Horoscop 1 octombrie 2022. Zodia care are parte de flirt și aventură

Horoscop 1 octombrie 2022. Zodia care are parte de flirt și aventură
Horoscop 1 octombrie 2022

Luna octombrie se deschide cu o opoziție îndrăzneață între planeta iubirii, Venus din zodia Balanță, și planeta progresului, Jupiter retrograd din Berbec. Acest context astrologic acționează pe două direcții. Odată ne poate face prea extravaganți și putem avea tendința de a exagera în relațiile cu ceilalți, iar pe de altă parte, ne poate ajuta să ne reconectăm la partener și să facem progrese în relația de cuplu.

Horoscop 1 octombrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Jupiter se află în zodia ta, așa că s-ar putea să ai o tendință de a exagera în relațiile cu ceilalți. Ai grijă să nu ceri prea mult de la partenerul de viață și să cauți calea de mijloc, a compromisului, în situațiile prin care vei trece. Zilele acestea profită și reapropie-te de partener, ieșiți în oraș, mergeți la un eveniment și dedicați-vă timp unul altuia.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta, prin urmare s-ar putea că opoziția de astăzi să te impacteze destul de mult. Încearcă să nu exagerezi cu munca, indiferent că sunt sarcini profesionale sau activități de weekend, și odihnește-te mai mult. De asemenea, stai departe de persoanele care te obosesc și îți consumă energia.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi va trebui să faci tot posibilul să găsești un echilibru între ce își doresc cei dragi, persoana iubită, copii, și ce își doresc prietenii. Dacă ai făcut o promisiune, ar fi bine să te ții de ea, iar dacă nu te poți împărți între cele două tabere, adu-i pe toți la un loc. De asemenea, este o zi bună pentru relaxare, distracții și pentru timp dedicat pasiunilor tale. Cei singuri ar putea fi atrași de o persoană nouă și ar putea ieși la o întâlnire romantică.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să fii invitat la o cină în familie și de preferat ar fi să lași deoparte toate activitățile pe care ți le propusesei și să participi. Opoziția de astăzi poate evidenția un dezechilibru între carieră și viața de familie și ar trebui să lași să se încline balanța către cei dragi, mai ales că este weekend.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Zilele acestea ar trebui să ai mai multă grijă la dialogul cu cei din jur pentru că te poți stresa destul de ușor și poți intra în conflicte. Dacă vei folosi constructiv această opoziție, ai putea purta dialoguri interesante, mai ales că te faci plăcut de cei cu care interacționezi. Evită să judeci persoanele din jurul tău și nu te contrazice pe teme legate de principii și valori morale.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Opoziția dintre Venus și Jupiter se petrece pe o axă financiară, așa că ar trebui să ai grijă la cheltuieli, să nu exagerezi, mai ales dacă este vorba de bani care nu-ți aparțin. De exemplu, nu cheltui în contul unei sume care urmează să-ți intre în conturi și nici nu cheltui banii partenerului.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus se află în zodia ta și Jupiter în sectorul relațiilor, prin urmare dacă vei folosi constructiv acest context și vei reuși să-ți armonizezi relația cu partenerul de viață, te poți bucura de progrese remarcabile în cuplu. În caz contrar, s-ar putea să ai așteptări mult prea mari de la cealaltă persoană. Dacă îți dorești ceva nu ezita să-i spui direct.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși este weekend cel mai probabil tu ți-ai programat multe activități solicitante, iar acest aspect te poate obosi. Cu Jupiter în casa sănătății ar trebui să eviți excesele de orice fel și să încerci să te odihnești și să te relaxezi mai mult. Ziua de astăzi ar trebui să ți-o dedici în totalitate ție și să faci pace cu trecutul.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter se află în sectorul sentimental și, prin opoziția cu Venus, te stimulează la distracție, la flirt și aventură. Dacă ești singur, ai toate șansele să cucerești o persoană care îți place sau să ieși la o întâlnire romantică. În cuplu încearcă să acorzi aceeași atenție persoanei iubite, cât și prietenilor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Opoziția dintre Venus și Jupiter poate evidenția un dezechilibru între viața personală și cea profesională. S-ar putea, deși este weekend, să ai tendința să acorzi atenție mai multă unor situații ce țin de locul de muncă, timp în care cei dragi vor dori să stea cu tine. Recomandarea astrelor este să te ocupi de casă, poate chiar de o reorganizare și reamenajare a locuinței, și să petreci mai mult timp în compania familiei.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Jupiter în sectorul comunicării s-ar putea să vorbești mai mult decât trebuie, însă totodată să afli și niște informații importante. În urma unor dialoguri poți găsi niște soluții bune sau îți pot veni idei îndrăznețe sau să primești răspunsuri la unele dileme pe care le ai. Evită să intri în dezbateri legate de principii și credințe.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic de astăzi are impact direct asupra sectorului financiar și îți poate aduce niște cheltuieli destul de mari. Ești mai darnic ca de obicei și ai tendința de a te răsfăța, atât pe tine, cât și pe cei dragi. Nu-ți refuza plăcerile, dar nici nu exagera cu cheltuielile.

Horoscopul zilei de 1 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!