01 dec. 2022 | 16:57

Horoscop 2 decembrie 2022. Zodia care e mințită de persoana iubită

Horoscop
Horoscop 2 decembrie 2022. Zodia care e mințită de persoana iubită
Vezi care este zodia care e mințită de persoana iubită

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022. Astăzi se formează o cuadratură între Mercur din Săgetător și Neptun Pești, aspect care revarsă foarte multă confuzie asupra noastră. Raționamentul este în ceață, neclar și nu ar trebui să luăm decizii importante. În plus, s-ar putea să ne lăsăm mai ușor mințiți și păcăliți.

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 2 decembrie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Azi si tendința de a fi prea visător, nativule din Berbec. Confuziile prin care treci te pot agita pe interior, așa că nu te mira dacă ai insomnii. Starea de spirit nu este una bună și ar trebui să te odihnești mai mult. Unii nativi pot înțelege greșit informațiile sau pot afla un adevăr, ceva ce le-a fost ascuns până acum.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Nu-ți sunt clare foarte multe lucruri în momentul asta, fie legate de viața de cuplu, fie legate de prieteni. S-ar putea să apară neînțelegeri cu partenerul din cauza bugetului. Sau din cauza cheltuielilor sau poate afli de o minciună a acestuia. Ai grijă să nu te lași păcălit de cei în care chiar ai încredere.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ziua de astăzi îți va aduce agitație mentală, o stare de confuzie și un soi de ceață în minte. Nu lua decizii, nu trage concluzii pripite și nu face negocieri importante. Totodată, s-ar putea să apară multe neclarități în cuplu, să nu vezi clar situația sau să fii mințit de partener. Posibil ca și tu să transmiți mesaje eronate sau să distorsionezi adevărul.

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022 Rac/ Ascendent Rac

La locul de muncă pot apărea tensiuni cu colegii din cauza unor mesaje transmise sau înțelese greșit. Asigură-te că înțelegi corect ce ți se transmite înainte de a te apuca de treabă pentru a nu munci în zadar. Nivelul de stres profesional poate fi destul de mare și de preferat ar fi să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Este destul de multă confuzie în viața ta sentimentală și s-ar putea să nu vezi deloc lucrurile cum sunt în realitate. Mai ales dacă este vorba de o relație începută de curând. Persoana iubită sau copiii îți pot spune unele minciuni sau tu poți înțelege greșit ce vor să-ți transmită. Totodată, evită să faci speculații financiare și lasă orgoliul deoparte.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, din poziția de guvernator al tău, poate aduce multă confuzie, zăpăceală, ceață în mintea ta. Dialogurile cu familia sunt dificile, fiecare spune ceva și înțelege altceva. Azi diferențele de mentalitate devin foarte vizibile. În cuplu s-ar putea să ai îndoieli vizavi de moralitatea partenerului și să te întrebi dacă relația merită să continue.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Nu pune la suflet tot ce-ți spun alții, nu crede orice informație, mai ales dacă vine sub forma unui zvon. S-ar putea să nu comunici tocmai bine, să înțelegi mesajele greșit sau tu să le transmiți greșit. Posibil să fii confuz, să nu vezi lucrurile clar, de aceea nu lua decizii, nu trage concluzii și ai grijă la actele semnate.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 2 decembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Zilele acestea ai grijă la tentațiile financiare, nativule Scorpion. Poți cumpăra lucruri de care nu ai nevoie sau te poți păcăli foarte ușor și poți plăti pe un produs mai mult decât face. De asemenea, nu cheltui ca să impresionezi pe cineva sau ca să cucerești pe cineva. Evită investițiile și specula financiară pentru că poți pierde bani.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022

Horoscop zilnic 2 decembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur este chiar în zodia ta și s-ar putea să treci prin momente de confuzie, de iluzonare, de negare sau să vezi totul în ceață. Nu lua decizii acum pentru că le poți regreta mai târziu. Faptul că totul este neclar în jurul tău îți poate amplifica unele dezechilibre emoționale. Posibile tensiuni și neînțelegeri și cu familia din cauza viziunilor și mentalităților diferite.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 2 decembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi s-ar putea să treci prin stări anxioase, să te simți amețit și fără putere de concentrare. Ai grijă să nu te iluzionezi prea mult. Evită să negociezi, să semnezi acte și să iei decizii. Ține cont că poți fi mințit și păcălit destul de ușor. Unii nativi pot descoperi niște adevăruri, jocuri de culise, însă vor trebui cercetate și nu puse la suflet.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 2 decembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Prietenii te pot dezamăgi din cauza unor vorbe pe care le spun sau poate schimbă niște planuri făcute împreună. De asemenea, deziluzii pot veni și din partea persoanei iubite sau a copiilor. Nu acorda prea ușor încredere nimănui și mai ales asociaților și angajaților. Evită să investești bani acum în proiectele tale și ai grijă la tendința de a cheltui prea mult și de a te lăsa păcălit de oferte false.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 2 decembrie Pești/ Ascendent Pești

Stresul profesional poate fi destul de mare zilele acestea și nu este exclus să ai parte de neînțelegeri cu superiorii. Nu lua decizii legate de carieră pentru că nu vezi clar situația. Pe de altă parte, nu umbla cu cioara vopsită și nu încerca să distorsionezi adevărul.

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 2 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro