Horoscop 1 februarie 2021. Zodia care începe săptămâna cu dreptul. Ce veste o să primească

Horoscop 1 februarie 2021. Zodia care începe săptămâna cu dreptul. Ce veste o să primească
Horoscop 1 februarie 2021. Zodia care începe săptămâna cu dreptul. Ce veste o să primească

Horoscop 1 februarie 2021. Vești bune pentru nativii din zodiac, chiar la începutul lunii și al săptămânii. Ca să începem bine, cu dreptul, vă prezentăm numerele norocoase ale zilei de azi: 2, 24, 35, 44, 47. Culorile norocoase și care te vor bine dispune azi sunt: alb, argintiu, verde pastel.

Horoscop 1 februarie 2021

  • Berbec

Este o zi în care ai putea să te simți nemulțumit. Este indicat pentru nativii din zodia Berbec să își exprime toate sentimentele. Când vezi că cineva greșește, mai bine îi spui acest lucru. Astăzi te ajută mult dacă spui direct ce ai pe suflet. Îți vei lua o greutate de pe piept astfel.

  • Taur

Început de săptămână cu situații noi pentru nativii din zodia Taur. Aceștia pot lua tot ce li se întâmplă azi ca o provocare să meargă într-o direcție pozitivă. Ziua Lunii, adică a emoțiilor și gândirii tale, îți poate aduce noi beneficii. Vin și vești bune, tot ce trebuie să faci este să treci peste blocajele tale. Nu te teme de noi începuturi. Totul se întâmplă cu un motiv!

  • Gemeni

Ziua de luni, 1 februarie, vine cu probleme pentru nativii din zodia Gemeni. Aceștia vor avea probleme sau acte ce necesită o rezolvare urgentă. Amânarea situației care îți iese în cale azi va duce la timp și energie consumată aiurea în viitor. Bate fierul cât e cald pentru a evita bătăile de cap.

  • Rac

Începutul de săptămână vine pentru nativii din zodia Rac cu energie debordantă. Azi își doresc să facă lucruri bune. Evită scurtăturile, nu vor face decât să îți pună piedici în planurile tale. Dacă te organizezi din timp, vei reuși absolut tot ce îți popui.

  • Leu

Început de lună și de săptămână bun pentru nativii din zodia Leu. Este o zi în care trebuie să profiți de situații și să le prezinți apropiaților toate planurile și proiectele tale noi. Ai grijă cu cine vorbești despre planurile tale, evită oamenii care pot fi invidioși pe tine. Aceștia sunt nemulțumiți de viața lor, așa că mai bine eviți energiile lor negative.

  • Fecioară

Început de săptămână cu odihnă pentru nativii din zodia Fecioară. Azi trebuie să te relaxezi, să îți vizitezi familia sau prietenii. Trebuie să ai activități într-un cerc restrâns pentru a te încărca cu energie pozitivă. Lasă gândurile negre sau grele să treacă pe lângă tine, așa cum au venit. Azi trebuie să ai doar gânduri pozitive!

Citește continuarea horoscopului de azi, 1 februarie 2021, doar pe Impact.ro!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI