Horoscop 11-17 ianuarie. Zodia care ia decizii majore în această săptămână

Horoscop 11-17 ianuarie. Zodia care ia decizii majore în această săptămână
Horoscopul săptămânal. Află şi tu ce te aşteaptă în perioada 11-17 ianuarie 2021

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru 11-17 ianuarie şi a aflat care este zodia care ia decizii majore în această săptămână interesantă. Iată ce îi aşteaptă pe nativi în perioada următoare.

Horoscop 11-17 ianuarie. BERBEC

Această săptămână începe extraordinar de bine, luni şi marţi fiind zile perfecte pentru rezolvarea unor probleme administrative. Se anunţă chiar şi o promovare la locul de muncă. Spre finalul perioadei, însă, este nevoie de mult calm.

Horoscop TAUR

Pentru tine, începutul săptămânii este unul în care vei face multe planuri de viitor. Joi şi vineri, însă, lucrurile se schimbă radical şi vei avea parte de momente tensionate în familie. Nici în weekend nu va fi o situaţie prea roz.

Horoscop GEMENI

În ceea ce îi priveşte pe nativii Gemeni, astrele anunţă câteva zile frumoase în relaţia cu partenerul. De joi, vor avea parte de zile dificile, motiv pentru care este timpul să te ocupi de probleme mai vechi.

Horoscop RAC

Luni, marţi şi miercuri vor fi zile excelente la locul de muncă. Ai energie şi numai idei bune, motiv pentru care reuşeşti să rezolvi multe lucruri urgenţe. În weekend, este foarte posibil să pleci într-o vacanţă.

Horoscop LEU

Săptămâna începe bine pentru tine, miercuri eşti nevoit să iei nişte decizii importante pentru viitorul tău. Este foarte posibil să nu reuşeşti să te înţelegi cu un colaborator. Sâmbătă şi duminică vei reuşi să te relaxezi.

Horoscop FECIOARĂ

Eşti într-o formă de invidiat, iar creativitatea de care dai dovadă te va ajuta enorm la serviciu. Joi şi vineri, însă, vor fi zile cu dispute la locul de muncă. În weekend, se anunţă numai lucruri bune, a mai explicat Camelia Camelia Pătrășcanu, la Antena3.

Horoscop 11-17 ianuarie. BALANŢĂ

Vei avea parte de câteva zile bune din toate punctele de vedere. De joi, lucrurile se mai schimbă pentru că nu reuşeşti să îţi satisfaci anumite dorinţe.

Horoscop SCORPION

Luni şi marţi vei avea succes la locul de muncă, de joi pot apărea probleme în viaţa de cuplu. Se rezolvă totul în weekend, din fericire.

Horoscop SĂGETĂTOR

Te gândeşti serios să faci ceva pentru a câştiga nişte bani în plus. La final de săptămână, însă, vei avea dispute serioase cu cei dragi.

Horoscop CAPRICORN

Luni şi marţi ai idei pentru care vei fi lăudat, iar miercuri eşti nevoit să iei o decizie importantă. În weekend, există  şanse mari să călătoreşti, spun astrele.

Horoscop VĂRSĂTOR

Aproape toată săptămâna este acaparată de rezolvarea unor probleme mai vechi, spun astrele. În weekend, însă, vei primi vestea unei sume de bani consistente.

Horoscop PEŞTI

Nativii Peşti se vor putea bucura, în primele două zile ale perioadei, de întâlniri frumoase. De miercuri, pornesc un proiect important, care însă îi va obosi peste măsură. Îşi vor reveni în weekend.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI