Horoscop 18 septembrie 2020. Zi grea pentru o zodie: banii o să îi dispară imediat din cont

Horoscop 18 septembrie 2020. Zi grea pentru o zodie: banii o să îi dispară imediat din cont
Horoscop 18 septembrie 2020. Zi grea pentru o zodie: banii o să îi dispară imediat din cont

Astăzi, 18 septembrie 2020, se perfectează Luna Nouă în semnul Fecioarei. Leii și Vărsătorii se bucură de mai multe oportunități financiare în a doua parte a săptămânii în curs, iar zodiile Taur, Fecioară și Capricorn au parte de succes în tot ceea ce vor face.

Horoscop 18 septembrie 2020: zi grea pentru o zodie. Nu trag banii la ea

Berbec

Este posibil să aveți parte de tensiuni astăzi, mai ales dacă o scânteie era aprinsă deja de zilele trecute. Faceți apel la calm și comportați-vă în acord cu felul în care doriți ca atitudinea interlocutorului să fie . Nu uitați, de cele mai multe ori, avem parte doar de situații, nu de probleme.

Taur

Primiți multă presiune din partea colegilor de muncă. Încercați să acționați în funcție de dorințele voastre, dar nu vă grăbiți. Aveți curajul de a spune și ”nu” atunci când este cazul.

Gemeni

Vă lipsește hotărârea și motivația astăzi. Aveți nevoie urgent de o mică pauză. Vorbiți cu persoana iubită și stabiliți un plan de vacanță, chiar dacă va fi vorba doar de câteva zile sau poate doar de o simplă ieșire în parc.

Rac, zodia vizată

Ești pus pe cheltuieli mari și inutile, așa că oprește-te cât mai poți, până nu ajungi la fundul sacului. Știi că banii dispar cât ai zice pește, drept pentru care cumpătarea ar trebui să te ghideze, mai ales de acum încolo.

Leu

Ai parte de emoții pozitive astăzi, 18 septembrie. Ești înconjurat de oameni care te apreciază pentru ceea ce faci și cu această ocazie te simți important, sentiment plăcut când și când.

Foto: Profimedia

Fecioară

Nu îți mai face griji din cauza faptului că ai ajuns din nou în centrul atenției. Nu e nimic rău și sigur, datorită calităților pe care le ai, poți controla situația. Un amic din trecut încearcă să reintre în viața ta. Nu-l amăgi dacă nu simți că este momentul oportun.

Balanță

Poziția ta în cercul social este pe punctul de a crește, așa că pregătește-te. Ești iubit de prieteni, iar ei îți vor dovedi asta curând. Cu toate acestea, nu uita ca la rândul tău să îi apreciezi pe ei.

Scorpion

Fii mai flexibil cu oamenii dragi, dar și cu rudele. Arată-le oamenilor că măcar încerci să conlucrezi cu ei, că depui toate eforturile înspre bine.

Săgetător

Încercați ca astăzi, pe cât posibil, să vă țineți mintea ocupată cu lucruri importante și să nu luați în seamă lucrurile mărunte care vă aduc o stare negativă. Insistă și vei avea rezultate în viitorul apropiat.

Capricorn

Nativii zodiei se gândesc doar la weekend, ba chiar, dacă ar putea, ar face ca ziua de vineri să dispară. Au și toate motivele…nu se simt excelent, dar asta este doar îndoiala care planează în jurul unui moment necunoscut. Va urma ceva cu totul surprinzător.

Vărsător

Simți nevoia de a schimba ceva în viața ta, iar împrejurările în care te-a prins această flamă de nou nu sunt ideale. Ar fi bine să începi cu pasul unu: comunicarea. De asemenea, ar fi bine să asculți și părerile contradictorii ale celor din jur. Toate ajută pentru a cântări o situație.

Pești

Este ziua în care privești cu imbold spre viitor. Azi ai putea chiar să ceri iertare unei persoane căreia i-ai greșit. Ai grijă și de sufletul tău. În ultima vreme, ai privit în față și, totodată, spre nicăieri. Fă pași spre persoana alături de care te simți tu.

Urmăriți Playtech.ro și pe