Horoscop 18 august 2021. Zodia care s-a săturat, nu va avea toleranță la muncă

Horoscop 18 august 2021. Zodia care s-a săturat, nu va avea toleranță la muncă
Horoscop pentru 18 august 2021

Luna tranzitează astăzi zodia Capricorn, poziție din care ne îndreaptă atenția către atingerea unor obiective și ne stimulează suplimentar simțul practic. Devenim mai ambițioși, mai perseverenți, avem idei concrete și putem lua mult mai ușor decizii față de zilele trecute. Este important să nu exagerăm cu autoritatea și să nu acționăm sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic 18 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna trece prin sectorul carierei tale și te poate ambiționa foarte mult, mai ales dacă ai un obiectiv de atins. Nu vei ceda în fața provocărilor care vin din exterior și vei lupta cu îndârjire să-ți menții poziția într-un context profesional. Evită pe cât posibil certurile cu superiorii, dar susține-ți ideile, deciziile cu argumenre, chiar dacă ceilalți nu sunt de acord.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să apară fel și fel de neclarități, neînțelegeri în relația cu prietenii sau, în alte cazuri, în relația cu asociații sau reprezentanții unor insituții ale statului. Este important să fii atent la comunicare, la mesajele pe care le primești și le trasmiți mai departe, să cântărești atent cuvintele, astfel încât să nu existe motive de conflicte.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să fii mai concentrat pe situația ta financiară, să faci unele calcule, să iei niște bani cu împrumut pentru a-i da în altă parte sau să încerci să valorifici niște bunuri. Posibil să apară discuții în cuplu pe tema cheltuielilor, nu neapărat tensionate, dar foarte stricte și raționale. Încearcă să ai mai multă grijă la cum administrezi banii altora sau care provin de la alții.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna tranzitează sectorul relațiilor tale, iar nevoia de a fi alături de partener, de a coopera va fi mare, însă și tendința de a te impune sau tendința partenerului de a se impune poate fi mare și astfel pot să apară tensiuni și ostilități. Posibile neînțelegeri și amânări în legătură cu actele, cu un contract, o negociere, oricum cu un context care ține și de terțe persoane.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna tranzitează sectorul muncii tale și este foarte probabil ca tot ce ține de job, de la sarcini și responsabilități și până la program și relații cu colegii, să te enerveze, să te suprasolicite. Nu vei avea niciun gram de toleranță și nu vei dori să-ți depășești atribuțiile sau să faci munca altora. Stresul, pauzele lipsă, presiunile altora te pot obosi peste măsură și s-ar putea să resimți nevoia de mai multă odihnă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Deși Luna trece prin sectorul tău sentimental, deschiderea ta către relații afective nu va fi prea mare și vei căuta mai dregrabă argumente pentru care să nu dai crezare unei relații sau unei declarații de dragoste. Va fi greu să-ți eliberezi mintea și să te lași dus de val într-o nouă poveste, însă în cuplu ai putea profita pentru a te dedica unor activități în doi care să mai alunge din monotonia instalată.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Luna în tranzit prin sectorul familiei, ai două alternative, să devii mai conflictual cu cei dragi, mai ales dacă se reiau teme din trecut, se discută pe baza unor subiecte mai delicate sau chiar ținute secrete, sau să devii imun la astfel de discuții și să-ți canalizezi atenția asupra sufletului tău și asupra echilibrului interior. Tu decizi dacă alegi calmul sau agitația.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea să eviți discuțiile pe teme care nu-ți trezesc niciun interes și nu-ți satisfac nicio curiozitate. Azi nu ai chef să vorbești doar de dragul de a vorbi, ci mai degrabă alegi să porți dialoguri cu tine însuți și să cauți soluții la probleme reale. Nu este o zi conflictuală, dar nici nu reușești să te exprimi prea liber și nici nu te deschizi prea mult către ceilalți.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Luna în tranzit prin sectorul tău financiar, cel mai probabil astăzi te vei preocupa de bani, de buget, purtând discuții legate de cheltuieli sau legate de salarizare. Nu vei fi deloc cheltuitor, dar posibil să te stresezi peste măsură că nu dispui de finanțele dorite pentru a face ceva ce-ți dorești. Asta te poate ambiționa să-ți crești veniturile și nicidecum să faci împrumuturi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te bucuri de energie, echilibru interior și o stare emoțională bună. Trăsături ca răbdarea, determinarea se pot activa și întări acum, dar ai grijă și la tendința de a domina și de a le impune celorlalți punctul tău de vedere. Totodată, nu te lăsa condus de ambiții și nici nu cădea pradă provocărilor celorlalți și menține-ți determinarea în atingerea scopurilor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea ca toate gândurile tale să comploteze împotriva ta și nu numai să nu te poți decide asupra unui aspect, dar nici să nu reușești să vezi prea clar o situație, astfel încât să poți lua o decizie. Stresul interior îți poate afecta starea emoțională și nu este deloc exclus să te simți mai obosit astăzi și mai predispus insomniilor. Evită conflictele de opinie pentru că nu aduc rezultate azi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Relațiile de prietenie pot fi puse la încercare, testate, mai ales în privința moralității și decenței unora din anturaj. S-ar putea să nu fii prea deschis către ceilalți, să nu ai chef de stat la povești prea mult și să taxezi dur abaterile unora. Zilele acestea fie alegi prudența, în special față de persoanele nou cunoscute, fie alegi să stai la distanță față de cei din anturaj.

Horoscopul zilei de 18 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1800 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI