Horoscop 18 septembrie-1 octombrie. O singură zodie e norocoasă și îi va merge bine

Horoscop 18 septembrie-1 octombrie. O singură zodie e norocoasă și îi va merge bine

În săptămâna 18 septembrie – 1 octombrie se formează un singur aspect astral: trigonul armonios al Lunii din Fecioară cu Uranus retrograd din Taur. Zodiile Taur, Fecioară, Capricorn sunt pe val și vor avea parte de surprize în plan sentimental. În schimb, doar un semn al zodiacului este mult mai aproape de noroc decât celelalte.

Horoscop 18 septembrie – 1 octombrie

Berbec

Farmecul și calitățile voastre vor atrage noi parteneri, iar legăturile pot duce la parteneriate promițătoare. Fiți atenți în afaceri fiindcă există pericolul de a face greșeli care vă pot anula eforturile. Nu uitați, în schimb, că echilibrul în viața de afaceri și cea personală este crucial pentru succes și liniște. Încercați să aveți grijă de ambele în aceeași măsură.

Taur

Greșelile făcute, apoi repetate, pot duce la eșecuri. Chiar și așa, întâlnirile de afaceri și relațiile romantice pot deveni promițătoare și pot duce la ceva serios pe la sfârșitul anului. Acordați mai multă atenție sănătății și carierei.

Gemeni

Este un moment bun pentru achiziționarea de bunuri imobiliare, pentru întărirea legăturilor familiale, pentru întâlnirea cu rudele, dar și pentru organizarea relațiilor pozitive la serviciu. Este posibil să apară probleme în privința socotelilor.

Horoscopul toamnei. Zodiile cu mare noroc în aceste luni
Horoscopul toamnei. Zodiile cu mare noroc în aceste luni

Rac

Aveți nevoie de odihnă și de un ritm de viață mai relaxat. Luați în calcul și că în curând va trebui să vă axați, din pricina unei probleme, și pe situația familială, astfel că va trebui să vă ocupați de ambele planuri, cel profesional și intim, în același timp.

Leu

Se întrevăd schimbări la orizont pentru următoarea perioadă, pe plan afectiv. Simțiți o dorință mare de creștere personală, de a aduna momente și amintiri cu prietenii și persoana iubită. Luați în calcul și schimbarea garderobei, ceea ce vă va da un imbold nemărginit.

Fecioară

Începeți proiecte noi, faceți pași spre visurile voastre și setați-vă intențiile. Pe scurt, profitați la maximum de contextul astral, căci vă va fi călăuză. De asemenea, este un bun moment pentru tranzacții, pentru cumpărarea de bunuri imobiliare sau pentru căutarea de venituri suplimentare.

Balanță

Sunteți zodia norocoasă! Intervalul menționat este favorabil pentru începerea de noi planuri și proiecte. Se anunță zile asociate cu activitate maximă intelectuală, de proces de învățare, de activitate științifică, lucruri care se pot reflecta pozitiv chiar și în zona afectivă.

Scorpion

Urmează unele situații care vă vor permite să vă ridicați la un nou nivel de evoluție, de carieră sau statut material. Puteți primi oferte sau un nou loc de muncă ori puteți primi ajutor de la oameni apropiați, astfel încât să vă simți mai ocrotit ca niciodată. Este un moment oportun pentru colaborări, creativitate colectivă, pentru rezolvarea unor probleme sau dezvoltarea unor afaceri. În această perioadă, preferați să lucrați în echipă.

Săgetător

Se anunță pericol. Vreți să încălcați unele legi și norme de comportament, lucru care vă va aduce numai probleme atât pentru voi, cât și pentru ceilalți. Aveți grijă la sănătate. Un control nu strică niciodată.

Capricorn

Mare grijă la zona financiară, căci există un risc crescut de pierderi. Încercați să deveniți mai flexibil în comunicare și concentrați-vă pe relaționarea cu cei din jur.

Vărsător

Luați în calcul revizia de venituri, noi planuri și, eventual, căutați surse suplimentare de venit, căci sigur le veți găsi. O nouă slujbă sau relație vă ajută la consolidarea unor aspecte șubrede din viața voastră. Nu excludeți varianta unei călătorii sau a unei simple ieșiri în parc.

Pești

În această perioadă, trăiți cu dorința de retragere. Financiar, sunteți în continuare în căutare de noi surse și metode de a vă crește veniturile. E vremea să luați în considerare o dorință mai veche și să vedeți ce ar trebui schimbat acolo, pentru a putea fi pusă în aplicare cu succes de această dată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI