Horoscop 12-18 septembrie 2022. Zodia care pierde marea iubire

Horoscop 12-18 septembrie 2022. Zodia care pierde marea iubire
Horoscop 12-18 septembrie 2022.

Horoscop 12-18 septembrie 2022. Ce zodie pierde marea iubire. Săptămâna în curs este una tensionată și cu aspecte conflictuale, prin opoziția Soare din Fecioară și Neptun retrograd în Pești. Nu în ultimul rând, săptămâna aceasta, Venus, planeta iubirii, din Fecioară și Marte, planeta acțiunii, din Gemeni, întregește acest tablou tensionat dintre feminin și masculin, aducând critici și neînțelegeri în cuplu.

Horoscop 12-18 septembrie 2022.

Berbec/Ascendent Berbec

Berbecii își canalizează interesul către zona de relații. Se remarcă discuții tensionante cu partenerul. Tensiunile cresc și la locul de muncă, unde vor lua naștere tot felul de conflicte.

Taur/Ascendent Taur

Taurii au nevoie să se bucure mai mult de viață, să iubească și să se simtă iubiți. Însă nu este o perioadă sigură pentru noi relații și se pot întrevede mari dezamăgiri.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Gemenii își canalizează energia către casă și familie. Ei sunt preocupați de casă, de acte, de renovări sau se mută cu domiciliul. Se întrevăd și tensiuni în cuplu sau un conflict între părinți și partener.

Rac/Ascendent Rac

Racii vor avea probleme de comunicare, sunt confuzi și pot lua decizii greșite. Tensiuni posibile în familie și tot felul de probleme legate de locuință.

Leu/ Ascendent Leu

Leii își vor canaliza mare parte din energie către stabilizarea veniturilor. Nativii trebuie să fie mult mai atenți în ce anume investesc banii și să nu facă cheltuieli inutile.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Fecioarele se bucură de energie, de poftă de viață, însă date fiind aspectele astrologice, se pot întrevedea și anumite neînțelegeri în cuplu. Nativii pot fi trădați de asociați și colaboratori mincinoși.

Balanță/Ascendent Balanță

Balanțele vor avea o perioadă de agitație și stres, și se pot confrunta cu oboseală și surmenaj. Se vor concentra cu greu la locul de muncă, iar în cuplu pot avea parte de certuri. Relațiile la distanță se pot rupe.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Nativii ar putea avea parte de evenimente în urma cărora ar putea vedea adevărata față a unora și să fie dezamăgiți. Tensiunile se întrevăd și în cuplu și nu este exclus ca unele secrete să iasă la suprafață. Unii nativi se pot confrunta cu propriile frici și dependențe, dar și cu probleme financiare.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Săgetătorii simt nevoia de afirmare și idealuri pe măsură. Nativii nu trebuie să preia mai multe responsabilități decât pot duce și să aibă grijă la imaginea lor, pentru că s-ar putea ca cineva să îi vorbească pe la spate sau să le pună bețe în roate.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Nativii se pot confrunta cu situații confuze și tot felul de evenimente care le dau peste cap niște principii. Nativii trebuie să evite să evite să se implice în polemici pe teme politice sau la locul de muncă. La muncă se întrevede stres cu superiorii și multă muncă.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Nativii trebuie să își administrează veniturile deoarece au tendința de a fi prea cheltuitori. Ei pot scoate bani din buzunar pentru lucruri inutile și se pot păcăli ușor de anumite reduceri false și oferte mincinoase.

Pești/Ascendent Pești

Nativii singuri pot începe o nouă relație, iar cei în cuplu pot afla niște secrete ce pot duce la ruperea relației. Nativii mai pot intra în conflict desfășurat între familie și partener.

Urmăriți Playtech.ro și pe