08 sept. 2021 | 19:04

Horoscop 9 septembrie 2021. Zodia care trece la negocieri, va primi răspunsuri favorabile

Horoscop
Horoscop 9 septembrie 2021. Zodia care trece la negocieri, va primi răspunsuri favorabile
Horoscop zilnic. Ce se întâmplă cu zodiile

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Balanță și se apropie de conjuncția cu Venus, planeta iubirii, aflată deja pe ultimul grad al zodiei, pregătită ca mâine să intre în zodia Scorpion.

Este o zi foarte bună pentru a ne îmbunătăți relațiile cu cei din jur, indiferent că ne sunt prieteni, parteneri de afaceri sau parteneri de viață. În plus, simțul estetic, artistic este pe culmi înalte și putem profita. Atenție la compromisurile prea mari pe care suntem dispuși să le facem azi!

Horoscop zilnic 9 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei te ajută foarte mult să te apropii de partener, să-ți stabilizezi emoțiile și să vezi într-un mod mult mai realist o situație ce ține de viața de cuplu.

Din punct de vedere profesional ești mai deschis către cei cu care interacționezi, mai dispus să lași de la tine și s-ar putea cu această atitudine să ai de câștigat mai mult decât te-ai fi așteptat.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Este o zi foarte bună să ajungi la niște înțelegeri legate de programul de muncă, de modul în care-ți desfășori sarcinile și activitățile.

Colegii te pot ajuta foarte mult cu un sfat, iar superiorii îți susțin inițiativele, așa că profită să te reorganizezi astfel încât să ai un randament mai mare. Dacă ai o problemă de sănătate care te apasă de ceva vreme, nu ezita să consulți un medic.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Sectorul iubirii tale este activat puternic de Lună și Venus, așa că dacă vrei să cucerești pe cineva, nu mai sta pe gânduri pentru că șansele să legi ceva frumos sunt foarte mari.

Dacă ești parte a unei relații, este o zi bună să-ți inviți partenerul la o plimbare, la o cină, să vii cu o propunere de activitate pe care să o desfășurați în doi și care să vă reapropie și să vă bucure sufletul.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Profită din plin de contextul astrologic de astăzi pentru a petrece timp cu familia, mai ales dacă lucrurile nu au mers chiar perfect până acum.

Unii nativi pot aranja o împăcare între părinți și partenerul de viață. Ceea ce este important astăzi, este să faci ceea ceîți bucură sufletul și te liniștește, să-ți acorzi timp ție înainte de toate și de toți.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Este o zi foarte bună pentru socializare, pentru a ieși din casă, chiar și pentru a face o vizită la rude. Dacă ai de negociat ceva, personal sau profesional, nu mai sta pe gânduri pentru că obții răspunsuri favorabile.

Nici tu azi nu prea poți spune „nu” la rugămințile și cerințele altora. Poți lega dialoguri plăcute cu cei din jur, poți ajunge la înțelegeri importante și poți lua decizii bune.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai putea apela la economiile tale pentru a te răsfăța puțin astăzi. Nu trebuie să fie vorba de o cheltuială mare, ci cât să-ți iei ceva ce-ți dorești.

Ai tendința de a fi prea zgârcit cu tine și prea darnic cu alții și poate ar trebui să inversezi rolurile azi. Pe de altă parte, poți primi un cadou sau un avantaj material care să te încânte.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Profită de ultima zi în care planeta ta guvernatoare, Venus, îți mai tranzitează zodia și bucură-te de ce ai în jur sau adu acele îmbunătățiri necesare pentru ca viața ta să fie așa cum îți dorești.

Fă o schimbare de look, cumpără-ți un obiect pe care ți-l dorești și pune-te mai mult în valoare. Creativitatea te ajută să te exprimi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca o situație petrecută astăzi să te forțeze să ieși din zona de confort, însă nu ar trebui să-ți pară rău, cin din contră, ar trebui să vezi parte plină a paharului.

Vei avea o cu totul altă perspectivă asupra unei situații. Îți vei schimba viziunea complet. S-ar putea ca unii nativi să ierte pe cineva sau chiar să se ierte pe ei pentru ceva din trecutul lor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Este o zi foarte bună să ieși cu prietenii pentru că poți cunoaște persoane importante, persoane care să-ți placă, poate chiar mai mult decât te-ai fi așteptat.

Nu sunt excluse idilele, flirturile cu cineva din anturaj. Pe de altă parte, profesional este o zi foarte bună să aduci spor unui proiect, să te asociezi cu cineva, să închei o afacere de viitor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este ziua ideală să te faci remarcat profesional și să captezi atenția unor persoane importante.

Poți primi laude, aprecieri din partea superiorilor și poți câștiga popularitate și ocazia de a-ți îmbunătăți imaginea. Orice ar fi, azi nu trebuie să stai decât în primul rând sau chiar direct pe scenă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Încearcă să ții cont și de dorințele celorlalți, de părerile lor și chiar de sfaturile lor. Poți cunoaște persoane total diferite de tine care să te atragă de la prima strângere de mână.

Sunt nativi care astăzi primesc o șansă de a învăța ceva nou sau de a preda altora ceva ce știu. Pe de altă parte, în familie ai șansa de a ajunge la aceeași viziune cu părinții.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Poți ajunge la o înțelegere echitabilă privind cheltuielile în cuplu, mai ales dacă unul dintre voi a cam exagerat cu cheltuielile.

Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și a da frâu liber dorințelor. Pe de altă parte, poți găsi soluții bune pentru o problemă financiară sau pentru a returna o datorie.

Horoscopul zilei de 9 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

PlaySport
Anamaria Prodan, detalii intime din relația cu Ronald Gavril! Ce-i face boxerul imediat după ce ajunge acasă: „De la antrenament”
Ego.ro
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Digi24
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Cancan.ro
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
GSP.ro
Au rupt perdelele să le transforme în „hamuri și leagăne sexuale”. Acuzații incredibile: „Sunt 500 de poze la dosar”
Stirile PROTV
„Un incendiu subacvatic” masiv se întâmplă în oceane. Experții avertizează întreaga omenire
Romania TV
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
Capital.ro
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
EVZ.ro
Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV
Adevarul
Coranda, muntele mutat în goana după aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai găsit în Europa“ VIDEO
BZI.ro
Ce poveste de dragoste a trăit Carmen Harra! Ce a făcut după ce a murit Virgil Nicodivi
Spynews.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Libertatea.ro
Cum a fost scos din țară „un Zamolxe de patrimoniu” pentru o mită de 300 de euro. Frăția româno-maghiară a șpăgilor din Vama Nădlac
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Digisport.ro
Restaurantul care le dă clienților o sticlă de vin scump gratis, dacă lasă telefoanele la intrare
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut o ofertă incredibilă
Digi24
ULTIMA ORĂ! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV! Cu ce post au semnat și ce emisiune vor prezenta
Unica.ro
Florin Salam, manea specială pentru Corduneanu. ”Acolo sus cine pleacă, nu mai vine niciodată”
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Capital.ro
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită. Calendarul ultimului modul de școală
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! Alertă mondială! ÎNCEPE RIPOSTA
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro