12 sept. 2022 | 22:38

Horoscop 13 septembrie 2022. Zodia care are noroc într-o zi cu ghinion

Horoscop
Horoscop 13 septembrie 2022. Zodia care are noroc într-o zi cu ghinion
Horoscop zilnic pentru 13 septembrie.

Luna iese astăzi din zodia Berbec și va intra în zodia Taur, așa că prima parte a zilei poate fi mai agitată și vom rezista mai greu impulsurilor de moment. În schimb, după amiază devenim mai calmi, mai molcomi, dar și mai practici în acțiuni.

Horoscop zilnic 13 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ziua începe cu Luna în zodia ta, prin urmare te simți plin de energie, putere și determinat să-ți atingi niște obiective. După amiază interesul tău se va canaliza către zona financiară. Vei face calcule, plăți și ar trebui să fii mai prudent la propunerile pe care ți le fac prietenii și care presupun să scoți bani din buzunar.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Chiar dacă în prima parte a zilei nu te vei simți în apele tale, imediat ce Luna va intra în zodia ta îți vei recăpăta energia și te vei reechilibra atât fizic, cât și mental. Vei avea putere să-ți rezolvi sarcinile, vei da dovadă de răbdare și simț practic.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ziua începe destul de agitat, cu discuții profesionale, legate de proiectele în care ești implicat, dialoguri cu prietenii și planuri de viitor reanalizate. S-ar putea să ți se descarce destul de repede bateriile și după amiază să te simți obosiți și fără putere. Nu este exclus să te confrunți cu dureri de cap sau să reapară simptome ale unor afecțiuni mai vechi.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

În prima parte a zilei te poți aștepta la tensiuni cu superiorii, discuții legate de responsabilitațile pe care le ai și mult stres profesional. După-amiază, cineva din anturaj s-ar putea să-ți propună un proiect de grup. Relațiile de prietenie pot fi mai dificile și s-ar putea să fii dezamăgit de reacția unei persoane în care aveai toată încrederea.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

În continuare aspectele pe comunicare sunt destul de dificile și asta pentru că, fie nu ai răbdare să asculți ce spun ceilalți fie te grăbești să transmiți un mesaj și îl transmiți în mod greșit. În a doua parte a zilei se întrevăd tensiuni cu superiorii, dar și cu partenerul de viață. Ai mai multă grijă la persoanele care încearcă să-ți pună bețe în roate.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea ca astăzi să porți niște discuții sau să afli niște informații de natură să-ți dea peste cap niște principii și convingeri. S-ar putea ca în urma a ceea ce auzi să îți dorești să faci niște schimbări importante în viața ta, fie că este vorba de viața personală, fie că este vorba de viața profesională sau relațională.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

În prima parte a zilei nu te aștepta să ajungi prea ușor la o cale de mijloc în dialogurile cu cei din jur, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de partenerii profesionali. Cel mai probabil, mare parte din neînțelegeri au la bază o situație financiară. Poate fi vorba de cheltuieli care destabilizează bugetul comun sau de investiții proaste făcute de terțe persoane.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dacă ai de îndeplinit sarcini importante, care presupun efort, fă-o în prima parte a zilei. Acum vei dispune de o energie crescută și ai toate șansele să le duci la bun sfârșit. Ulterior, Luna va intra în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să readucă în actualitate niște neînțelegeri mai vechi, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii profesionali.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te bucuri de energie și de un entuziasm aparte în rezolvarea activităților curente. Starea ta de spirit îi va molipsi și pe cei din jur și implicit îi va mobiliza. Randamentul la locul de muncă este crescut și vei reuși să-ți îndeplinești toate sarcinile de pe lista cu priorități. Totuși, nu te suprasolicita și ia-ți pauze de câte ori simți nevoia.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

În prima parte a zilei te poți preocupa de probleme ce țin de casă și de familie, mai ales că cei dragi îți pot solicita ajutorul. După amiază, Luna va intra în sectorul iubirii tale și te poate face mai dornic de relaxare și de petrecere a timpului liber alături de partener sau de copii. Cu ocazia aceasta, s-ar putea să scoți și niște bani din buzunar pentru a satisface micile plăceri ale celor dragi.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei poate aduce dialoguri dificile cu cei din jur, în special cu familia. Totodată, sarcinile gospodărești te pot acapara și din cauza aceasta s-ar putea să-ți dai programul peste cap.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

În prima parte a zilei, s-ar putea să faci niște cheltuieli care nu erau pe listă, posibil să plătești niște facturi sau să returnezi o datorie. Discuțiile pe care le vei purta astăzi s-ar putea să-ți dea niște teorii și convingeri peste cap și să te ambiționeze să cauți noi soluții la problemele cu care te confrunți.

Horoscopul zilei de 13 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro