07 oct. 2020 | 12:59

Mituri despre zodii. Minciunile care circulă despre nativi: Balanțele nu sunt superficiale!

Știri generale
Mituri despre zodii. Minciunile care circulă despre nativi: Balanțele nu sunt superficiale!
Mituri despre zodii. Minciunile care circulă despre nativi: Balanțele nu sunt superficiale!

Astrologii spun că fiecare zodie are câteva trăsături dominante, însă nu toţi nativii născuţi sub acelaşi semn zodiacal sunt identici în ceea ce priveşte personalitatea. De asemenea, multe dintre prejudecăţi sunt neadevărate. Iată care sunt miturile false care circulă despre nativi!

Horoscop mituri despre zodii BERBEC

Despre tine se spune că eşti temperamental, aprig la mânie şi că îţi place să dai ordine, dar aceste lucruri se întâmplă, de fapt, doar când eşti provocat sau când situaţia o cere. În mod obişnuit, eşti cumpătat şi atent la felul în care te comporţi cu ceiltalti.

Horoscop TAUR

Deşi pari o persoană care ţine oamenii la distanţă şi nu te implici prea mult în relaţiile cu cei din jur, în realitate o faci doar pentru a nu suferi mai târziu. De asemenea, astrele spun că eşti încăpăţânat peste măsură şi că îţi place luxul, lucruri de altfel destul de adevărate.

Horoscop GEMENI

Deşi în “fişa” ta astrologică scrie negru pe alb că eşti un afacerist înnăscut, nu toţi aceşti nativi au un simţ aparte pentru aşa ceva. Mai mult, eşti considerat neafectat de vorbele rele, însă nu e deloc aşa.

Horoscop RAC

Eşti cunoscut pentru docilitatea ta, dar şi pentru dedicarea pe care o arăţi familiei cu fiecare ocazie. Asta poate fi, însă, periculos. Te poţi transforma imediat şi nu uiţi niciodată dacă cineva te-a supărat.

Horoscop LEU

Toată lumea spune despre tine că eşti curajos, îndrăzneţ şi încrezător, însă în spatele acestor lucruri stă, de fapt, o persoană relativ timidă şi cu frică de eşec. Pentru tine este foarte important ca cei din jur să nu vadă asta!

Mituri despre zodii. Minciunile care circulă despre nativi: Balanțele nu sunt superficiale!

Mituri despre zodii. Minciunile care circulă despre nativi: Balanțele nu sunt superficiale!

Horoscop FECIOARĂ

În ceea ce te priveşte, pari a fi o persoană insensibilă şi rece cu cei pe care nu îi iubeşti. Astrologii spun că, de fapt, asta este arma ta secretă pentru a nu deveni vulnerabil.

Horoscop BALANŢĂ

Deşi mulţi ar spune despre tine că eşti superficial şi că refuzi să iei deciziile importante, de fapt încerci mereu să împaci pe toată lumea, cu riscul de a te pune pe tine într-o lumină proastă.

Horoscop SCORPION

Despre tine se spune că eşti gelos şi porţi pică, lucruri parţial adevărate. De fapt, în timp, realizezi că răzbunarea este o pierdere de timp iar asta o poate face doar o persoană înţeleaptă.

Horoscop SĂGETĂTOR

Eşti considerat competitiv şi cu o încredere în sine debordantă, însă în momente critice eşti dominat de nesiguranţă şi teama de a nu greşi. Reuşeşti, din fericire, să te aduni de fiecare dată şi să treci cu brio peste greutăţi.

Horoscop CAPRICORN

În ciuda sensibilităţii aparente, eşti o persoană puternică, lucru ştiut doar de cei foarte apropiaţi ţie. De asemenea, în “harta” astrologică scrie că poţi fi uneori plictisitor, dar asta se întâmplă doar atunci când persoanele de lângă tine nu sunt deloc pe placul tău.

Horoscop VĂRSĂTOR

Eşti considerat o persoană rece, care îşi manifestă foarte rar sentimentele. Acest lucru, însă, să datorează unei temeri constante de a nu suferi “de inimă rea”.

Horoscop PEŞTI

Timid şi visător! Aşa ai putea fi caracterizat în două cuvinte de astre, însă totul este cu limită în ceea ce te priveşte. Atunci când este nevoie, devii curajos şi cu picioarele pe pământ, iar asta te scapă de multe probleme de-a lungul timpului.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro