămâne fără prieteni, dar o altă zodie va avea o zi de vis
Horoscop 10 octombrie 2020. Balanța rămâne fără prieteni, dar o altă zodie va avea o zi de vis

Ce vești aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 10 octombrie, pentru fiecare zodie în parte. Se pare că unele zodii sunt obligate să facă anumite compromisuri.

Iată horoscopul zilei de sâmbătă, 10 octombrie, pentru fiecare zodie

Berbec

Pentru Berbeci, anumite discuții sau gânduri din trecut pot reveni în prezent pentru a fi lămurite. Astfel, toate aceste evenimente le ating cumva latura sensibilă și parcă tind să analizeze mai mult decât trebuie. Ideea e să aibă încredere că lucrurile au fost așa pentru că de acolo toată lumea a avut ce învăța.

Taur

Pentru Tauri, casa străinătății este activată, ceea ce îi poate duce cu gândul departe. Fie că vor să înceapă să plănuiască vacanțele pentru sărbători, fie că weekendul acesta este unul special, să facă bagaje este o idee bună.

Gemeni

Gemenii nu știu exact ce ar mai trebui să facă în plus, dar clar este că se tot gândesc la acele schimbări de care este nevoie în carieră. Să dea drumul la timp deoarece răspunsurile vor veni. Seara le poate aduce prezența unor oameni dragi.

Rac

Ego-ul Racilor trebuie cumva satisfăcut, iar dacă oamenii din jur nu vă apreciază la adevărata valoare, să le arate ei încă o dată cu cine au de-a face. De multe ori respectul se câștigă și prin atitudine.

Leu

Pentru Lei, anumite lucruri trebuie să iasă în felul lor, altfel nici că discută. Ideea e că toate compromisurile trebuie acceptate ca fiind parte din acest proces de evoluție. Să nu se ia prea în serios astăzi, e o zi pentru iubire, nu ca să demonstreze ceva.

Fecioara

Pentru Fecioară, evenimente multe și mici, întâlniri cu familia și vești bune de la depărtare. Este o zi bună pentru a lăsa în urmă tot ceea ce este negativ, dar și pentru a începe să adune energia în ultima perioadă.

Balanță

Balanțele pun accentul pe casă, familie și pe treburile gospodărești. Aceste preocupări pot fi considerate niște bune momente de meditație, de stat cu propriile gânduri și de introspecție. De asemenea, prietenii sunt mai puțini în această perioadă, dar buni. Citește continuarea zodiacului pe Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI