11 apr. 2022 | 23:16

Horoscop 12 aprilie 2022. Zodia care se bucură de sprijinul Universului

Horoscop
Horoscop 12 aprilie 2022. Zodia care se bucură de sprijinul Universului
Horoscop 12 aprilie 2022

Deși resimțim aspectul încă de luna trecută, astăzi este ziua în care Jupiter și Neptun formează conjuncția la grad perfect în zodia Pești. Este o conjuncție care va avea impact până la 12 ani de acum înainte, adică până la următoarea întâlnire a celor doua planete, care atunci va avea loc în zodia Berbec. Ultima dată, în 2009, s-au întâlnit în Vărsător, o zodie a tehnologiei, și a adus progres tehnologic, fiind perioada în care mediul online și rețelele sociale au cunoscut o reală expansiune.

Horoscop 12 aprilie 2022

Această conjuncție din Pești nu s-a mai petrecut din 1856 și deschide o poartă spre spiritualitate. Mesajul său este despre vindecare, iertare, credință, creștere interioară și clarificări mentale pentru că aduce și foarte multă înțelepciune. Totodată, ne cere și sacrificii, dar vine și cu miracole pentru cei care cred în ele.

Horoscop zilnic 12 aprilie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Intri într-o perioadă foarte spirituală, cu revelații, o perioadă în care ai toate șansele să te vindeci de trecut, de probleme emoționale, fizice și psihice. Poți descoperi remedii în zona alternativă și naturistă și în zona practicilor spirituale. Poți ierta pe cineva care ți-a făcut rău și îți recomand să fii atent la intuiție, la vise și la sincronicități pentru că pot fi mesaje de la Univers.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai sprijinul Universului să-ți lărgești cercul de cunoștințe astfel încât să ajung la persoane cu care împarți aceleași idealuri, cu care ești pe aceeași lungime de undă. Poți primi ajutor din partea acestora și poți face progrese cu proiectele tale. Te bucuri de aprecieri și popularitate și ar trebui să-ți faci planuri de viitor cu mult curaj pentru că vei avea șanse să le materializezi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai parte de conjuncția Jupiter-Neptun în sectorul carierei și aspirațiilor înalte, așa că vei fi forțat să ieși în față, să te afirmi. Mulți nativi care nu au avut curajul să facă o schimbare profesională majoră, acum o pot face. Pot veni spre tine funcții noi, noi responsabilități care să te ajute să te remarci și vei avea șanse să-ți atimgi niște obiective înalte.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tu ești deja pe o cale spirituală și aceea te va duce către o poartă pe care o vei deschide în evoluția ta personală sau profesională. Este foarte probabil ca în viitor să faci o reconversie profesională, să înveți ceva nou, să obții o diplomă și apoi totul să vină de la sine. De asemenea, poți face o călătorie, fizică sau spirituală și o serie de principii ți se pot clarifica. Vei căpăta înțelepciune în urma experiențelor avute.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția de astăzi se petrece într-o casă cu iz karmic și te poate stimula către o cunoaștere mai spirituală, chiar mistică. Poți scăpa de vicii și atașamente toxice. Este o perioadă bună pentru clarificări financiare, pentru obținerea unui credit, pentru a face o investiție sau a intra într-o afacere. De asemenea, este un timp bun pentru a clarifica situații ce țin de viața intimă a cuplului.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai parte de unirea celor două planete chiar în sectorul relațiilor tale, așa că aici se pot produce unele schimbări. Poate fi vorba atât de căsătorie, cât și de divorț, de la caz la caz. Însă pentru cei singuri, este foarte probabil să apară sufletul pereche. Profesional, poate aduce clarificarea unor situații ce țin de acte sau chiar noi contracte de colaborare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

A venit momentul să te vindeci, atât fizic, cât și psihic și emoțional. Dincolo de faptul că se poate lămuri un diagnostic, poți descoperi remediile de care ai nevoie pentru vindecarea ta și nu ar trebui să te mire dacă acestea sunt din zona alternativă sau naturistă. Totodată, este o perioadă foarte bună să-ți schimbi stilul de viață, rutina zilnică. Unii nativi pot face schimbări la locul de muncă, inclusiv îți pot schimba jobul în sine.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Te bucuri din plin de această conjuncție care se petrece în sectorul iubirii tale pentru că îți aduce entuziasm, poftă de viață și foarte multă creativitate Poți pune la cale proiecte artistice, te poți afirma grație talentelor tale și poți descoperi hobby-uri noi. Dacă ești singur, te poți aștepta să-ți întâlnești iubirea, iar dacă ai deja o relație, poți deveni părinte. Ce care au copii se apropie de  aceștia și se bucură pentru reușitele lor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tu te preocupi foarte mult de casă și familie în perioada următoare și s-ar putea ca relațiile cu cei dragi să se îmbunătățească consderabil. De asemenea, sunt șanse să-ți cumperi o casă, să faci un credit imobiliar, să te muți sau să-ți renovezi actuala locuință. Mulți Săgetători pot afla că se mărește familia. Totodată, se produc multe clarificări emoționale și legate de trecut. Poți chiar depăși o traumă din copilărie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tu vei avea parte de clarificări la nivel de raționament. Poți avea senzația că un văl s-a ridicat de pe ochi și asta te va ajuta să iei decizii bune și înțelepte în perioada următoare. Poți face niște negocieri bune, poți obține avize și aprobări sau poți rezolva situații ce țin de acte. De asemenea, poți investi niște bani și poți scoate profit. În relația cu prietenii și rudele apar lămuri și te poți apropia mai mult de aceștia.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ar trebui ca în această perioadă să ai mai multă grijă la modul în care-ți gestionezi veniturile. Pe de o parte poți câștiga bani, iar pe de altă parte îi poți pierde. Oricum, se produc clarificări financiare și vei ști mai clar ce să faci cu niște bani sau, cel puțin, să nu-i mai pierzi printre degete. Unii nativi își pot valoriza niște talente personale.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Jupiter și Neptun se întâlnesc în zodia ta și cum ambii îți sunt guvernatori te poți aștepta la o perioadă de progres personal și profesional, dar și spiritual. Te poți apropia foarte mult de zona spirituală, poți face un salt în conștiință și multe schimbări pe care nu ai avut curaj să le faci, acum le poți demara. Preiei controlul și ai inițiată,  te vindeci emoțional, dar preocupă-te și de sănătatea ta, de îmbunătățirea condiției fizice.

Horoscopul zilei de 12 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Iubita lui Pescobar, prima apariție după ce a născut! Arată impecabil la două săptămâni după ce a devenit mamă
Ego.ro
Andreea Marin, IREZISTIBILĂ în cea mai scurtă rochie purtată vreodată! Nu ai mai văzut-o așa
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Decizia aşteptată de toată România. Se va întâmpla în 2024. Ciolacu: Vă asigur
EVZ.ro
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Adevarul
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
BZI.ro
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de viață ok!”
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Imagini de la locul prăbușirii dronei în Insula Mare a Brăilei. „Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Care era relația, de fapt, dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir, omul care a ucis-o. A ieșit totul la iveală acum
Redactia.ro
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era pre-război. Nu exagerez”
Digi24
VIDEO O dronă ar fi căzut în Insula Mare a Brăilei. Armata face căutări în zonă
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Capital.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Vești PROASTE de la CASA de PENSII! NU se mai dau PENSIILE MAJORATE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro