15 aug. 2021 | 16:08

Horoscop zilnic 16 august. Venus intră în Balanță și aceste zodii își vor întâlni, în sfârșit, marea iubire

Horoscop
Horoscop zilnic 16 august. Venus intră în Balanță și aceste zodii își vor întâlni, în sfârșit, marea iubire
Venus intră în Balanță și aceste zodii își vor întâlni, în sfârșit, marea iubire

Horoscop zilnic 16 august. Venus, planeta iubirii, intră astăzi în zodia Balanță, cea de-a doua sa zodie de domiciliu, unde își manifestă energia puternic și plăcut. Venus va sta aici până pe 10 septembrie, iar în tranzitul său va face aspecte plăcute cu restul planetelor, ceea ce ne va susține puternic din punct de vedere relațional și sentimental.

Horoscop zilnic 16 august

Urmează o perioadă în care avem ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, să aducem armonia și echilibrul în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale.

Pentru cei singuri se deschide o perioadă în care pot cunoaște persoane cu care să înceapă noi relații, relații care se vor dovedi serioase și de lungă durată.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Berbec/ Ascendent Berbec

Venus va activa chiar în sectorul relațiilor tale, iar acest aspect îți este deosebit de benefic, atât dacă ești parte a unui cuplu, cât și dacă ești singur. Ai șansa să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață, să o consolidezi și să petreceți mai mult timp împreună.

Dacă ești singur, este o perioadă foarte bună să întâlnești o persoană cu care să fii compatibil și să începi o nouă poveste de dragoste de viitor. Tranzitul îți este de ajutor și profesional pentru că-ți poți construi relații profitabile, poți negocia cu mai multă ușurință și în avantajul tău și poți semna noi contracte, inclusiv un contract de muncă ce-ți aduce creșteri financiare remarcabile.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, va intra în sectorul muncii și al sănătății, iar acest tranzit nu poate decât să-ți îmbunătățească viața. Vei reuși să-ți crești randamentul, să ai spor în desfășurarea activităților cotidiene și să aduci schimbări benefice în rutina zilnică.

Totodată, poți să-ți dai seama dacă ești pe drumul cel bun din punct de vedere profesional și ce trebuie să faci pentru a fi. Ai susținere să te afirmi, să te pui în valoare prin calitățile și talentele tale și vei ști să te faci iubit de colegi. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august  Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus îți va tranzita sectorul iubirii și te va susține din plin să te reapropii de partener, să te împaci cu persoana iubită, să reașterni armonia și să îți consolidezi relația. Dacă ești singur și în căutarea iubirii, Venus te susține să întâlnești aceea persoană pe care o aștepți de ceva vreme și alături de care să dai curs unei minunate povești de dragoste.

Pentru nativii care sunt părinți este un tranzit de ajutor pentru a se apropia de copii, iar pentru cei care-și doresc să devină părinți, aceasta este o perioadă fertilă. Acest tranzit îți va aduce multă creativitate și un dezvoltat simț artistic.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Rac/ Ascendent Rac

Venus în Balanță te va susține să-ți îmbunătățești relația cu familia, să te dedici mai mult căminului și consolidării ideii de cămin. Devii mai atent, grijuliu și îngăduitor cu părinții.

Totodată, este o perioadă favorabilă pentru armonie în căsnicie, pentru reconsolidarea relației cu soțul/soția și pentru preocupări ce țin de locuință, în special pentru redecorarea și reamenajarea casei.

Nativii singuri și-ar putea întâlni jumătatea la o reuniune în familie sau într-un cadru familial. Totodată, relația cu prietenii se va îmbunătăți și vei socializa mai mult.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Leu/ Ascendent Leu

Tranzitul lui Venus prin Balanță te susține în tot ce ține de comunicare. Este un sector pe care trebuie să-l îmbunătățești acum pentru că ulterior va retrograda Mercur aici și va aduce multe tensiuni.

Astfel, profită de această perioadă pentru a-ți îmbunătăți relația cu rudele, cu vecinii, cu colegii, profită pentru a învăța sau a da un examen, un interviu, pentru a negocia și semna un contract sau pentru a rezolva o situație cu actele.

Ai susținere în discursuri publice, în ședințe, îți poți susține cu diplomație punctul de vedere și ideile tale vor fi creative, artistice și bune de pus în practică. Posibil să fii mai dornic de plimbări, excursii și scurte călătorii, chiar deplasări de natură profesională.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tranzitul lui Venus prin Balanță te va susține din punct de vedere financiar. Ai idei și inspirația necesară pentru a te reechilibra financiar, dar și toată susținerea contextului astrologic pentru a găsi noi surse de venit.

