30 iun. 2022 | 22:50

Horoscop 1 iulie 2022. Zodia care primește oferte pentru un proiect important

Horoscop
Horoscop 1 iulie 2022. Zodia care primește oferte pentru un proiect important
Vezi care este zodia care primește oferte pentru un proiect important

Horoscop 1 iulie 2022. Luna intră astăzi în zodia Leu, ipostază din care ne aduce o mare doză de generozitate, ne stimulează viața afectivă și ne aduce mai mult chef de distracție. Contextul astrologic este ideal pentru a ne petrece finalul de săptămână alături de cei dragi. Așa că, este momentul să afli care este zodia care primește oferte pentru un proiect important.

Horoscop 1 iulie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop 1 iulie Berbec/ Ascendent Berbec

Chiar dacă ziua începe cu preocupări legate de casă și familie, nativule din Berbec, după-amiază vrei să scapi de tot ce te apasă și să ieși în oraș sau să te dedici unor hobby-uri. S-ar putea să primești o invitație la o cină romantică, însă cel mai probabil o vei refuza dacă persoana nu îți place.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop 1 iulie Taur/ Ascendent Taur

Ai mai multă grijă la comunicare în prima parte a zilei pentru că există riscul de tensiuni și conflicte cu cei din jur. În schimb, către seară, nu ar strica să ieși la plimbare și chiar să faci o vizită rudelor.

 

Horoscop zilnicHoroscop 1 iulie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este foarte probabil să intri în discuții în contradictoriu cu prietenii sau asociații legate de bani. Deși este vineri, volumul de muncă este foarte mare și asta te poate copleși. Ai mai multă grijă la sănătate și încearcă să te odihnești corespunzator.

Horoscop 1 iulie Rac/ Ascendent Rac

În prima parte a zilei, fă un efort și evită discuțiile în contradictoriu cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Către seară te poți aștepta ca o persoană din trecutul tău să te caute și acest context să te răscolească.

Horoscop zilnicHoroscop 1 iulie Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin zodia ta și te stimulează din toate punctele de vedere. Ești mai creativ, mai dornic de afirmare, și nu este exclus chiar să primești o ofertă de a te implica într-un proiect de grup. Poți primi sprijin de la prieteni și de la cei din jur.

Horoscop zilnicHoroscop 1 iulie Fecioară/ Ascendent Fecioară

O serie de frământări de care ai avut parte în ultima vreme se pot clarifica acum. S-ar putea ca în prima parte a zilei să-ți faci niște planuri cu prietenii, însă până seara să nu le poți onora și asta pentru că te simți mai obosit decât de obicei.

Horoscop zilnicHoroscop 1 iulie Balanță/ Ascendent Balanță

Partenerul de viață te susține într-o chestiune profesională și faptul că simți că te poți baza pe acesta te liniștește. Profită de faptul că este vineri și se încheie săptămâna pentru a ieși cu prietenii sau pentru a răspunde afirmativ unei invitații din partea persoanei care îți place.

Horoscop zilnicHoroscop 1 iulie Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea să ai parte de evenimente în zona profesională , nativule Scorpion, care îți vor pune la încercare convingerile și credințele. Ai idei bune, însă s-ar putea să fi dezamăgit de faptul că cei din jur nu le iau în seamă sau nu le apreciază la adevărata valoare.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop 1 iulie Săgetător/ Ascendent Săgetător

În prima parte a zilei ești mai conflictual cu cei din jur și s-ar putea chiar să intri în dispute și să faci reproșuri prietenilor. Situația se mai calmează și seara chiar îți recomandă astrele să ieși la o întâlnire de grup și astfel să te relaxezi.

 

Horoscop zilnicHoroscop 1 iulie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua de astăzi poate veni cu unele oportunități financiare. S-ar putea să obții o mărire salarială sau să intri în posesia unui bun material pe care ți-l dorești. Dedică-ți seara unei cine romantice și lasă pasiunea să te reunească cu partenerul.

Horoscop zilnicHoroscop 1 iulie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei poate aduce unele tensiuni în relația de cuplu, însă tensiuni care se vor rezolva prin dialog sincer și direct. Îți poți expune nemulțumirile fără a face reproșuri celeilalte persoane.

 

Horoscop zilnicHoroscop 1 iulie Pești/ Ascendent Pești

Luna traversează sectorul muncii și sănătății tale, iar acest aspect transformă ziua de vineri într-o zi destul de aglomerată, însă cu șanse mari să-ți duci la bun sfârșit toate sarcinile programate. Unii nativi își pot face niște investigații.

 

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 1 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Vestea zilei despre Digi/RCS-RDS. Mai multe televiziuni, scoase din Grila de programe
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
BANII românilor vor fi CONFISCAȚI. Decizia anunțată pe 2 Mai de Guvern: E funcțional sistemul
Capital.ro
Ce se dă de pomană în prima zi de Paște. Alimentele care se împart pentru sufletul celor adormiți
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Anunțul ZILEI despre ILIESCU! Un DOCTOR a dat VESTEA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro