Horoscop 17 mai 2021. Zodia care nu trebuie să își asume riscuri, nu e o perioadă potrivită

Horoscop 17 mai 2021. Zodia care nu trebuie să își asume riscuri, nu e o perioadă potrivită
Horoscop 17 mai 2021, zodia care nu trebuie sa isi asume riscuri

În ziua de 17 mai, astrele spun că una dintre zodii nu trebuie să își asume riscuri, deoarece aceasta nu este perioada potrivită pentru acest lucru. Cine sunt cei mai norocoși nativi și cine va plânge cu lacrimi amare. Pentru cine vrea să atragă energii pozitivei, horoscopul îl sfătuiește să îmbrace haine în culorile alb si verde deschis. Nu uita că numerele care aduc noroc sunt 2, 12, 24, 33 și 36.

Horoscop 17 mai 2021. Ce îți rezervă astrele în funcție de zodie

Berbec

Ziua de luni, 17 mai, îi găsește pe nativii din zodia Berbec foarte agitați și nervoși. Știm că lunea nu este ziua ta favorită din calendar, dar astrele îți recomandă să rezolvi problemele și neînțelegerile cu mult tact. Nu uita să fii diplomat și să ai puțină răbdare.

Taur

Vești bune pentru nativii din zodia Taur. Începi săptămâna cu dreptul și ai mai multă energie decât de obicei. Astrele sunt de partea ta, bucură-te de acest lucru! Se anunță mari câștiguri pe plan profesional, în viitorul apropiat.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni trec printr-o perioadă destul de delicată, în aceste zile. Poate ar fi o soluție benefică pentru sănătatea ta mentală să nu te mai stresezi din toate lucrurile mărunte. Te-ai îndepărtat de persoanele dragi, poate ar trebui să ceri ajutorul cuiva specializat.

Rac

Horoscopul zilei de 17 mai îi găsește pe nativii din zodia Rac în sânul familiei. Simți nevoia de a comunica mai des cu părinții, frații și membrii familiei tale. Ai nevoie de sprijinul oamenilor dragi pentru că le vei cere un sfat tare important. Ai câteva decizii de luat și cel mai bine este să te sfătuiești cu persoanele în care ai cea mai mare încredere.

Leu

Nativii din zodia Leu trebuie să învețe să comunice mai des și productiv cu persoanele din jurul lor. Apar câteva mici neînțelegeri, dar nimic din ceea ce nu poți rezolva. Mercur te ajută să te deschizi față de cei pe care îi vezi ca pe potențiali prieteni.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară pun ceva la cale, spun astrele. Ai planuri bine stabilite și nimic nu te poate face să te dai la o parte de la drumul tău. Cu toate astea, cel mai important este să ai răbdare. Unele lucruri vor veni natural, de la sine, iar pentru altele va trebui să muncești puțin mai mult.

Citește continuarea pe impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI