11 iul. 2021 | 16:48

Horoscop 12 – 18 iulie 2021. Zodia care ia ia decizii importante, cât de mult vor conta

Horoscop
Horoscop 12 - 18 iulie 2021. Zodia care ia ia decizii importante, cât de mult vor conta
Horoscop pentru 12 - 18 iulie

Specialiștii au venit cu noi previziuni pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Unul dintre nativi urmează să ia un șir de decizii extrem de importante pentru viața sa. Acestea vor conta în special în viitor. Despre cine este vorba?

Horoscop 12 – 18 iulie 2021

Berbec – Vin din urmă semne care să-ți arate că ceea ce faci este bine. Săptămâna asta te bucuri de un moment bun, ești preocupat în special de finanțele tale și vrei să te simți în siguranță din punctul acesta de vedere. Bugetul contează pentru tine.

Taur – Cei romantici sunt într-un vârtej periculos, dar oportun pentru a învăța din ce în ce mai multe despre ei în acest sector. Totul poate fi benefic, în funcție de perspectiva de care dispui. Se anunță planuri de căsătorie pentru unii.

Gemeni – Este perioada potrivită pentru comunicare. Elanul carierei are nevoie de mișcare personală, ulterior vei realiza că dragostea ta este din ce în ce mai aproape. Te conectezi cu o persoană care a fost fix sub nasul tău.

Rac – O despărțire te-a făcut să vezi altfel lucrurile acum și să speri cu adevărat la dragostea mare pe care ți-o dorești, dar lângă alt tip de persoană pe care acum îl știi. Câteva conversații te fac să reconsideri regulile mai conservatoare pentru romantism pe care le-ai respectat întotdeauna. E timpul să îți lași fanteziile să umble libere.

Leu – Gândește-te la ziua ta de naștere și fă planuri așa cum se cuvine. După cum știe toată lumea, îți place să te afli în centrul atenției și așa că abia aștepți o nouă ocazie. E momentul să joci din nou după regulile tale.

Fecioară – Ești mai bine din punct de vedere social și dispus să te prezinți la purtător cu tot cu sincopele tale și vulnerabilitățile care sunt de altfel normale. Spune ce simți și rămâi în prezent.

Balanță – Este un moment decisiv în relația ta. Ești de ani buni cu cineva, dar parcă ambii evitați să faceți planuri durabile și consistente care să vă vadă și în viitor împreună. Fii atent la detalii și ia o hotărâre.

Scorpion – Apeși pe butonul de resetare! Ești extenuat și simți nevoia de o vacanță sau măcar de câteva zile relaxante în care să te aduni. O singură întrebare te macină: De ce să nu ai totul? Tu poți!

Săgetător – Călătoriile îți ocupă mintea pe măsură ce zilele trec. Te concentrezi din ce în ce mai puțin de lucrurile care se petrec zi de zi și te gândești să te muți departe, într-un loc liniștit.

Capricorn – Faci planuri de viitor și abia aștepți să simți din ce în ce mai mult stabilitatea pe care o dorești. Iei în considerare o întrerupere a afacerilor pentru a-ți pune totul la punct.

Vărsător – Există posibilitatea să te muți într-un oraș nou și să iei viața de la capăt. Vin din spate câteva oferte pe care nu este deloc indicat să le refuzi. De ce să nu faci saltul pentru mai bine? O viață ai.

Pești – Sinceritatea este calitatea pe care o admiră cu toții la tine în această perioadă. Te confrunți cu o problemă de sănătate care te face să îți iei gândul de la fericirile de zi cu zi.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro