Horoscop 9 septembrie 2021. Zodia care trece la negocieri, va primi răspunsuri favorabile

Horoscop 9 septembrie 2021. Zodia care trece la negocieri, va primi răspunsuri favorabile
Horoscop zilnic. Ce se întâmplă cu zodiile

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Balanță și se apropie de conjuncția cu Venus, planeta iubirii, aflată deja pe ultimul grad al zodiei, pregătită ca mâine să intre în zodia Scorpion.

Este o zi foarte bună pentru a ne îmbunătăți relațiile cu cei din jur, indiferent că ne sunt prieteni, parteneri de afaceri sau parteneri de viață. În plus, simțul estetic, artistic este pe culmi înalte și putem profita. Atenție la compromisurile prea mari pe care suntem dispuși să le facem azi!

Horoscop zilnic 9 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei te ajută foarte mult să te apropii de partener, să-ți stabilizezi emoțiile și să vezi într-un mod mult mai realist o situație ce ține de viața de cuplu.

Din punct de vedere profesional ești mai deschis către cei cu care interacționezi, mai dispus să lași de la tine și s-ar putea cu această atitudine să ai de câștigat mai mult decât te-ai fi așteptat.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Este o zi foarte bună să ajungi la niște înțelegeri legate de programul de muncă, de modul în care-ți desfășori sarcinile și activitățile.

Colegii te pot ajuta foarte mult cu un sfat, iar superiorii îți susțin inițiativele, așa că profită să te reorganizezi astfel încât să ai un randament mai mare. Dacă ai o problemă de sănătate care te apasă de ceva vreme, nu ezita să consulți un medic.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Sectorul iubirii tale este activat puternic de Lună și Venus, așa că dacă vrei să cucerești pe cineva, nu mai sta pe gânduri pentru că șansele să legi ceva frumos sunt foarte mari.

Dacă ești parte a unei relații, este o zi bună să-ți inviți partenerul la o plimbare, la o cină, să vii cu o propunere de activitate pe care să o desfășurați în doi și care să vă reapropie și să vă bucure sufletul.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Profită din plin de contextul astrologic de astăzi pentru a petrece timp cu familia, mai ales dacă lucrurile nu au mers chiar perfect până acum.

Unii nativi pot aranja o împăcare între părinți și partenerul de viață. Ceea ce este important astăzi, este să faci ceea ceîți bucură sufletul și te liniștește, să-ți acorzi timp ție înainte de toate și de toți.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Este o zi foarte bună pentru socializare, pentru a ieși din casă, chiar și pentru a face o vizită la rude. Dacă ai de negociat ceva, personal sau profesional, nu mai sta pe gânduri pentru că obții răspunsuri favorabile.

Nici tu azi nu prea poți spune „nu” la rugămințile și cerințele altora. Poți lega dialoguri plăcute cu cei din jur, poți ajunge la înțelegeri importante și poți lua decizii bune.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai putea apela la economiile tale pentru a te răsfăța puțin astăzi. Nu trebuie să fie vorba de o cheltuială mare, ci cât să-ți iei ceva ce-ți dorești.

Ai tendința de a fi prea zgârcit cu tine și prea darnic cu alții și poate ar trebui să inversezi rolurile azi. Pe de altă parte, poți primi un cadou sau un avantaj material care să te încânte.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Profită de ultima zi în care planeta ta guvernatoare, Venus, îți mai tranzitează zodia și bucură-te de ce ai în jur sau adu acele îmbunătățiri necesare pentru ca viața ta să fie așa cum îți dorești.

Fă o schimbare de look, cumpără-ți un obiect pe care ți-l dorești și pune-te mai mult în valoare. Creativitatea te ajută să te exprimi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca o situație petrecută astăzi să te forțeze să ieși din zona de confort, însă nu ar trebui să-ți pară rău, cin din contră, ar trebui să vezi parte plină a paharului.

Vei avea o cu totul altă perspectivă asupra unei situații. Îți vei schimba viziunea complet. S-ar putea ca unii nativi să ierte pe cineva sau chiar să se ierte pe ei pentru ceva din trecutul lor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Este o zi foarte bună să ieși cu prietenii pentru că poți cunoaște persoane importante, persoane care să-ți placă, poate chiar mai mult decât te-ai fi așteptat.

Nu sunt excluse idilele, flirturile cu cineva din anturaj. Pe de altă parte, profesional este o zi foarte bună să aduci spor unui proiect, să te asociezi cu cineva, să închei o afacere de viitor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este ziua ideală să te faci remarcat profesional și să captezi atenția unor persoane importante.

Poți primi laude, aprecieri din partea superiorilor și poți câștiga popularitate și ocazia de a-ți îmbunătăți imaginea. Orice ar fi, azi nu trebuie să stai decât în primul rând sau chiar direct pe scenă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Încearcă să ții cont și de dorințele celorlalți, de părerile lor și chiar de sfaturile lor. Poți cunoaște persoane total diferite de tine care să te atragă de la prima strângere de mână.

Sunt nativi care astăzi primesc o șansă de a învăța ceva nou sau de a preda altora ceva ce știu. Pe de altă parte, în familie ai șansa de a ajunge la aceeași viziune cu părinții.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Poți ajunge la o înțelegere echitabilă privind cheltuielile în cuplu, mai ales dacă unul dintre voi a cam exagerat cu cheltuielile.

Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și a da frâu liber dorințelor. Pe de altă parte, poți găsi soluții bune pentru o problemă financiară sau pentru a returna o datorie.

Horoscopul zilei de 9 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Urmăriți Playtech.ro și pe