12 ian. 2022 | 23:22

Horoscop 13 ianuarie 2022. Zodia care se va simți trădată de un prieten bun

Horoscop
Horoscop 13 ianuarie 2022. Zodia care se va simți trădată de un prieten bun

Luna intră astăzi în zodia Gemeni și formează din această ipostază două asppecte importante, unul cu Jupiter și unul cu Saturn. Dcaă în prima parte a zilei avem tendința de a vorbi prea mult și chiar de a ne lăsa păcăliți de cuvintele altora, către seară devenim mult mai atenți și responsabili în comunicare. În plus, suntem mai maturi și mai înțelepți în gândire.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Încearcă să nu crezi tot ce-ți ajunge la urechi și să nu te lași dus cu vorba sau păcălit de promisiunile celor din jur. Către sară, registrul se schimbă complet și ai toate șansele să cunoști o persoană importantă. Poate fi vorba de o întâlnire sau un dialog important pe care-l aștepți de ceva vreme.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dacă ieși la cumpărături în prima parte a zilei, ai grijă să nu te lași păcălit de oferte mincinoase. Poți pierde bani și poți exagera cu cheltuielile, așa că ai grijă la acțiunile financiare. De asemenea, ai grijă și la cumpărăturile online, la plățile pe care le faci în mod curent, să nu greșești ceva. Către seară, dă dovadă de mai multă încredere în propria ta persoană.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ziua poate începe cu stres profesional, agitație și prea multă presiune din partea superiorilor sau a altor persoane cu influență asupra ta. Poți avea senzația că nu ai încredere în tine sau poți exagera în cazul în care cineva îți face un reproș. Contextul devine cu atât mai apăsător cu cât Mercur, guvernatrul tău, se pregătește să intre mâine în retrogradare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ai grijă la tendința de a te implica în prea multe activități deodată și de a prelua asupra ta poverile altora. Faptul că vrei să-i mulțumești pe toți, că vrei să-i ajuți, azi te poate copleși. Nu vei avea nici pe departe spor și nici putere de concentrare în desfășurarea muncii. Te poți simți mai obosit ca de obicei și mult mai agitat și neliniștiti pe interior.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să nu iasă totul așa cum ai planificat cu prietenii. Este posibil să fii dezamăgit de cineva din anturaj care nu-și respectă o promisiune sau care are o opinie mult diferită de a ta. Unele proiecte în care ești implicat pot trece prin blocaje din cauze unei rele intenții a cuiva și ar fi ideal să nu investești deocamdată bani în ele.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna va traversa sectorul carierei tale și te poate pune în ipostaze mai puțin plăcute. S-ar putea să ai parte de tensiuni cu colaboratorii, cu partenerii de afaceri sau superiorii și imaginea ta să iasă puțin șifonată ca urmare a bârfelor și acuzațiilor nefondate. Către seară lucrurile se mai calmează, însă nu suficient cât să poți dormi liniștit.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca la locul de muncă să apară fel și fel de discuții ciudate, controversate cu colegii. Trebuie să ai grijă la toate informațiile care ajung astăzi la tine că multe pot fi minciuni sau pot fi denaturate. Încearcă să nu iei decizii și să nu te suprasoliciți. Ai tendința de a te implica în prea multe activități și capacitaea de concentrare îți cam lipsește.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cheltuielile pentru alții sau situația conturilor poate fi motiv de nemulțumire astăzi. S-ar putea a cineva să încerce să te păcălească, să te inducă în eroare pentru a face o plată sau un credit. Ar fi ideal să eviți astfel de acțiuni, mai ales în prima parte a zilei. Ai grijă și la tendința de a deveni gelos din cauza unor zvonuri. Poți strica o relație aflată la început.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ziua de astăzi poate aduce tensiuni cu partenerul de viață, reproșuri și acuze, unele nefondate. Posibil ca și în familie să iasă scandal din cauza partenerului. Nu este un moment bun pentru negocieri, mai ales în prima parte a zilei. Te poate lua gura pe dinainte și poți strica o relație profesională.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ar fi indicat să eviți contrazicerile cu colegii. Fiecare va vedea lucrurile în felul lui și nu veți ajunge la un acord. În plus, multe informații pot fi eronate și poți primi vești destabilizatoare, care să te agite. Nu te poți concentra prea bine și ai tendința să-ți asumi chiar mai mult decât poți duce. Starea generală este oscilantă, când exces de energie, când lipsă de chef.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ar fi ideal să nu exagerezi cu cheltuielile astăzi. Tendința este de a te răsfăța, de a-ți satisface niște pofte și asta pentru că sentimental nu ești în cea mai bună formă. S-ar putea să auzi niște zvonuri și să devii suspicios. Posibil să exagerezi și să faci o criză sentimentală. Evită speculațiile financiare!

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să ai parte de unele neînțelegeri cu familia și să nu ajungeți sub nicio formă la o înțelegere. Unii nativi pot fi stresați de solicitările celor dragi, în timp ce alții pot fi agitați din cauza unei probleme ce ține de casă și gospodărie care le ocupă tot timpul.

Horoscopul zilei de 13 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro