Horoscop 16 iunie 2022. Zodia care este dezamăgită de prieteni

Horoscop 16 iunie 2022. Zodia care este dezamăgită de prieteni
Horoscop zilnic, 16 iunie

Soarele din Gemeni și Neptun din Pești formează astăzi un aspect tensionat care va aduce multă confuzie în mintea noastră, dezamăgiri și nu este exclus să fim mințiți mai ușor sau chiar noi să ne păcălim singuri.

Horoscop zilnic 16 iunie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei nu te susține în negocieri și în dialoguri. S-ar putea să nu înțelegi clar mesajele care ajung la tine sau tu, la rândul tău, să transmiți mesaje eronate. Ai grijă că la urechile tale pot ajunge fel și fel de zvonuri, multe dintre ele neadevărate.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să fii destul de cheltuitor astăzi și să dai crezare tuturor ofertelor care îți ies în cale. Nu da bani cu împrumut prietenilor și evită să investești deocamdată în proiectele tale. De asemenea, ai grijă unde îți pui portofelul.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Soarele se află în zodia ta și aspectul tensionat pe care îl face îți poate aduce niște deziluzii profesionale, mai ales dacă ai visat prea departe. Ai grijă la tensiunile cu superiorii și la gafele care îți pot afecta imaginea.

Horoscop zilniHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Astăzi s-ar putea să ai parte de fel și fel de gânduri și frământări care nu-ți dau pace și, în plus, îți strică buna dispoziție. Unii nativi pot fi obligați de diferite contexte să facă niște compromisuri și asta îi va deranja foarte tare.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Nu este exclus să fii dezamăgit de un prieten sau să descoperi unele secrete pe care cei din anturaj le ascund față de tine. În proiectele profesionale poți descoperi niște jocuri de culise. Dat fiind faptul că Soarele este guvernatorul tău, poți fi ușor de păcălit.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este o zi destul de conflictuală în relațiile cu ceilalți, fie că este vorba de relația de cuplu, fie că este vorba de relațiile profesionale. S-ar putea să fii destul de confuz cu privire la un aspect care vizează cariera ta, așa că nu te avânta în mari decizii.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi nu ar trebui să îți bați capul prea mult la locul de muncă pentru că nu vei reuși să ajungi la o viziune comună cu colegii. Pe de altă parte, ar fi ideal dacă ai sta în preajma persoanelor care au o gândire pozitivă. Te va ajuta.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca astăzi să dai naștere unor gelozii și posesivității și să fii suspicios chiar și fără motiv. S-ar putea ca toate aceste stări să aibă la bază propriile tale îndoieli în privința sentimentelor pe care le ai față de partener.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Soarele se află în sectorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la tensiuni cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Este foarte multă confuzie la mijloc și nu-ți poți da seama exact de autenticitatea unei relații. Evită să iei decizii în aceste direcții.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevede o zi haotică la locul de muncă și cel mai probabil te vei organiza cu greu. Totodată, nu te aștepta ca ideile tale să fie luate în seamă de colegi. Nici tu nu te lăsa influențat de părerile altora despre tine.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să fii tentat să cumperi lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie sau să scoți bani din buzunar pentru a te distra. Nu este exclus să cheltuiești pentru a cuceri pe cineva. Evită speculațiile financiare pentru că există risc mare de pierderi.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Se întrevăd conflicte în familie și nu este exclus ca părinții să-și dea seama că i-ai mințit. Ai grijă la tendința de a distorsiona adevărul. Cei care au de semnat acte legate de locuință sunt sfătuiți să amâne momentul.

Horoscopul zilei de 16 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!