Horoscop 2 octombrie 2022. Zodia care face negocieri și investiții avantajoase

Horoscop 2 octombrie 2022. Zodia care face negocieri și investiții avantajoase
Horoscop 2 octombrie 2022.

Mercur iese astăzi din retrogradare și reintră în mers direct în zodia Fecioară, zodie pe care o guvernează. Urmează o perioadă în care ni se clarifică multe situații cu care ne-am confruntat, gândirea va fi mai clară și comunicarea cu cei din jur se îmbunătățește. Totuși, trebuie să ținem cont că Mercur iese din retrogradare într-o opoziție cu Neptun, planeta viselor, ceea ce înseamnă că în acest weekend ne vom mai confrunta cu confuzii și va fi haos în mintea noastră.

Horoscop zilnic 2 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Vei avea sprijinul lui Mercur în mers direct să te organizezi mai bine din punct de vedere profesional și să-ți crești randamentul la locul de muncă. Poți lua niște decizii importante legate de job sau legate de program și de rutina zilnică. Dacă te-ai confruntat cu niște probleme de sănătate în ultima perioadă, acum le poți găsi cel mai bun remediu.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur revine în mers direct în sectorul iubirii și te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana dragă sau cu copiii, dacă ești părinte. Urmează o perioadă în care îți poți exprima mai ușor sentimentele și vei scăpa de niște confuzii afective pe care le-ai avut. Pe de altă parte, se pot debloca niște proiecte creative.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, revine în mers direct în sectorul familiei și te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei dragi. Dacă până acum au existat neînțelegeri între voi, acum acestea se vor clarifica și chiar te poți împăca cu o rudă apropiată. Pe de altă parte, ai spor în toate activitățile casnice și poți rezolva niște situații care vizează actele unui bun imobiliar.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur te va susține din plin în comunicarea cu cei din jur și poți lua niște decizii importante în perioada următoare. Mintea ți se limpezește și vezi mult mai clar o situație cu care te-ai confruntat. În plus, capacitatea de concentrare crește, poți învăța mai ușor și poți avea succes dacă dai un examen sau susții un interviu.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur revine în mers direct în sectorul banilor și te ajută să-ți rezolvi niște situații financiare care ți-au creat probleme. Pe de o parte, se poate debloca o sumă de bani, iar pe de alta parte poți avea idei bune despre cum să-ți crești veniturile. Urmează o perioadă în care recomandarea astrelor este să-ți organizezi mai atent cheltuielile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur revine în mers direct în zodia ta și vei simți ca și cum ți se ridică un văl de pe ochi și vezi mult mai clar lucrurile în jurul tău. Poți lua niște decizii importante care vizează viața personală, relațională sau sănătatea. Vei observa că te exprimi mai ușor, te concentrezi mai bine, comunici cu mai multă încredere în tine și ești mai stăpân pe raționamentul tău.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Mercur în mers direct prin Fecioară s-ar putea să revii asupra unor decizii luate și să le întorci pe toate părțile. Vei lămuri ceva din trecut, poate chiar ceva ce ai spus sau ai gândit, și vei reuși să-ți pui ordine în gânduri. Tot Mercur te poate ajuta să te detașezi de persoane sau obiceiuri toxice și să găsești niște remedii la probleme de sănătate cu care te confrunți, tu sau cei dragi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Mercur revenit în mers direct ai șanse să te împaci cu o persoană din anturaj cu care te-ai certat, dar și să cunoști noi persoane care îți pot deveni prieteni. Vei socializa mai mult, vei ieși la evenimente și vei fi atras de noi grupuri și organizații. Pe de altă parte, poți conduce la succes un proiect în care ești implicat și care până acum a fost blocat.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur revine în mers direct în sectorul carierei tale și te ajută să vezi mai clar o situație profesională cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Dialogurile cu superiorii se îmbunătățesc și poți lua o decizie majoră care vizează direcția profesională. Pe de altă parte, Mercur este guvernatorul relațiilor tale, așa că te poți aștepta ca în cuplu să apară discuții despre oficializarea relației.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Revenirea în mers direct a lui Mercur prin Fecioară îți va clarifica o serie de nelămuriri și vei vedea dintr-o altă perspectivă și cu mai multă claritate o situație cu care ai vut de-a face în ultima perioadă. Poți purta dialoguri importante, poți afla adevăruri și informații prețioase și te poți concentra mult mai bine dacă ai de învățat. Unii nativi pot primi vești din străinătate sau pot planifica o călătorie peste hotare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur în mers direct prin Fecioară te ajută să rezolvi niște situații financiare care ți-au dat bătăi de cap în ultimul timp. Poate fi vorba de credite, taxe, impozite, dosare rămase nerezolvate sau orice alte tipuri de acte. Pe de altă parte, poți face niște investiții avantajoase și poți veni cu unele rectificări legate de administrarea bugetului comun în cuplu. Și în intimitate se pot clarifica lucruri și poți scăpa de niște temeri și anxietăți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur își încheie retrogradarea în sectorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la o îmbunătățire a comunicării cu cei din jur, în special cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Se deschide o perioadă în care poți face negocieri avantajoase și poți semna contracte și colaborări.

Horoscopul zilei de 2 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!