Horoscop 10 septembrie 2021. Zodia care îmbunătățește relațiile cu părinții

Horoscop 10 septembrie 2021. Zodia care îmbunătățește relațiile cu părinții
Horoscop 10 septembrie 2021. Zodia care imbunatateste relatiile cu parintii

Venus, planeta iubirii, părăsește astăzi zodia sa de domiciliu, Balanța, pentru a se muta în semnul Scorpionului, pe care-l va tranzita până pe data de 7 octombrie. Venus în Scorpion nu se simte deloc bine și de aceea s-ar putea ca în plan sentimental să avem o tendință mai mare de a deveni posesivi, manipulatori, de a dramatiza lucrurile și de a le duce la extrem, dorindu-ne să deținem controlul. Pe de altă parte, cu Venus în Scorpion suntem mai pasionali, intimitatea capătă intensitate și căutăm profunzimea în relațiile de iubire.

Ce ne rezervă astrele horoscopului în ziua de 10 septembrie

Cum Venus este și planeta banilor, iar Scorpionul este o zodie cu valențe financiare, vom avea tendința de a deveni mai materialiști, mai interesați de avuție, dar vom fi și mai axați pe rezolvarea problemelor financiare și pe obținerea unei stabilități materiale.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Acest tranzit al lui Venus te stimulează să te preocupi de un credit, de rezolvarea unui context bancar, legat de taxe, impozite, asigurări, litigii, poate chiar de obținerea unui bun materiale sau beneficiu financiar. S-ar putea să fii tentat să faci speculații financiare, însă mare grijă la acest aspect și la contextele care presupun câștiguri ușoare.

Pot fi ușoare, dar cu repercusiuni de viitor mai neplăcute. În cuplu, tranzitul susține reapropierea de partener și aducă multă intensitate vieții intime. O aventură pasională poate fi transformatoare pentru unii nativi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, intră chiar în sectorul relațiilor tale, însă dat fiind că pe parcursul acestui tranzit va forma aspecte mai puțin plăcute cu Saturn și Jupiter, va trebui să ai mai multă grijă la relația cu partenerul de viață și la relația cu partenerii profesionali.

În cuplu pot apărea gelozii, sentimente de neîncredere și nesiguranță, unele chiar fondate, iar în relațiile profesionale pot apărea tentative de înșelăciune și riscul de a se complica și strica o colaborare va fi mare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus va tranzita sectorul muncii tale și va aduce o serie de nemulțumiri profesionale, de situații complicate, dezamăgitoare, fie în relațiile cu colegii, fie legate de modul de desfășurare a sarcinilor. S-ar putea ca mulțu nativi să ia în calcul posibilitatea schimbării unui job.

Atracțiile bruște cu colegi de muncă sau cu persoane alături de care desfășoară activități profesionale sunt de evitat acum. Mai multă atenție acordată sănătății până pe 7 octombrie!

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus în Scorpion activează sectorul iubirii și creativității tale și s-ar putea să resimți din plin dorința de afecțiune. Vei dori să te simți iubit, apreciat și poți profita din plin de acest tranzit pentru a te reconecta la partener, pentru a reaprinde pasiunea în intimitate.

Nu este deloc exclus ca unii nativi să aibă manifestări mai posesive, să dea naștere unor sentimente de gelozie și neîncredere. De evitat aventurile amoroase acum pentru că pot aduce multă suferință.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus va tranzita sectorul familiei și al locuinței, aspect care vine cu o dorință mai mare de a te apropia de cei dragi, de a-ți îmbunătăți relațiile cu părinții și de a rezolva neînțelegerile existente.

Posibil ca unii nativi să fie mai preocupați de rezolvarea unui context ce are legătură cu casa și bunurile de patrimoniu, în timp ce pentru alții construirea și consolidarea căminului devine prioritară.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tranzitul lui Venus prin Scorpion te va susține în tot ce ține de comunicare, de la dialoguri amicale cu cunoscuții și până la discuții importante și negocieri, însă va introduce și o notă conflictuală și critică ori de câte ori va fi nevoie să lupți pentru un drept sau să-ți susții un punct de vedere.

Este o perioadă de care poți profita pentru a rezolva situații ce țin de acte, deplasări, dar și pentru a învăța, pentru a da un examen și pentru a susține un interviu.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, deși îți va părăsi zodia se va muta în sectorul tău financiar, ipostază din care te va susține în demersurile tale de a-ți crește și stabiliza veniturile. Poate fi o perioadă care te stimulează să ceri o mărire de salariu sau să cauți surse suplimentare de câștig.

Totuși, în perioada acestui tranzit vor exista și momente în care vei fi tentat să cheltuiești mai mult decât trebuie. Totodată, evită speculațiile financiare, câștigurile rapide și banii nemunciți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus va intra în zodia ta și te va susține să aduci îmbunătățiri vieții personale, dar și relaționale. Vei manifesta un farmec aparte, magnetism și putere de seducție de care te vei folosi ori de câte ori va fi nevoie să ajungi acolo unde-ți dorești.

S-ar putea să crească dorința de a descoperi un adevăr, de a înțelege lucrurile dincolo de latura „comercială”, de a merge dincolo de aparanțe, în profunzimea situațiilor de viață cu care te vei confrunta.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus, atât din ipostaza de guvernatoare a sănătății tale, cât și din ipostaza acestui tranzit care va activa un sector responsabil cu sănătatea ta, te va susține să te echilibrezi pe interior, mai ales la nivel psihic și să faci față cu bine stresului și situațiilor cotidiene presante și obositoare.

Stările melancolice, anxioase, vor fi rapid anihilate, poți ierta mai ușor și poți să favorizezi procese de vindecare interioară, sentimentală, atsfel încât să lași trecutul în spate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea ca încă de astăzi să-ți dai seama că nu te mai simți bine într-un anturaj, iar acest context să fie destul de mult amplificat de tranzitul lui Venus prin Scorpion și să simți nevoia de a te îndepărta de anumite persoane față de care capeți sentimente de neîncredere, suspiciune.

Posibil ca și în relațiile cu unii asociați să ai parte de momente în care corectitudinea și moralitatea acestora să fie puse la încercare și astfel să le vezi adevăratul caracter.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Venus în tranzit prin sectorul carierei tale, șansele de afirmare sau de consolidare a unui statut profesional vor crește. Nu vor fi deloc excluse frustrările, tensiunile cu superiorii, momentele în care funcția, autoritatea sau prestanța ta vor fi puse la încercare, însă vei lupta să le depășești cu bine.

De asemenea, nu vor lipsi invidiile, bârfele și jocurile de culise, de aceea ar trebui să fii atent la cei din umbră. În cazul femeilor, poate fi vorba de o perioadă de schimbare a statutului social prin căsătorie.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus în Scorpion te va susține în toate activitățile legate de creșterea ta personală și spirituală. Vor fi nativi dornici să se înscrie la cursuri noi, dornici să cunoască și alte sensuri ale existenței lor, mai ales dacă sunt și probleme de sănătate la mijloc.

O serie de principii de viață se pot schimba acum și este o perioadă bună pentru introspecție, meditație, relaxare mentală și odihnă, deși aceste stări nu vor fi obținute cu ușurință.

Horoscopul zilei de 10 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1000 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI