Horoscop 10 noiembrie. Zodia care se ceartă cu partenerul de viață

Horoscop 10 noiembrie. Zodia care se ceartă cu partenerul de viață
Acesti nativi se vor certa cu partenerul de viata

Astăzi are loc o conjuncție între Mercur, planeta comunicării, și Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion.

Acest context, deși pe de o parte ne pune mintea la contribuție și ne susține să gândim mult mai profund și curajos, pe de altă parte va sta la baza multor tensiuni cauzate de cuvinte dure aruncate, de replici acide și de tendințe manipulatoare, mai ales că aceste două planete vor forma mâine și un careu cu Saturn, planeta limitărilor, din Vărsător și frustrările vor fi resimțite mult mai puternic.

Horoscop zilnic 10 noiembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă ai de împărțit bani sau bunuri materiale cu cineva, dacă trebuie să primești ceva de la cineva, ai grijă la cum discuți și negociezi și fii pe cât posibil de corect. Totodată, tendința de a-i manipula pe ceilalți, de a deveni răzbunător și de a ataca prin cuvinte este foarte mare. Posibil să dezvălui secrete sau să afli lucruri ascunse despre partener, și nu numai.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Este o zi foarte conflictuală în plan relațional, dat fiind că această conjuncție se petrece chiar în acest sector. Ai grijă la dialogurile cu partenerul de viață, la negocieri și discuții cu colaboratorii profesionali pentru că riscul de a încheia ceva este foarte mare acum. Unii nativi pot exagera cu gelozia și pot deveni prea suspicioși.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cum Mercur este guvernatorul tău, s-ar putea ca astăzi să fii foarte agitat, grăbit și foarte agresiv verbal, mai ales la locul de muncă. Ai grijă la cum mânuiești uneltele și nu te certa cu colegii dacă aceștia nu pot ține pasul cu tine. S-ar putea ca stresul profesional să fie atât de mare, încât unii nativi să se gândească serios la demisie.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția de astăzi te poate afecta sentimental și poți deveni fie mai suspicios, mai gelos, fie mai certăreț cu persoana iubită sau cu copiii. Evită să faci declarații de dragoste sub impulsul momentului și evită gesturile din dragoste care sunt duse la extrem. Dacă ai copii, ai grijă la acțiunile acestora și la ceea ce transmit subtil. În schimb, este o zi bună să te dedici unor activități relaxante și distractive.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția de astăzi te poate impacta la nivel emoțional și poți deveni prea agresiv, dur, ironic cu cei dragi. Sunt posibile tensiuni în familie, se pot spune cuvinte care să rănească și se pot dezgropa unele amintiri, însă pentru a deveni arme de atac și nu pentru a fi rezolvate. Atenție la cum desfășori trebuirile casnice, să nu te rănești și grijă la acțiunile legate de bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cuvintele tale sunt adevărate gloanțe astăzi și vei ști cum să pui punctul pe I sau chiar să apeși o rană care doare, mai ales dacă vrei să obții ceva, de exemplu o confirmare. Ești agitat și nervos și poți ataca prin ceea ce spui, poți exagera cu critica și poți scăpa secrete sau poți afla secrete. Atenție la actele semnate azi și la deplasări pentru că nu te poți concentra cum trebuie.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Evită cheltuielile sau deciziile financiare, dacă le faci pe fond emoțional sau sub impulsul momentului sau la îndemnul altora. Fii mai atent la ce decizii iei în legătură cu banii. Pe de altă parte, pot să apară tensiuni în cuplu din cauza banilor și să devii destul de irascibil. Posibil să te lauzi mai mult, să vorbești mai mult despre tine, dar dacă o faci, fii corect.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjuncția Marte-Mercur se petrece chiar în zodia ta așa că este foarte posibil să fii mai agitat ca de obicei, mai irascibil și mult prea direct în dialog, mult prea spru și dur cu cei din jur. Poți răni ușor și s-ar putea să te grăbești în luarea unor decizii radicale. Evită să duci lucrurile la extrem, să devii manipulator și de neînduplecat.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Azi ai grijă mai multă la odihnă. Poți fi irascibil, agitat și poți fi neatent la ce se petrece în jurul tău. Insomniile nu sunt excluse, dar nici reactivarea unor probleme mai vechi de sănătate pe fond de stres. Poți afla secrete sau poți fi deconspirat în anumite privințe. Încearcă să te retragi din agitația cotodiană, să faci meditație și să te relaxezi prin diferite tehnici.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai mai multă grijă la ceea ce-ți spun prietenii, asociații sau chiar angajații pentru că poți fi mințit sau manipulat de ceilalți. Nu sunt deloc excluse conflictele cu cei din anturaj, așa că ai grijă la ce spui și cui spui, dar mai ales cum spui. Poți avea idei bune despre cum să faci să funcționeze niște proiecte, dar nu te baza prea mult pe sfatul altora.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Se întrevede o zi destul de agitată în plan profesional și s-ar putea să ai parte chiar și de conflicte dure cu superiorii. În continuare va trebui să ai grijă la imaginea ta, la funcția ta și la modul în care îți construiești strategiile pentru a-ți atinge niște obiective. Nu lua decizii legate de carieră sub impulsul momentului și ferește-te de persoanele manipulatoare.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea ca astăzi să dai dovadă de multă tărie și puetere de convingere în discuții care au la bază convingeri și credințe, și să fii foarte înverșunat dacă cineva nu-ți respectă opiniile. Ține cont că dacă ție ți se pare corectă o anumită situație, nu înseamnă că și ceilalți văd la fel. Poate fi o zi bună să începi un curs nou, să înveți o limbă străină, să iei o decizie legată de străinătate.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 10 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!