Top 5 cele mai amuzante zodii. Te prăpădești de râs când stai în preajma lor

Top 5 cele mai amuzante zodii. Te prăpădești de râs când stai în preajma lor
Top 5 cele mai amuzante zodii

Cine sunt cele mai amuzante zodii din horosocpul european? Punem pariu că te-ai gândit la cei cinci nativi enumerați mai jos. Sunt glumeți, hilari și plini de viață. Te prăpădești de râs când stai în preajma lor. Iată cum arată clasamentul celor cinci cele mai haioase zodii. 

Top 5 cele mai amuzante zodii

Balanță

Știi persoana aia zgomotoasă, cu gura mare, cu zâmbetul mereu pe buze și glumele la purtător? Da, e Balanța. Nativii acestei zodii sunt sufletul petrecerii și părintele găștii lor de prieteni. Persoanele născute în zodia Balanței sunt firi deschise, vesele, sociabile și foarte amuzante. Iubesc oamenii și atrag, precum un magnet, toate energiile pozitive din jurul lor.

Nativii din zodia Balanței sunt diplomați, inteligenți, ironici și iubitori ai umorului negru. Te pot desființa cu numai câteva cuvinte, dar într-un fel în care nu ai cum să te superi pe ei.

Gemeni

Unde este o petrecere acolo este și nativul din zodia Gemeni. Extrovertit, simpatic, boem, vesel și deschis, reprezentantul primei zodii de aer din horoscopul european este o persoană pe care nu ai cum să nu o îndrăgești. Nu spune multe, îi place să observe și este selectiv cu oamenii pe care și-i apropie. Cu toate acestea, Gemenii sunt foarte amuzanți și mereu au câte o poveste sau peripeție care te lasă cu gura căscată.

Leu

Așa cum leul din savană este considerat „regele junglei”, nativul din zodia Leu se află, mereu, în centrul atenției. Este zgomotos, amuzant, sarcastic și mereu pus pe șotii. Nu acceptă un refuz și mereu încearcă să-i binedispună pe cei din jurul său.

Cei din zodia Leu sunt foarte atenți la detalii și adoră să se facă auziți. Poți sta la povești cu ei ore întregi și nu te vei plictisi. Deși sunt foarte mândri și au un ego extrem de dezvoltat, nativii din zodia Leu sunt capabili să te facă să pufnești în râs doar prin expresiile lor faciale.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt foarte șarmanți. Distinși, eleganți și foarte sarcastici, nativii din zodia aceasta de apă trăiesc pentru a fi entertaineri. Adoră să pună un zâmbet pe buzele prietenilor săi și nu numai. Sunt firi inteligente și descurcărețe, care se folosesc de mimică și limbajul corpului pentru a scăpa din orice bucluc s-ar afla.

Taur

Nativii din zodia Taur nu puteau lipsi din acest top al celor mai amuzante zodii. Reprezentanții Taur sunt oameni extrem de sociabili și deschiși, dar foarte selectivi cu cei pe care-i acceptă în propriul lor anturaj. Un nativ Taur nu va sta la discuții cu oricine, dar dacă vei trece de filtrul său și vei sta la masă cu el, îți garantăm că vei râde cu gura până la urechi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI