Horoscop 2 februarie 2022. Zodia care va câștiga bani dintr-o investiție

Horoscop 2 februarie 2022. Zodia care va câștiga bani dintr-o investiție
Horoscop 2 februarie 2022

Horoscop zilnic 2 februarie. După Luna Nouă formată ieri în Vărsător, Luna se îndreaptă astăzi către zodia Pești. Dacă în prima parte a zilei suntem mai raționali, ulterior devenim emotivi, sensibili și putem duce emoțiile la extrem, dat fiind că Luna va forma conjuncție cu Jupiter, planeta expansiunii.

Horoscop zilnic 2 februarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este o zi care te îndeamnă la calm și liniște. Te poți dedica unor activități care te binedispun și te relaxează în același timp. Chiar dacă gândurile tale se pot pierde în visare deseori și chiar ești mai visător decât de obicei, cel puțin poți avea momente în care să conștientizezi lucruri importante despre tine și cei dragi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Azi s-ar putea să ai parte de întâlniri cu prietenii, de conversații plăcute cu aceștia sau de activități care-ți aduc recunoaștere și îți oferă satisfacții. Atmosfera este plăcută, te simți liniștit alături de cei din anturaj, ba chiar te bucuri de aprecierile acestora. Sunt și nativi care fac progrese cu un proiect sau care se bucură de populaitate în zona online, și nu numai.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Te bucuri de o zi bună în plan profesional. Poți să te afirmi și poți primi laude sau poți avea parte de recunoașterea meritelor. Dacă participi la o competiție, ai șanse mari de a câștiga.  Însă, trebuie să ai grijă la tendința de a prelua prea multe responsabilități cărora să te chinui să le faci față ulterior.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ziua acaesta îți poate aduce experiențe frumoase, experiențe din care ai de învățat lucruri ce te pot ajuta la evoluția spirituală și personală. Fii atent la persoanele cu care interacționezi și la ce îți transmit acestea. Poți planifica o călătorie sau poți alege să studieze ceva. Sunt și nativi care au șanse mari să rezolve chestiuni birocratice.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Ai toate șansele și susținerea contextului astrologic să primești un avantaj material, să scoți profit dintr-o investiție, să ai parte de un câștig. Poți ajunge mai ușor la o cale de mijloc cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri privind direcționarea unei sume de bani. În cuplu se întrevăd momente intense, pasionale.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te susține să ajungi la o înțelegere în cuplu. Poți avea parte de momente de armonie, de împăcări cu partenerul. Atmosfera se mai destinde și poți crește relația în care te afli. Este un context favorabil și pentru întreținerea relațiilor profesionale, însă evită să faci prea multe compromisuri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Te bucuri de spor în tot ceea ce faci, ai energie și o stare generală bună. Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai grijă la tendința de a te suprasolicita. Tocmai pentru că simți că poți face orice, poți prelua prea multe sarcini și, implicit, te poți obosi. Preocupă-te să cauți remedii și tratamente la afecțiunile cu care deja te confrunți (dacă este cazul) pentru că poți găsi soluții eficiente.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul tău afectiv și te susține să-ți exprimi sentimentele și să aduci bucuria în viața ta. Se mai ddetensionează contextul relațional și ai putea profita de ziua de astăzi pentru a petrece timp în doi. Și activitățile distractive, cu copii sau activitățile creative sunt foarte bine susținute de contextul astrologic al zilei.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Ai toate șansele să ajungi la o înțelegere cu familia. Oți reuți să găsești calea de mijloc într-o chestiune care a trezit dispute până acum, poate chiar legată de bunuri patrimoniale. Dacă vrei să te ocupi de casă, de activități gospodărești, azi vei avea foarte mult spor. Pe de altă parte, pot veni cereri din zona profesională care să te agite pe moment și să te îndemne la reevaluări.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Este o zi favorabilă comunicării și negocierilor. Poți obține mai ușor ceea ce-ți dorești. Ajungi mai ușor la înțelegeri cu cei din jur. Totodată, dacă ai de obținut aprobări, de rezolvat situații ce țin de acte, azi ar trebui să profiți pentru aceste acțiuni. Sunt și nativi care planifică o călătorie sau chiar fac o plimbare, o vizită care le îmbunătățește starea.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul tău financiar și te susține să rezolvi fel și fel de situații, să faci plăți și să obții mai ușor niște bani. Totuși, ai grijă ca ceea ce iei pe o parte, să nu dai pe alta. Poți avea tendința de a exagera cu cheltuielile, mai ales pe fond emoțional. Asigură-te că ceea ce vrei să cumperi este ceva ce-ți folosește cu adevărat.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

După tensiunile și frământările ultimelor zile, astăzi chiar ai șansa să te liniștești și să te simți mai bine în pielea ta. Luna trece prin zodia ta și te susține emoțional, însă ai grijă să nu-ți amplifici anumite trăiri. Te bucuri de șarm și ai mai multă încredere în tine. Dacă te-ai simțit rău zilele trecute, acum îți recapeți din vigoare. Simți să lași trecutul în spate.

Horoscopul zilei de 2 februarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!