Dat fiind că te va susține și Soarele în tranzit prin zodia ta, vei avea curaj să te pui în valoare, să-ți evidențiezi mai mult talentele native și abilitățile pentru a prospera. Nu este deloc exclus să ai parte de o mărire de salariu, dar pentru asta va trebui să muncești mai mult și să demonstrezi că o meriți. Pe de altă parte, este posibil ca noi sarcini care vin la locul de muncă să fie remunerate suplimentar.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, va tranzita chiar zodia ta, prin urmare intri într-o perioadă în care vei fi favorizat de contextul astrologic și vei reuși să reașterni liniștea și pacea în viața ta, dar și armonia în relațiile cu cei din jur, inclusiv în relația cu persoana iubită.

Te poți împăca cu o persoană dragă, iar dacă ești singur, șansele de a te îndrăgosti cresc semnificativ și poți începe o nouă relație. Este o perioadă favorabilă să te preocupi de sănătatea ta, de înfățișarea ta, să faci o schimbare de look, să te pui mai mult în evidență și astfel să te faci și remarcat de cei din jur.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Venus în tranzit prin Balanță ai toată susținerea astrologică necesară să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să te mai liniștești și să te reechilibrezi psihic și spiritual, mai ales prin tehnici de meditație și introspecție.

Pe de altă parte, Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar acest tranzit te susține să devii mai romantic, mai sensibil și mai dornic de reconectare profundă cu partenerul, de aceea o retragere departe de agitația cotidiană ar putea adăuga o notă de mister și pasiune relației voastre.

Pentru cei singuri, acest tranzit poate aduce o întâlnire predestinată, karmică, o întâlnire de destin cu posibil rol transformator, dat fiind că Venus se întâlnește cu Sensul Vieții în această perioadă.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus în tranzit prin zodia Balanță îți activează sectorul vieții sociale și vei fi mai dornic să interacționezi cu prietenii, să ieși la întâlniri, să cunoști oameni noi. Vei avea abilitatea de a atrage în jurul tău persoanele de care ai nevoie pentru a te ajuta să prosperi în proiectele tale.

Totodată, este o perioadă bună să te promovezi, să câștigi popularitate. Este foarte probabil ca pentru unii nativi acest tranzit să aducă flirturi cu persoane din anturaj sau chiar mai mult.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus va tranzita chiar sectorul carierei tale, prin urmare te va susține puternic să-ți îmbunătățești imaginea, să te afirmi profesional, să-ți atingi un obiectiv și să fii răsplătit pentru eforturile tale, poate chiar să obții o funcție mult visată care să-ți aducă și o creștere a veniturilor. Este o perioadă în care te poți pune în valoare prin creativitate, iar meritele tale vor fi recunoscute.

Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. Cum Venus este planeta care-ți guvernează iubirea, acest tranzit te susține puternic să-ți exprimi sentimentele, să-ți oficializezi o relație sau, dacă ești singur, să cunoști o persoană de care să te îndrăgostești cu adevărat.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Vărsător/ Ascendent Vărsător

Această perioadă în care Venus va tranzita Balanța îți este deosebit de benefică dacă vrei să faci o călătorie, să studiezi ceva nou, să te înscrii la un curs, la un seminar, să obții o diplomă, să înveți o limbă străină. Ai ocazia să-ți îmbunătățești o serie de convingeri și credințe, de principii de viață, ocazia să-ți conturezi și să faci pași către cele mai înalte aspirații ale tale.

Pe de altă parte, sentimental ai putea fi atras de o persoană, posibil chiar de altă naționalitate, cu care să flirtezi mai mult decât este cazul și chiar să te lași atras într-o aventură pasională.

Horoscop zilnic 16 august

Horoscop zilnic 16 august Pești/ Ascendent Pești

Cu Venus în tranzit prin Balanță, ai ocazia să reaprinzi pasiunea în cuplu și să alungi monotonia în relație. Viața intimă poate fi mai activă acum, însă pasiunile care apar acum își pot lăsa o puternică amprentă emoțională asupra ta, transformatoare.

De preferat ar fi ca în această perioadă să faci tot posibilul să-ți reechilibrezi starea emoțională, să te detașezi de trecut, de temeri și traume, de tipare relaționale bolnăvicioase. Nu este exclus ca o pasiune apărută în acest interval să se transforme în relație serioasă. Pe de altă parte, tranzitul susține nativii care au de rezolvat situații financiare ce țin de bani și bunuri comune cu alții, fie că sunt partaje, litigii, credite, datorii, moșteniri, investiții, afaceri, etc…

Horoscopul zilei de 16 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Cancan.ro
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Stirile PROTV
Una dintre cele mai mari companii din lume vine în România. Are venituri aproape cât PIB-ul nostru
Romania TV
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Capital.ro
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
EVZ.ro
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Adevarul
Mușețelul, planta desprinsă din Rai care face minuni. Era apreciată de mari oameni de știință, încă din antichitate
BZI.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Cine sunt echipele calificate în marea finală de la Asia Express. Dezvăluiri de senzație
Redactia.ro
FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
Digisport.ro
Creatură cu un aspect de-a dreptul uluitor, descoperită pe fundul mării
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați la înmormântare
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Capital.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Ministrul Muncii, anunț privind PENSIA: Să putem să CREȘTEM PENSIILE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro