Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile care sunt cele mai norocoase la final de an

Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile care sunt cele mai norocoase la final de an
Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile care sunt cele mai norocoase la final de an

În septembrie, echinocțiul de toamnă a venit cu o influență aparte pentru fiecare zodie, aducându-le deopotrivă și haos, cât și noi oportunități. Finalul anului 2020 vine cu surprize plăcute, transmite astrologul Roxana Lușneac. Există nativi care se vor evidenția în lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile norocoase pe final de an

Berbec

Familia vă va deveni aliat în tot ceea ce doriți să faceți, iar împreună cu aceștia reușiți să vă rezolvați situațiile cărora nu le găseați scăpare. Unii nativi intră în posesia unor bunuri care, de altfel, li se cuvin. E timpul să vă relaxați și să călătoriți. Pot apărea discuții, dar, cu calm, le puteți face față.

Taur

Vă sunt schimbate unele principii din cauza ultimelor evenimente din viața voastră, lucru care vă determină să vă apropiați de spiritualitate, Univers ori chiar de Dumnezeu. Se anunță o perioadă bună la locul de muncă, dar și noi surse de venit. Surpriza este că, după o perioadă în care nu v-ați abținut de la nimic, reușiți să vă calculați mai bine. Este indicat, cu această ocazie, să vă faceți și economii.

Gemeni

Se întrevăd experiențe inedite, lucru care vă va arăta că, din punct de vedere spiritual, sunteți pe drumul cel bun. Începeți să puneți accentul pe viața personală și pe propria persoană. Fie că țineți o dietă sau începeți să faceți mișcare, sunteți în centrul atenției pentru voi. Pe de altă parte, ceva vă face să fiți mereu în defensivă în fața celorlalți. Vin noi proiecte către voi. Oferiți sănătății o atenție deosebită, mai ales zonei capului și încheieturilor.

Rac

Evenimentele din ultimul timp v-au demonstrat cât sunteți de puternic, iar imaginea voastră socială va evolua. Nu uitați, însă, să mai și oferiți. Aveți grijă de sectorul amoros și de relațiile cu ceilalți. Nu ar strica să îi ascultați mai mult pe cei din jur. Cât despre dragoste, este important să vă deschideți sufletul mai des în fața partenerului și să comunicați mai mult.

Leu

Trebuie să faceți unele cheltuieli, dar care, deși vă dau bătăi de cap, sunt utile și își vor arăta rostul. Noi proiecte vă pot aduce profituri mari în următoarea perioadă, în special dacă sunt pe domeniul tehnic sau științific. Astrele vă încurajează să fiți creativi, să comunicați mai mult și să vă îmbunătățiți relațiile cu cei din jur. Aveți grijă la sănătate, în special la sistemul gastric și la rinichi.

Citește aici horoscopul complet pentru ultimele luni din 2020