Schimbări majore pentru zodii de azi, 1 februarie 2022. Ce spune horoscopul chinezesc

Schimbări majore pentru zodii de azi, 1 februarie 2022. Ce spune horoscopul chinezesc
Cele 5 zodii care ar putea deveni ucigasi in serie

Pe 1 februarie 2022 începe noul an chinezesc, cel al Tigrului de Apă, un an al schimbărilor și al ideilor îndrăznețe. Spre deosebire de 2021, considerat a fi anul Bivolului de Metal, unde cuvintele cheie au fost pragmatism și muncă, 2022 aduce forță, putere și ambiție pentru zodiile horoscopului chinezesc. La ce să ne așteptăm.

Ce schimbări aduce anul Tigrului de Apă în zodiacul chinezesc

Ambițios, coleric, puternic și abil, Tigrul de Apă este cunoscut pentru faptul că este îndrăzneț, curajos și impulsiv. Anul 2022 aduce multe provocări pentru nativii horoscopului chinezesc, în special pentru cei născuți în zodia Tigrului, fiind vorba despre persoane inteligente, independente și puternice.

Semnul primordial al apei este extrem de puternic în acest an, deoarece apa reprezintă creativitate, sensibilitate și o putere nemărginită, fiind singurul element capabil să stingă focul arzător.

Anul Tigrului de Apă se anunță a fi unul extrem de solicitant. Nativii din horoscopul chinezesc vor fi puși la grele încercări, iar mulți dintre ei vor avea parte de anumite provocări pe plan sentimental.

 „Acest Tigru are ca ideogramă un arc întins la maxim, e ca o săgeată gata să fie ațintită. Și atunci acest tigru este un animal care îi poate speria pe alții. Acest animal poate să fie o pisică blândă, dar poate fi și un leu periculos.

În ceea ce privește economia, vestea bună este că acest tigru conține elementul de foc, care este  elementul optimismului, care este elementul bucuriei, și atunci lucrurile pot cunoaște o redresare, o revigorare. Anul acesta și anul viitor sunt ani de apă, deci pe tulpina cerească este elementul apă, ceea ce înseamnă că încă vom si sâcâiți (…).

Norocoșii anului sunt cei născuți în anul de metal Yin, respectiv cei al căror an de naștere se termină cu cifra 1. Tigrul este prieten cu Porcul și persoanele născute în zodia Porc vor fi foarte avantajate. De asemenea, aliații Tigrului, respectiv persoanele născute în semnul Taurului și al Câinelui.”, a declarat astrologul Nelu Vicleanu la Antena 3.

2022 este anul ideal pentru a-ți deschide o afacere

2022 este un an al sentimentelor puternice, unde toate emoțiile sunt intensificate. Astrologii spun că vom avea parte de multă dramă, suspans și pasiune. Anul Tigrului de Apă se anunță a fi o perioadă intensă, un an exploziv în care se pot declanșa anumite bătălii greu de câștigat.

Potrivit celor de la viva.ro, în I Ching, Tigrul este asociat cu mișcarea sau tunetul și este reprezentat de hexagrama din această carte a Apei-Tunetului, ce reprezintă ceva care se mișcă înlăuntrul apei, precum un prunc crescând în pântecul unei mame.

Acesta este motivul pentru care anul Tigrului de Apă reprezintă o oportunitate ideală pentru persoanele care vor să-și deschidă o afacere.